Developing-white

 

Visma.net ERP (1)

Visma Logistics

Visma Logistics er et modul til logistik og lagerstyring. Med Visma Logistics får du et automatiseret logistikflow, hvor du kan få automatisk genererede pluklister, automatiske købsforslag baseret på lagerbalance, specifikke priser og rabatter baseret på kundespecifikke krav, detaljerede rapporter om salg og lager og meget mere.

Automatiserede processer

  Cloudbaseret

 Skalerbart

 Hvad er Visma Logistics?

Logistikfunktionen i Visma integreres nemt med logistikprocessen og giver dig en komplet løsning til lagerhåndtering. Fordelen er, at du får et klart overblik over dit lager og mere automatiserede processer, i en skalerbar og fleksibel løsning.4 gode fordele med Visma Logistics

 

Optimeret forsyningskæde

Med dashboards, nøgletal og rapporter får du god indsigt gennem hele din forsyningskæde og de involverede parter. Med integrerede processer for lager, bestilling og indkøb får du fuld sporbarhed for at kunne optimere din Supply Chain.

Maksimer din salgsindtjening

Udnyt data til at udføre analyser af kunder, leverandører og varer for at maksimere din salgsindtjening og optimere lager, lager og indkøb.

Mere forudsigelighed

Ved at arbejde med logistikdata kan du forudse mulige problemer og arbejde mere proaktivt for at forhindre dem i at opstå.

Kontrol

Med Visma Logistics kan du sikre nøjagtighed med information om lagerbeholdninger i realtid, så du føler, at du har kontrol og frem for alt kan føle dig tryg ved dit ERP-system

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjulpet virksomheder med at digitalisere driften i over 20 år og sammen med vores kunder har vi gennemført tusindvis af projekter.

web-ball-prize

 

Langsigtede
kunderelationer

Med en klar projektplan udvikler vi kunderelationer, hvor vi skaber værdi for vores kunder, på kort sigt såvel som på lang sigt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med stor erfaring indenfor integration har vi viden til at forstå de digitale behov og skabe en kraftfuld helhedsløsning med jeres ERP-system og systemerne omkring.

aarets-visma-partner-2022-2

 

aarets-visma-excellence-partner-2022-1-1

 

Visma-aarets-excellence-partner-2021

 

Borsen-Gazelle-pris-2022

 

 

 

 

 

Snak med mig om Visma Logistics

Er du interesseret i et ERP-system & Visma Logistics, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP