Visma.net ERP illustration (2)

Visma-gold-partner

Visma Net

Visma Net er et moderne og kraftfuldt cloud-baseret forretningssystem, der forbereder dig på økonomisk vækst og fremtidig udvikling.

Automatiserede processer

Spar tid ved at automatisere processer og workflows. Fakturering, bankstyring, offentlig rapportering og certifikatflow er funktioner, der nemt kan automatiseres ved hjælp af Visma net  ERP.

Cloud-baseret forretningssystem

Med ERP-systemet i skyen er det nemt at skalere funktionalitet op eller ned efter behov. Tilpas brugere og funktioner i systemet og betal kun for det brugte.

En skandinavisk ERP-løsning

Visma Net er et af Nordens mest almindelige ERP-systemer med unikke løsninger til det skandinaviske marked, Med smarte løsninger tilpasset derefter. Bankintegrationer, momsindberetning og andre udfordringer udvikles løbende til den brede skandinaviske brugerbase.

Exsitec Danmark - YouTube

Vi tilbyder også et bredt udvalg af andre læringsvideoer på vores YouTube-kanal.
Disse videoer er en uvurderlig ressource for aktuelle emner og seneste udviklinger. Vores YouTube-kanal hjælper dig med at forstå lovændringer og få indsigt fra brancheeksperter. Vi opdaterer løbende vores indhold for at sikre adgang til relevant og informativt materiale, der styrker dine færdigheder og viden.
SE KANAL (1)

 

 1

1 Om Visma.net
2 6 ting du vil elske ved Visma.net ERP
3 Moduler og Services
4 Skærmbilleder af Visma.net ERP
5 Priser på Visma.net ERP
6 Læs mere om Visma.net ERP
7 Kundecases
8 Kontakt os

Visma Net ERP er et fleksibelt og skalerbart system

Visma Net er et topmoderne cloudbaseret ERP-system, som med sine 4 hovedmoduler salg, indkøb, lager og regnskab, som dækker enhver mellemstor virksomheds hverdagsbehov.

Visma Net er et fleksibelt og skalerbart system, hvor du får muligheden for at skalere op eller ned efter behov, så du kun afregnes for dit egentlige forbrug. Systemet fungerer på alle enheder og tilgås direkte fra hvilken som helst browser.  

Du slipper også helt for at tænke på sikkerhed, backup og opdatering af dit ERP-system, da alt dette er taget hånd om og er inkluderet i løsningen.

NextStep (3)

 

2

6 ting du vil elske ved Visma Net

 

Automatisering

Spar tid ved at automatisere processer og workflows. Fakturering, bankstyring, offentlig rapportering og certifikatflow er funktioner, der nemt kan automatiseres ved hjælp af Visma Net.

Realtidsdata

Få information på en simpel måde og i realtid ved hjælp af mobile apps, der er forbundet direkte til dit ERP-system. Godkend rejseregninger, udgifter og indgående fakturaer direkte via din mobiltelefon.

Sikkerhed i skyen

Totrinsgodkendelse giver dig øget sikkerhed og garanterer sikkerheden af dine data. Løsningen følger ISO-standarder og EU-direktiver.

Skalerbart og fleksibelt

Med ERP-systemet i skyen er det nemt at skalere funktionalitet op eller ned efter behov. Tilpas brugere og funktioner i systemet og betal kun for det brugte.

Mere funktionalitet

Visma Net er en cloud-tjeneste, der løbende opdateres, hvilket medfører reducerede omkostninger til IT og drift. Du får også direkte adgang til ny funktionalitet skabt til de nyeste udfordringer og muligheder på markedet.

Skandinavisk

Visma Net er et af Nordens mest anvendte ERP-systemer med unikke løsninger til det skandinaviske marked, Med smarte løsninger tilpasset derefter, i form af bl.a. momsindberetning & integration til skandinaviske banker.

Skift til et moderne ERP-system i skyen

Enkel og hurtig overgang med NextStep

NextStep til Visma Net er for dig, der har behov for flere avancerede funktioner, øget automatisering og en forbedret
logistik- og lagerstyringsmotor. For at opnå standardisering og automatisering af processerne ønsker man
at implementere et cloudbaseret system som Visma Net. Til at begynde med vil man
anvende standardfunktionaliteten og en out-of-the-box-løsning til Visma Net.

3

En række af services og moduler fra Visma

Visma Net er mere end bare et standardsystem. Visma Net er en all-in-one løsning, der kommer med en hel række af ekstra tjenester, i som kunde kan tilvælge efter behov.

De forskellige services giver dig mulighed for at samle din virksomhed i et samlet system, og automatiserer en lang række manuelle processer hver dag, som skaber vækst og besparelser.

Visma Net kommer bl.a. med tjenester som bankintegration, bankafstemning, fakturahåndtering, elektronisk fakturering og rejseafregningsmodul. 

Ud over det kommer Visma Net med et topmoderne API, som gør det muligt at integrere med alverdens 3 partssystemer efter behov som f.eks. en webshop eller håndscannersystem.

 

_illustrationer VN VB (11)Tillægsmoduler til Visma Net

Visma Expense (16)


Med OneStop Reporting i Visma Net får du kraftfulde funktioner til rapportering, konsolidering og budgettering. 

Fra DKK 1.187/mdr.

Læs mere

Design uden navn - 2024-06-11T153041.802


Visma Net Expense er en moderne løsning til rejse-afregning og udlæg, integreret med Vismas systemer.

Fra DKK 59/mdr. 

Læs mere

Visma Expense (11)


Visma Logistics automatiserer logistik og lagerstyring med pluklister, købsforslag, priser, rabatter og rapporter.

Fra DKK 971/mdr.

Læs mere

Design uden navn - 2024-06-11T153015.982


Visma Net Autopay integrerer med nordiske banker og automatiserer betalinger samt hovedbogsopdatering.
 

Fra DKK 119/mdr

Læs mere

Design uden navn - 2024-06-11T152847.817


Visma Net AutoInvoice muliggør elektroniske fakturaer, øger kontrollen og reducerer manuel administration. 

Fra DKK 3/mdr

Læs mere

Design uden navn - 2024-06-11T152928.841


Visma Net Approval automatiserer godkendelser, giver overblik og sender underretninger til relevante medarbejdere.

Fra DKK 97/mdr

Læs mere

4Sådan ser Visma Net ud

Visma.net menustruktur
Visma.net salgsordre ex
Visma.net financialsbruger - dashboard
Visma.net forfaldne i valuta rapport
Visma.net balance rapport

5

Priser på Visma Net6

Vil du vide mere?
Vi har her samlet lidt praktisk info om Visma Net

Opdatering af Visma Net

Med Visma Net får du et moderne ERP-system, som altid er opdateret. Det betyder for jer, at du altid har adgang til de nyeste funktioner, og altid har et ERP-system der er tilsvarende den tid vi lever i. Systemet bliver opdateret løbende flere gange hver måned helt automatisk.

De løbende opdateringer udstedes af Visma i Norge og bliver rullet ud helt automatisk. En opdatering koster derfor som udgangspunkt ikke noget. Prisen er beregnet som en del af den månedlige licenspris. 

Det har været normalen indenfor ERP-verdenen, at når der skulle udrulles en ny opdatering, var det oftest en meget om kostelig affære, som skulle planlægges i god tid. Dels skulle opdateringerne rulles ud manuelt af konsulenterne, og dermed udgjorde dette en stor omkostning til konsulentbistand. Dertil tog opdateringerne typisk en del timer at rulle ud manuelt, hvilket medvirkede, at virksomhederne ikke kunne arbejde i systemet i mellemtiden.

I Visma Net sker det hele automatisk og kunderne mærker mindst muligt til dem. Det frigør både tid og sparer omkostninger til konsulenter, og sikrer jer ovenikøbet et fuld ud velfungerende ERP-system, der ikke bliver forældet.

Kan jeg fravælge opdateringer?
Det er ikke muligt at fravælge opdateringer til Visma Net. Visionen om altid at have et fuldt ud opdateret system, kan der ikke gås på kompromis med. Der vil altid kun være én og samme version af Visma Net udrullet i markedet. 

Dette sikrer det højest mulige niveau af system fælles for alle kunder, og sikrer hver enkelt kunde, at der ikke skal foretages specialændringer til netop dem.

Hvad med mine tredjepart integrationer?
Benytter I jer af tredjeparts integrationer, som enten Exsitec er leverandør for og/eller andre eksterne tredjeparts integrationer, skal man altid være opmærksom på opdateringer. De integrationer som er købt og supporteret af Exsitec, sørger vi for altid er opdateret så den passer til de nye opdateringer af Visma Net. 

Benytter i jer af andre tredjeparts integrationer, kan der dog forekomme eventuelle problemer ved nogle opdateringer. Så der skal i kontakte os eller den leverandør som leverer denne integration.

Backup af Visma Net

Som en del af dit Visma Net-abonnement, foretages der løbende backup af data. Visma Net Backup løsningen kører på redundante databaser, hvilket vil sige, at din backup er gemt på flere databaser i skyen. Skulle der opstår problemer med den ene database, så skifter systemet automatisk over til at benytte en af de andre databaser, så intet data går tabt.

Hvad tages der backup af?
Der tages backup af hele dit samlede Visma Net-system jævnligt. Dette inkluderer ligeledes kundedata og transaktionsdata. Kundedata bliver sikkerhedskopieret hver anden dag, og transaktionsdata hver time.

Hvordan foregår backup?
Visma Net Backupløsningen foregår helt automatisk via de redundante databaser. Skulle der ske noget med den ene database, skiftes der blot over til en af de andre, og jeres system kører videre. Som bruger af systemet vil man derfor aldrig opleve, hvis der imod forventning skulle være et problem med en af databaserne. Dette sikrer højest mulig oppetid, og et system, hvor i altid er i sikre hænder, og blot skal koncentrere jer om jeres egne gøremål i dagligdagen, og overlade teknikken til Amazons Hosting center.

Hvor længe tages der backup?
Din data er tilgængelig så længe du har en betalende abonnementslicens på Visma Net. Licens og backup følges ad, så når man nedlægger sit Visma Net ERP-system, vil backupløsningen tilsvarende automatisk blive lukket ned. Det vil være muligt at eksportere data ud efter behov eller tilkøbe en arkivlicens hvor man har adgang til systemet i begrænset form såfremt man ikke længere vil benytte Visma Net.

Drift og sikkerhed af Visma Net

Er Visma Net sikkert?
Visma AS i Norge har tilbudt cloudløsninger i mere end 15 år, og lever fuldt ud op til de højeste krav, hvad angår sikkerhed og beskyttelse af data. Alle Visma AS’s tjenester er testet for at sikre modstandsdygtighed over for angreb som SQLi, XSS og CSRF, kapring af sessioner og andre trusler. Visma AS’s baseline er OWASP top-10. Alle data der bliver lagret i Vismas systemer lagres fysisk i datacentre i Europa.

Er mine data sikre?
Alle dine data er sikre hos Visma. Al datakommunikation foregår via en krypteret forbindelse, som andre ikke kan få adgang til. Derudover er der 24/7 overvågning over datacentrene, og der bliver løbende foretaget test af alle Vismas tjenester – således at tjenester altid er testet og klar til at håndtere eventuelle tilbagevendende angreb.

Skal jeg selv gøre noget i forhold til sikkerhed?
I forhold til sikkerhed af din data og dit ERP-system, skal i ikke selv gøre noget. Denne del håndtere Visma alene. Vi anbefaler dog naturligvis, at i sikrer jer imod cyberangreb på jeres mails, internetbrug mv. Hos Exsitec kan vi hjælpe jer med generelt at sikre jeres kontormiljøer.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe jer med IT-Drift ->

Opbyg dine færdighedermed vores Visma Net videoer

Vi har samlet et bredt udvalg af læringssvideoer, så du kan opgradere dine Visma Net evner.
Vores videoer vil uanset dit niveau hjælpe dig med at blive mere
effektiv i systemet og øge din produktivitet. 

7

 


Nogle af vores tilfredse kunder

 

 

 

 

 

den-kinesiske-kobmand

Med Visma Net har Den Kinesiske Købmand fået funktionaliteten til at oprette overførsler eller indkøbsordre baseret på beregninger af lagertal i real time udregnet af deres ERP-system. Dermed kan virksomheden sørge for, at deres hylder aldrig løber tør for varer, hverken i butikkerne eller på hovedlageret.

superhelten

Superhelten har fået implementeret Visma Net, samt integrationer til et eksternt lagersystem inkl. scanningsløsning til pluk og udsendelse af ordrer fra lageret til kunderne. Den samlede løsning sørger for, at lageret altid er fuldt opdateret, og Superhelten kan i dag plukke og afsende ordrer markant hurtigere end hidtil.

helm

Helm har fået en Visma Net løsning der har sørget for at de 12 forskellige butikslagre spiller sammen med det eksterne lager og webshoppen, således at alle butikkerne ved hvor hver enkelt vare er på lagre, og de internt kan sende produkter frem og tilbage, hinanden imellem, dertil er lager og logistik fuldt integreret med finansen.

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres drift for at nå deres ambitioner. Med kombinationen af ​​Nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med vores kunder gennemført tusindvis af succesfulde leveringsprojekter.

web-ball-prize

 

Langsigtede
kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter levering. Med engageret support, proaktiv projektstyring og løbende inspiration skaber vi værdi på både kort og lang sigt. Sammen leverer vi løsninger, der gør en forskel i kundens forretning.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger og skræddersyede systemtilpasninger med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen.

visma-aarets-partner-2023-ny-2          visma-aarets-partner-2022-ny-3            visma-aarets-partner-2022-ny (2)         visma-aarets-partner-2022-ny (3)-1

 

 

 

8

Snak med mig om Visma Net ERP

Er du interesseret i Visma Net, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP