Bankintegration

 

 

 

 

 

Indhold:                          

Fordele ved bankintegration

Hvorfor Exsitec?

Tal med en ekspert

Systemer vi tilbyder
bankintegration til:

Visma Autopay

Visma Autopay er en problemfri integration med nordiske banker, der automatiserer manuelle processer til afsendelse og modtagelse af elektroniske betalinger.

Læs mere om Magneto ->

Aritma

Aritma er den førende platform inden for at skabe problemfri forbindelser mellem banker og forretningsapplikationer, forenkler økonomiske processer og tilbyder integrerede løsninger inden for betaling og afstemning, der forbedrer virksomheders effektivitet. Uanset dit ERP-system eller bankforbindelse er firmaet en godkendt leverandør til Visma.

 

Læs mere om Aritma ->          

Nogle af vores kunder

 

Hvad er fordelene ved bankintegration?

 

 

Global tilgængelighed

En webshop giver dig mulighed for at nå kunder over hele verden, hvilket udvider dit marked og øger din potentielle kundebase betydeligt.

 

Lavere omkostninger

Ved at have en webshop undgås udgifterne ved at drive en fysisk butik, hvilket resulterer   i lavere driftsomkostninger og højere overskud.

Nem administration

Moderne webshopplatforme tilbyder brugervenlige administrationsværktøjer, der gør det let at tilføje og opdatere produkter, håndtere ordrer og følge kundeaktivitet.

Målrettet markedsføring

Med webanalyse og kundedata kan du målrette din markedsføring og tilbyde skræddersyede tilbud til forskellige kundesegmenter, hvilket er med til at øge konverteringsraten og salget.

Bedre kundeoplevelse

En veludviklet webshop giver en behagelig og bekvem købsoplevelse for kunderne med hurtig søgning, problemfri betaling og pålidelig levering, hvilket fører til øget kundetilfredshed og gensalg.

Fleksibilitet 

En webshop giver dig mulighed for let at tilføje nye produkter, udvide sortimentet og tilpasse butikken efter ændrede forretningsbehov, hvilket sikrer, at din e-handelsvirksomhed kan følge med i udviklingen og vokse over tid.

 


 

Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres forretning for at nå deres ambitioner. Med kombinationen af ​​Nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med vores kunder gennemført tusinde succesfulde leveringsprojekter.

web-ball-prize

 

Langsigtige kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter levering. Med engageret support, proaktiv ledelse og løbende inspiration skaber vi værdi på både kort og lang sigt. Sammen leverer vi løsninger, der gør en forskel i kundens forretning.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger og skræddersyede systemtilpasninger med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen

 

Vi tilbyder support på alle løsninger vi leverer

Vores konsulenter er eksperter i hele vores systemportefølje, og vi er ekstra stolte af vores konsulenters lange erfaring med Visma-produkter som Visma.net og Visma Business.

sb-contact-3

 

 

Vil du vide mere? Simon svarer gerne på dine Spørgsmål