Udnyt din data med Business Intelligence

For at kunne træffe gode beslutninger, optimere driften og øge rentabiliteten, er det vigtigt løbende at fortolke det datagrundlag, der allerede eksistere i virksomheden. Business Intelligence (BI), er en proces eller samling af metoder til at analysere data og præsentere information på en nem og overskuelig måde.

Nøgletal

Nøgletal kan give ledelsen en indikation af, hvordan virksomheden klarer sig. Men hvorfor går det, som det gør?

Udforsk data

Business Intelligence (BI) værktøjer hjælper virksomheder med at analysere data – både historiske data og realtidsdata. Du får hurtigt og nemt indblik i virksomhedens data og kan træffe strategiske, datadrevne beslutninger baseret på fakta.

Opdag afvigelser

Med gode visuelle rapporter og dashboards er det nemmere at opdage afvigelser tidligt og at kunne handle på dem, inden konsekvenserne bliver for store.

Bedre beslutningsgrundlag

Tag bedre beslutninger ved at indhente vigtig information til virksomheden, analyser den forud for beslutninger og følg op efterfølgende. Et BI-værktøj behandler store datasæt på tværs af flere datakilder og præsenterer dem visuelt, så brugeren nemt kan forstå dataene, kunne bruge dem og nemt dele dem.

 

 

 

 

 

 

 

BI værktøjer vi tilbyder

Qlik Sense

Qlik Sense hjælper dig med at se muligheder, opdage afvigelser og stille spørgsmål, der bringer dig og din virksomhed fremad.

Kombiner rapportering og analyse ved at give brugerne mulighed for selv at visualisere og udforske data. Med Qlik Sense får du en robust, fleksibel og pålidelig løsning med plads til vækst.

Læs mere om Qlik Sense ->

OneStop Reporting

OneStop Reporting er Vismas cloud baserede værktøj med kraftfulde og brugervenlige rapporterings-, konsoliderings- og budgetfunktioner.

OneStop Reporting er fuldt ud integreret med både Visma Business og Visma.net ERP og er nu inkluderet i licens abonnementet for Visma Business.

Læs mere om OneStop Reporting ->

Nogle af vores tilfredse kunderMed Business Intelligence får du
overblik over en række af områder

Nedenfor har vi samlet noget af det som Business intelligence kan give dig svar på. Vi er hos Exsitec eksperter i BI, og kan hjælpe jer med at få mere ud af jeres data. Vi har både kunder som ikke har benyttet Business Intelligence før, hvor vi sætter deres løsning op for dem helt fra bunden, og ligeledes underviser dem i brugen af BI. Derudover har vi kunder der har benyttet Business Intelligence før, men ønsker rettelser i deres opsæt, og/eller ønsker integration til diverse økonomisystemer eller lignende. 

produktion-bi
Produktionsoversigt
Se hvor godt virksomheden udnytter sin produktion og find frem til områder, hvor produktionen kan effektiviseres.
salgsoversigt-bi
Salgsoversigt
Se hvilke sælgere der er mest effektive, og hvad det har krævet at lukke salgene. Du kan også se hvilke omkostninger der har været forbundet med salgene.

leverandr-bi
Indkøbsoversigt
Du får en komplet oversigt over indkøb og leveringer. Se hvilke leverandører der oftest leverer til din virksomhed, hvem der er bedst til at levere til tiden og hvem der giver de bedste rabatter.

effektivitet-bi
Medarbejdereffektivitet
Find ud af hvilke afdelinger og medarbejdere der bidrager mest til bundlinjen, samt hvor der kan optimeres fremadrettet, ved at identificere ineffektive områder. 

marketing-bi
Marketingsoversigt
Få et overblik over de kampagner Jeres virksomhed har kørt, og se hvilke af dem, som har været med til at bidrage mest til bundlinjen. Det kan hjælpe jer med at bruge Jeres marketingbudget bedst muligt.

kundeservice-bi
Kundeservice
Få et overblik over din kundeservice, og hvor effektiv den er. Kan være med til at identificere områder, hvor der er plads til forbedringer og et mønster i bestemte problemstillinger. 

Test: Hvor godt udnytter i jeres data?

 

 

qlik-business-intelligence

 

Qlik

Med Qlik får du en analyseplatform med et væld af muligheder, som sætter nye standarder for analyse af data.

Det er nemt og brugervenligt at sætte platformen op til at vise lige netop den data som du gerne vil se og det kommer med en drag and drop system, som gør det nemt at vælge og arrangere sin data.

Qlik kommer med et åbent API, som dermed giver rigtigt mange integrationsmuligheder.

LÆS MERE OM QLIK ->

onestop-reporting-klik-her-1

 

Onestop Reporting

OneStop Reporting (OSR) er en konfigurerbar Business intelligence platform til rapportering, budgettering & konsolidering. 

OneStop Reporting kommer med et hav af standardrapporter, som tager udgangspunkt i din reelle data fra dit ERP-system.

Det er også muligt med OSR Rapport designer, at tilpasse rapporterne efter ens ønsker og behov. Dette gøres direkte i Excel som er integreret i OneStop Reporting. 

LÆS MERE OM ONESTOP REPORTING ->

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres drift for at nå deres ambitioner. Med kombinationen af ​​Nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med vores kunder gennemført tusinde succesfulde leveringsprojekter.

web-ball-prize

 

Langsigtige
kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter leveringen. Med engageret support, proaktiv ledelse og løbende inspiration skaber vi værdi på både kort og lang sigt. Sammen leverer vi løsninger, der gør en forskel i kundens forretning.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger og skræddersyede systemtilpasninger med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen

Vi tilbyder support på alle
BI løsninger vi leverer

Vores konsulenter er eksperter i hele vores systemportefølje
og vi yder support til alle BI-løsninger, vi leverer.

 

 

 

Snak med mig om Business intelligence

Er du interesseret i vores Business Intelligence løsninger, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

Klaus-skalds-2023-kontakt-f (1)

Klaus Skalts

Teamleder & Senior Qlik Konsulent