Strukturer jeres kundedata med webCRM

Giv din virksomhed et helt enkelt værktøj, der samler alle data om jeres kunder.
Så kan I koncentrere jer om det, I er bedst til, nemlig at vækste jeres kunderelationer.
webCRM giver det komplette overblik og gør det let at planlægge en målrettet indsats. 

 Hvorfor vælge webCRM? 

 

Vi anbefaler varmt webCRM som værktøj, da det ikke blot leverer grundlæggende CRM-værktøjer til dig og dit team, men adskiller sig markant fra andre CRM-systemer ved at åbne døren for en bred vifte af muligheder inden for kundeservice, marketing og analyse. Med webCRM bliver salgsprocessen ikke blot mere effektiv, men din virksomhed kan også udvikle en helhedsorienteret tilgang til hele kunderejsen.

Denne intelligente håndtering af kundeinteraktioner giver rum for flere skræddersyede løsninger, styrker kundeforholdene og øger chancen for gentagne forretninger samt positiv omtale. webCRM giver ikke kun adgang til dybdegående kundeindsigter, men de avancerede analyseværktøjer gør det også muligt at kunne træffe velinformerede beslutninger, identifikation af trends og proaktiv reaktion på markedets udvikling.

Med webCRM får du således ikke blot et CRM-system, men en strategisk partner, der løfter din virksomhed til nye højder gennem en omfattende, intelligent og simpel tilgang til kundeinteraktion og analyse.

newfeaturea-3 

Fra investering til succes

Innovation teknologi
WebCRM har øget brugertilfredsheden med 66%, styrket kundeloyalitet og forhold til forretningspartnere. Samtidig har implementeringen resulteret i en effektivitetsstigning på over 50%, takket være automatisering og nøjagtig datastyring. Den præcise anvendelse af WebCRM bidrager til øget produktivitet, tidsbesparelse og positive tiltag, hvilket sender virksomheden på vejen til succes på tværs af alle områder.
Klar til din branche
webCRM er bygget til at tilpasse sig processerne i din virksomhed og de særlige behov i din branche. Selv navngivningen af felter og indholdet af drop down-lister kan ændres, så de passer til jeres interne sprogbrug i virksomheden. Du kan oprette dine egne ekstra felter, hvis der er behov for det. webCRM har et hav af funktioner, og det er derfor muligt at tilpasse systemet til vidt forskellige brancher.
Gratis webinarer
Udforsk de omfattende webCRM-funktioner direkte på din skærm. Inviter gerne dine kolleger for et hurtigt og grundigt overblik, og benyt lejligheden til at stille detaljerede og relevante spørgsmål til de erfarne webCRM-eksperter. Der er afsat tid til dine spørgsmål, mulighed for live deltagelse, så du kan hente inspiration fra andre engagerede brugere. Bemærk venligst, at webinarerne bliver afholdt på dansk.

Få CRM-system integreret med
dit ERP-system

Vil du se, hvad systemet kan gøre for dig? Lad en af vores eksperter guide dig igennem webCRM, så du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Vi kan integrere din Visma.net eller Visma Business.

 

 

 

Snak med mig om WebCRM

Er du interesseret i at integrere WebCRM med dit ERP-system, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP