e-commercial-white

 

BxLogistics Pro

BxLogistics Pro er en håndholdt løsning, der giver dig mulighed for at arbejde smartere, spare penge og få fuld kontrol over dit lager. BxLogistics Pro udvider forretningssystemets funktionalitet gennem en håndholdt scanner, som reducerer manuelt arbejde og resulterer i reduceret fejlplukning, unødvendige returneringer og mindre spild.

 Udvidelse af din ERP-løsning

 Mindsker manuelt arbejde

 Færre fejlpluk og unødvendige returneringer

 Lagerløsning som udvider funktionaliteten i din ERP-løsning

Med logistik og lagerstyring fra BxSoftware, får du komplet kontrol over dit lager med en løsning der kan integreres direkte med dit ERP-system, herunder Visma Business eller Visma.net. Løsningen er velegnet til virksomheder der foretager mange scanninger dagligt.

BxSoftware giver bl.a. mulighed for at scanne varer ind og ud af lager, lagertælling og markering for indkøb og salg. Det hele bliver sendt direkte videre over til dit ERP-system via integration. Løsningen inkluderer også mulighed for multilokation, GS1-128, serienummer, batch, fragtintegration samt meget mere.

BxSoftware blev grundlagt i 2011 i Norge og har siden arbejdet tæt sammen med Visma, for at skabe den mest optimale integration på tværs af systemerne. Det er med til at gøre BxSoftware til en oplagt software til dine håndterminal, når det kommer til lager og logistik.bxsoftware-haandterminal

 6 fordele med BxLogistics

 

Lagerbeholdning

Ved hjælp af håndholdte scannere bliver lagerbeholdningen mere og let og præcis, da information om artikler er i systemet, og det optalte antal gemmes direkte

Varemodtag

Ved at søge på ordrer, leverandører eller produkter, ved at scanne varerne, kan du nemt modtage varer på indkøbsordrer fra forretningssystemet

Plukning

Hav dine plukkelister direkte i den håndholdte scanner og pluk nemmere og sikrere, samt rapporter plukningen direkte til forretningssystemet

 

Lagerflyt

Få bedre kontrol over lagerbeholdningen og saldo, ved nemt at foretage lagerflytninger med scanneren direkte, når varer flyttes

Produktoplysning

Søg efter eller scan et produkt og få hurtig og nem adgang til de oplysninger, du ønsker om produktet, såsom saldo, beliggenhed, priser mv.

Indkøb

Opret nemt indkøb mod en bestemt leverandør eller mod flere leverandører baseret på produktets hovedleverandør i forretningssystemet, ved at søge efter eller scanne produkter

BxEngine

Bx's håndholdte løsning består dels af en Windows-tjeneste BxEngine, der kører på applikationsserveren enten on-premise eller i skyen. BxEngine bruger udgående kommunikation med BxEngine cloud-tjenester, herunder Azure Relay-tjenester.

BxSmartPrintPro

Dette er en Windows-tjeneste, der enten kan køres på applikationsserveren eller på en lokal computer for at få adgang til det samme netværk, som netværksprinterne bruger. BxSmartprintPro håndterer print og kommunikation med den lokale printkø.

BxMobile/Håndholdt

BxMobile er installeret og kører på håndholdte scannere eller Android/IOS mobiltelefoner. Den håndholdte eller mobilen opretter derefter forbindelse til skytjenesten ved hjælp af udgående https/443.

 

BxWebManager/BxAdmin

BxWebManager og BxAdmin er cloud-baserede applikationer og hostes af BxSoftware på app.bxsoftware.no. Begge applikationer er tilsluttet backend til BxCloud API-autorisation og styring af kundedata.

Anbefalede håndterminaler

For at bruge BxSoftware kræver det at i har en håndterminal, som er testet og dermed godkendt til brug med softwaren. BxSoftware anbefaler at man bruger enten en Zebra MC3300 eller en Honeywell EDA60K terminal.

Der er dog en lang række modeller som der er testet og dermed er sikret til at virke med BxSoftware. 

haandterminaler

 

 

 

 

Snak med mig om BxLogistics

Er du interesseret i en integration til BxLogistics, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP