Vi administrerer dine systemer, så I kan nå jeres ambitioner

 

Med proaktiv håndtering af jeres systemer sikrer du maksimal udnyttelse for både virksomheden og medarbejderne. Få mest muligt ud af dine IT-investeringer sammen med Exsitec.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktiv administrering af jeres systemer

Hos Exsitec administrerer vi vores kunders systemer, ved aktivt at gennemgå jeres løsninger for at sikre, at de løbende giver maksimalt udbytte for medarbejderne og virksomheden.

Målet med aktivt at administrere jeres systemer er proaktivt, at udvikle virksomhedens systemer og integrationer, hvilket betyder, at systemmiljøet er der, når det er nødvendigt, men ikke genererer store, dyre retrospektive projekter.

Som virksomhed er det udfordrende at udvikle og opgradere IT-miljøet på egen hånd. Det er almindeligt, at virksomheder forstår, hvor problemerne er, men mangler evnen til at løse dem helt på egen hånd.

forvaltning-system

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

web-ball-personavhengig

Undgå
personafhængighed

Det er udfordrende hvis virksomhedens kompetencer indenfor systemadministration er knyttet til en eller få personer. Det kan være alt fra egne rapporter til forskellige former for aktindsigt, som den pågældende har adgang til.

Ulemperne herved viser sig desværre først, når problemet er opstået, og den pågældende ikke længere er tilgængelig i det nødvendige omfang, eller slet ikke er i virksomheden længere.

Med pålidelig administration af systemerne undgås dette.

web-ball-reduction

Reducer
uforudsete omkostninger

Kompetence og erfaring indenfor systemadministration gør estimaterne mere præcise.

Uforudsigelige IT-omkostninger reduceres med præcise estimater og overblik over fremtidige omkostninger.

Ved hjælp af et team af konsulenter med kompetence, struktur og transparent kommunikation, dannes grundlaget for forudsigelige omkostninger.

web-ball-prize-diploma

Proaktivt
arbejde

En almindelig opfattelse af system-administration er, at det kun involverer vedligeholdelse af eksisterende funktioner. Arbejdet med IT-systemer indebærer løbende opdateringer, hvor det kan være svært som kunde at have tid til at tage del i alle forbedringerne.

Løbende styring og strategi for fremtiden betyder, at fokus ikke skal være på at løse problemer, men derimod på at udvikle løsningen til yderligere at understøtte forretningen.

 

 

 

 

4 forudsætninger for vellykket systemadministration

1 - Numbers in circle Japsis (40x40px)   Kompetence

Med den rette ekspertise fra et team af eksperter indenfor systemadministration er det muligt at undgå at blive afhængig af enkeltpersoner og det giver samtidig gode forudsætninger for at reducere uforudsigelige IT-omkostninger.

2 - Numbers in circle Japsis (40x40px)   Frekvens og indhold

For en vellykket systemadministration er det vigtigt, at kunde og leverandør har løbende afstemninger af forventninger, hvor fokus er på at øge overblikket og arbejde proaktivt, samt systemdokumentation, der løbende opdateres inden for rammerne af forvaltningen af projektet.

3 - Numbers in circle Japsis (40x40px)   Single-point-of-contact

Det er almindeligt, at en virksomhed har flere forskellige systemer, der skal fungere sammen, hvilket igen skaber forskellige kontaktpunkter for hvert system. Dette tager unødig tid og skaber ofte frustration for dem, der har brug for hjælp til systemet.

Ved at bruge et enkelt kontaktpunkt til systemrelaterede problemstillinger kan tiden bruges på andre ting og ansvaret kan i stedet lægges på en administrativ ansvarlig, der er vant til at få forskellige systemleverandører til at samarbejde.

4 - Numbers in circle Japsis (40x40px)   Support

Det er vigtigt, at hele virksomheden kan tage del i og nyde godt af det systemmiljø, der er etableret.

For at få mest muligt ud af deres investering bør der derfor være support til medarbejderne. Dette aflaster også det interne kyndige personale, hvilket frigør tid til mere værdiskabende opgaver.

 

 

 

Snak med mig om systemadministration

Er du interesseret i systemadministration, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP