MediusSpendManagement-white

 

Certified Partner Visma

Carbon Footprint klimarapportering

Carbon Footprint-modulet hjælper dig med at rapportere klima nemt og effektivt i Vismas forretningssystem.

  Omkostningseffektiv bæredygtighed

  Automatisk klimarapportering

  Enkelt og effektivt

  

Enkel klimarapportering direkte i dit Visma ERP-system

At levere grundig rapportering og have fuld kontrol over klimapåvirkninger kræver både tid og evnen til at analysere og agere baseret på resultaterne.

For at gøre det lettere at håndtere klimapåvirkninger og følge op på dem, har Visma udviklet et modul til automatiseret klimarapportering. Dette modul er både nemt at bruge og effektivt, hvilket gør det lettere og mere overkommeligt at rapportere om bæredygtighed. At drive en bæredygtig forretning behøver ikke at være hverken dyrt eller kompliceret.

Vil du dele din rapport med eksterne leverandører eller kunder? Du kan nemt få en færdig rapport som pdf.

Klimatrapport

 

Sådan fungerer Visma Carbon Footprint

 

1. Beregn

Modulet udfører automatisk en analyse af dit regnskab og beregner emissioner ved at benytte data fra verificerede databaser. Denne proces er i fuld overensstemmelse med GHG-protokollen, som er den globalt anerkendte standard for klimarapportering. Modulet leverer et detaljeret overblik over de leverandører og indkøb, der har den største indvirkning på klimaet, og det viser din virksomheds samlede klimaaftryk både i forhold til omsætning og per medarbejder. Desuden muliggør det sammenligninger med andre virksomheder i din branche, hvilket kan hjælpe med at måle og forbedre dine klimaindsatser.

Skärmavbild 2024-03-05 kl. 14.30.48

 

Skärmavbild 2024-03-05 kl. 14.31.20

 

2. Reducér

I dette trin vil du modtage anbefalinger til, hvordan du effektivt kan formindske dit klimaaftryk. Du får adgang til et specialdesignet værktøj til planlægning af klimaindsatser, hvor du vil blive præsenteret for de mest effektive tiltag, der kan have en betydelig indvirkning på miljøet. Derudover vil du finde en række nyttige informationer og praktiske tips om, hvordan du mere konkret kan reducere dit klimaaftryk i hverdagen. Disse ressourcer er skræddersyet til at hjælpe dig med at træffe velinformerede beslutninger om bæredygtighed i din dagligdag.

3. Klimakompensation

Du kan effektivt kompensere for de udslip, du ikke kan reducere, ved at benytte vores systemets indbyggede markedsplads, som tilbyder en række projekter, der er godkendt efter Gold Standard. Ved at støtte disse miljøprojekter bidrager du til at opveje de udslip, som din virksomhed ikke selv formår at reducere. Dette viser ikke kun, at din virksomhed er aktivt engageret i den globale indsats for bæredygtighed, men det styrker også virksomhedens omdømme som en ansvarlig aktør i kampen mod klimaforandringer.

Skärmavbild 2024-03-05 kl. 14.31.35

 


Klar til at komme i gang?

Det er hurtigt og nemt at komme i gang med Visma Carbon Footprint! Efter en kort implementeringsproces med hjælp fra vores konsulenter, er modulet klar til brug. Vi hjælper også med at tilpasse de rigtige indstillinger til dine behov. Dette gør det muligt for dig at håndtere klimarapporteringen fuldautomatisk direkte i dit forretningssystem!

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres drift for at nå deres ambitioner. Med kombinationen af ​​Nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med vores kunder gennemført tusindvis af succesfulde leveringsprojekter.

web-ball-prize

 

Langsigtede
kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter levering. Med engageret support, proaktiv projektstyring og løbende inspiration skaber vi værdi på både kort og lang sigt. Sammen leverer vi løsninger, der gør en forskel i kundens forretning.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger og skræddersyede systemtilpasninger med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen.

visma-aarets-partner-2023-ny-1          visma-aarets-partner-2022-ny-2         visma-aarets-partner-2022-ny (2)-1          visma-aarets-partner-2022-ny (3)-1

 

 

 

 

Snak med mig om Visma Carbon Footprint

Er du interesseret i Visma Carbon Footprint, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP