Vi tilbyder
markedsledende
produkter og tjenester

Vi leverer digitale løsninger, der forbedrer vores kunders forretning og gør en reel forskel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt

Vi bruger markedsledende systemer og services, implementerer og konfigurerer løsningen og sikrer, at den fungerer i din virksomhed. Vores erfarne konsulenter finder den rigtige løsning ud fra jeres behov, så i kan nå jeres ambitioner.

Integration

Få mest muligt ud af jeres systemer ved at få dem til at fungere sammen som en helhed. Vi bygger bæredygtige integrationer, der bidrager til en højere grad af automatisering, færre dyre fejl og et hurtigere digitaliseringstempo for din virksomhed. 

Forvaltning

Vi arbejder langsigtet med vores kunders digitale løsninger. Gennem proaktiv forvaltning og løbende udviklingsarbejde af dine processer og integrationer, får du mest muligt ud af dine investeringer og maksimerer fordelene for virksomheden og dine medarbejdere.

Support

Undgå afbrydelser – vores kyndige medarbejdere giver dig hurtig hjælp, når du har brug for det. Med effektiv og personlig support, en let tilgængelig vidensbank og et enkelt kontaktpunkt får du mest muligt ud af dit system og tjenester leveret af Exsitec.

 

 

 

 

 

Områder og løsninger

ERP-system

Vi har udvalgt markedets førende forretningssystemer, og hjælper dig gerne med at finde den rette løsning til at effektivisere dine arbejdsprocesser.

Business intelligence

Med BI får du indsigt i vigtig data i din virksomhed fra flere forskellige datakilder. Det kan hjælpe jer med at tage beslutninger med et solidt datagrundlag. 

IT-Drift

Vi har et stærkt team af erfarne IT-konsulenter, som kan hjælpe jeres virksomhed med den daglige IT-drift. Vi sikrer at din IT altid er i gode hænder og holder jer kørende. 

Automationer

Arbejd smartere ved at automatisere alle manuelle og tidskrævende opgaver, der kan automatiseres væk. Minimer fejl og frigør tid til at bruge på mere værdifulde opgaver.

Fakturahåndtering

Med elektronisk fakturahåndtering slipper du for papirarbejdet, og gør al din fakturering digitalt. Det minimere antallet af fejl og sikrer et nemt og effektivt workflow.

Integration

Vi bygger bæredygtige integrationer, der bidrager til en højere grad af automatisering, færre dyre fejl og et hurtigere digitaliseringstempo for din virksomhed.

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres drift for at nå deres ambitioner. Med kombinationen af ​​Nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med vores kunder gennemført tusindvis af succesfulde leveringsprojekter.

web-ball-prize

 

Langsigtede
kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter levering. Med engageret support, proaktiv ledelse og løbende inspiration skaber vi værdi på både kort og lang sigt. Sammen leverer vi løsninger, der gør en forskel i kundens forretning.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger og skræddersyede systemtilpasninger med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen

 

 

 

 

 

 

Har du spørgsmål? Så kontakt os her