Vin & Spiritus brancheløsning

Vores Brancheløsning for Vin & spiritus, er udviklet i samarbejde med førende grossister på det danske og europæiske marked. Forretningsløsningen er sammensat og optimeret til B2B og henvender sig til grossister indenfor salg af vin & spiritus i Norden.

+15 kunder i branchen

Vi har over 15 aktive kunder i Vin & Spiritus branchen, som har en forretningsløsning specifikt lavet til deres branhce. Vi har arbejdet med virksomheder indenfor vinhandel i mange år, og vi har både branche- og forretningsspecifik ekspertise i Exsitec.

Langsigtet partner

Vin & Spiritus er en af ​​de brancher, vi arbejder mest med. Vi tager vores mission meget seriøst og ønsker selvfølgelig at opbygge et sikkert og langsigtet partnerforhold med vores kunder. Vores mål er at være med dig hele vejen.

Single Point of Contact

Med Exsitec som leverandør får du et Single Point of Contact, SPOC, hvor du altid kan henvende dig for at få hjælp, uanset hvilket system eller hvilken service det gælder.

 

 

 

 

 

 

 

Nogle af vores kunder

Brancheløsningen til Vin & Spiritus indeholder:

ERP-system

Integrer styring af virksomhedens hovedprocesser i et digitalt værktøj, for at forenkle og effektivisere dit arbejde. Vi er eksperter i både Visma Business og Visma.net ERP. 

Læs mere om ERP-systemer ->

Business Intelligence

Bak op om jeres beslutninger ved brug af data. Med den rette BI platform kan i tage skridtet videre, og blive endnu mere effektive ved hjælp data indsigt og rapporter.

Læs mere om Business Intelligence ->

Fakturahåndtering

Bliv mere effektiv med automatiseret fakturabehandling i skyen. 

Læs mere om Fakturahåndtering ->

Lager & Logistik

Vi tilbyder løsninger til lagerdrift, der hjælper dig med at styre alle dine lagerprocesser digitalt for en mere effektiv arbejdsdag med minimeret risiko for manuelle fejl.

Læs mere om Lager & Logistik ->

Brancheløsningen er baseret på det cloudbaserede ERP-system Business NXT

Vores nyeste brancheløsning til B2B grossister inden for Vin & Spiritus er udviklet i samarbejde med førende grossister på det danske og europæiske marked. Løsningen er optimeret til salg af vin & spiritus i Norden og baseret på Visma Softwares nyeste Cloud forretningsløsning, Business NXT.

Den nye løsning bygger videre på Exsitecs eksisterende løsning til danske Vin grossister og er en afløser til den gamle brancheløsning til on-premise systemet Visma Business. Business NXTs åbne API gør det muligt at integrere løsningen med utallige andre løsninger og systemer. API'et har en GraphQL-grænseflade til enkel og effektiv forespørgsel og manipulation af alle de data, du har brug for i Business NXT. 

Business NXT strømliner også dit daglige arbejde med indbygget automatisering, AI, machine-learning og afvigelseshåndtering. Lad systemet gøre arbejdet for dig! Helt enkelt og lige til! 

Hvorfor skal du vælge Business NXT? 
Business NXT passer til større virksomheder, og er et avanceret ERP-system, der er nemt at bruge. Det er et omfattende og automatiseret system, der også letter manuel bogføring, så du kan arbejde med flere virksomheder på samme tid – uden at hoppe mellem forskellige systemer. Business NXT er udviklet til at håndtere en større mængde transaktioner og et stort antal brugere og kunder. 

Systemet er tæt integreret med løsninger til rapportering & budgettering, og omfatter naturligvis hjertet i ethvert ERP-system – økonomi og logistik. Byg dit unikke ERP-system med den funktionalitet og integrationer, der opfylder din virksomheds specifikke behov. 

Web ball - BusinessNXT

 

Vin og Spiritus løsningen indeholder blandt andet

 

Håndtering af Årgangsvin med flere stregkoder og årgange

Håndtering af Trace-ability både indgående og udgående

Håndtering af transport, told og fragt på produkt niveau

Håndtering af
holdbarhedsdato

Håndtering af EMCS rapportering

Direkte moms rapportering til den danske stat

Afgiftshåndtering af emballage og Vinafgifter både Indgående og udgående

Lagerstyring på flere lagre som f.eks. hovedlager, weblager, showroom med flere.

Gavekurvsflow med dynamisk kurveopbygning hvor der holdes styr på DB/DG

Fuld integration til FlexPOS kassesystem med flere stregkoder per Vin / Årgang

Fuld integration til Digitale Hyldeforkanter

EDI fakturahåndtering indgående og udgående, heriblandt OIOUBL2 & PEBBOL

Integration mellem
virksomhed og GS1

Ompakning til Display Paller

Ompakning fra fad til flaske
og omvendt

Supervin

I samarbejde med Supervin har vi implementeret en større ERP-løsning specifikt skræddersyet til branchen. En løsning som er fuldt ud integreret med deres FlexPOS kassesystem og lagerstyring.

 

supervin-logo-case

 

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjulpet virksomheder med at digitalisere driften i over 20 år og sammen med vores kunder har vi gennemført tusindvis af projekter.

web-ball-prize

 

Langsigtede
kunderelationer

Med en klar projektplan udvikler vi kunderelationer, hvor vi skaber værdi for vores kunder, på kort sigt såvel som på lang sigt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med stor erfaring inden for integration, har vi viden til at forstå de digitale behov – og skabe en kraftfuld helhedsløsning, hvor jeres forretningssystemer taler sammen.

Snak med mig om
brancheløsningen til vinbranchen

Er du interesseret i løsninger til din vinhandel, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP