Digitalisering for grossistvirksomheder

Som grossist er der oftest mange udfordringer knyttet til store sortimenter, mange leverandører og leverandørfakturaer, samt krav til forretningssystemer, der kan styre lager/indkøb effektivt. Hos Exsitec har vi mange typer digitaliseringsløsninger til grossister!

Vi er med dig hele vejen

En af Exsitecs store fordele i forhold til grossister er, at vi kan understøtte hele vejen fra at fange flere besøgende på din hjemmeside, til øget salg, smidigere interne processer til håndtering af store mængder leverandørfakturaer til værtsklasse kontrol af indkøb og lager.

Langsigtet partner

Grossister er en af ​​de brancher, vi arbejder mest med. Vi tager vores mission meget seriøst og ønsker naturligvis at opbygge et sikkert og langsigtet partnerforhold med vores kunder.

Single point of contact

Med Exsitec som leverandør får du et Single Point of Contact, SPOC, hvor du altid kan henvende dig for at få hjælp, uanset hvilket system eller hvilken service det gælder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nogle af vores kunder

Løsninger til grossister

ERP-system

Integrer styring af virksomhedens hovedprocesser i et digitalt ERP-system, for at forenkle og effektivisere dit arbejde.

Læs mere om ERP-systemer ->

Fakturahåndtering

Effektiviser din fakturering ved at få automatiseret fakturabehandling i skyen.

Læs mere om Fakturahåndtering ->

Lager & Logistik

Løsninger til lagerdrift, der hjælper dig med at styre alle dine lagerprocesser digitalt for en mere effektiv arbejdsdag med minimeret risiko for manuelle fejl.

Læs mere om Lager & Logistik ->

Business Intelligence

Bak op om jeres virksomhedsbeslutninger med indsigt og data fra Business Intelligence. 

Læs mere om Business Intelligence ->

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjulpet virksomheder med at digitalisere driften i over 20 år og sammen med vores kunder har vi gennemført tusindvis af projekter.

web-ball-prize

 

Langsigtede
kunderelationer

Med en klar projektplan udvikler vi kunderelationer, hvor vi skaber værdi for vores kunder, på kort sigt såvel som på lang sigt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med stor erfaring indenfor systemer og integration, har vi viden til at forstå de digitale behov – og skabe en kraftfuld helhedsløsning med jeres forretningsstøttesystemer.

 

Snak med mig om digitalisering for grossistvirksomheder

Er du interesseret i løsninger til din grossistvirksomhed, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP