www.exsitec.sehubfsIllustrations 2022 - webpdata-analysis-concrete

 

qlik-elite-partner

QlikView

QlikView var i lang tid Qliks hovedprodukt til Business Intelligence.
I 2014 blev Qlik Sense lanceret som en moderne efterfølger, bedre tilpasset en verden, hvor brugerne ønsker selv at tilpasse deres platform, og hvor cloudbaserede tjenester er i centrum.

 Med QlikView får du solid support til centraliseret rapportering og analyse – fuldstændig tilpasset din organisation, dine processer og dine data.

Du kan udvikle og publicere systematiske og kontrollerede applikationer, hvor datamodel, layout, visualiseringer og brugerflow er designet til en bestemt målgruppe. Inden for rammerne af den specifikke QlikView-applikation har brugeren fuld frihed til at udforske data, men er begrænset, når det kommer til at tilføje nye tabeller og visualiseringer.

Ligesom Qlik Sense er QlikView bygget på Qliks førende Qlik Analytics-platform.

qlikview-produkt

 

qlikviewtoqliksense2x

 

Fra QlikView til Qlik Sense

QlikView var i lang tid Qliks hovedprodukt til Business Intelligence.

I 2014 blev Qlik Sense lanceret som en moderne efterfølger, bedre tilpasset en verden, hvor brugerne ønsker support til at klare sig selv, og hvor skyen er i centrum for at muliggøre nye, smarte oplevelser og tjenester.

I dag fokuserer Qlik på at sikre, at Qlik Sense er på forkant med, hvad du som forbruger skal kunne forvente af en komplet platform for Business Intelligence.

Hvilken version passer dig?


QlikView platformen består af nedenstående tre dele.

Forskellige indstillinger bestemmer, hvilken adgang brugeren har til deres applikationer såsom browser, klient, mobil eller PDF-rapport. Alle de forskellige grænseflader går til den samme grundlæggende applikation. I QlikView AccessPoint er det nemt at vælge, hvilke interfaces brugerne skal have adgang til.

QlikView Developer

QlikView Developer er værktøjet for dem, der skal arbejde med at udvikle QlikView-applikationer.

QlikView Developer hjælper dig med at:

  • Oprette forbindelse til datakilder som f.eks forretningssystemer, økonomisystemer, Excel, tekstfiler, databaser osv. Via Qliks unikke associative datamodel får du alle typer data koblet sammen

  • Oprette dimensioner og mål, som brugeren vil kunne få adgang til via grænsefladen. Under læsning kan du effektivt vaske, ændre og samle data, så du opnår den rette datakvalitet

  • Oprette grænseflader, som du organiserer i faner og objekter. Forbind data til et stort antal tabel- og diagramobjekter, der hjælper dine brugere med at navigere og udforske alle oplysningerne

  • Teste din applikation med dine kolleger og sørg for, at datakvaliteten lever op til forventningerne

QlikView Server

QlikView Server består af tre komponenter, der er installeret på din server. Disse sikrer stabil serverfunktionalitet til dataindlæsning, publicering og distribution af QlikView-applikationer.

QlikView Publisher er en tilføjelse til Server og AccessPoint. Den er designet til at imødekomme større organisationers behov og giver mere dybdegående administrativ kontrol over alle QlikView-applikationer. Med QlikView Publisher kan du give den rigtige information til alle brugere helt ned på det laveste niveau, på det rigtige tidspunkt og i det rigtige format.

QlikView Klienter

Med et enkelt klik kan du give dine brugere forskellige adgangsmuligheder til dine QlikView-applikationer.

Vælg mellem Windows-klienter, webadgang, Internet Explorer-plugins eller mobiladgang. De forskellige klienter giver dig mulighed for sikker og centraliseret implementering af beslutningsstøtte, der dækker både intranet, ekstranet og internet.

Vi er eksperter i Qlik

qlik-elite-partner

ENGAGEMENT

Vi arbejder langsigtet og har haft den højeste partnerstatus hos Qlik siden 2010.

 

ERFARING

Hvert år udfører vi en lang række Qlik-projekter. Vores erfaring er din sikkerhed!

 
 

SUPPORT

Vi har et dedikeret og erfarent supportteam som står klar til at hjælpe dig, hvis noget går galt.

 
jysk-qlik
presalit
dansk-cater-qlik
neye-qlik
bmi-icopal

 

 

 

Snak med mig om QlikView

Er du interesseret i QlikView, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

Klaus-skalds-2023-kontakt-f (1)

Klaus Skalts

Teamleder & Senior Qlik Konsulent