computer-code-interface-white

Certified Partner (2)

Business NXT


Med Business NXT (tidligere Visma Business NXT) får du det bedste fra 2 verdener. De fleksible og kraftfulde muligheder fra Visma Business flagskibet og den moderne og fremtidssikrede teknologi i skyen.

Sikkerhed

Business NXT er opgraderet, opdateret og drevet af Visma. Som driftsleverandør er Visma så ansvarlig for deres data og sikkerheden i løsningen. Med nutidens cyberkriminalitet er dette ekstremt vigtigt at have god kontrol over. Visma tager også backup af løsningen.

Åben API, AI og maskinlæring

Business NXTs åbne API gør det muligt at integrere løsningen med utallige andre løsninger og systemer. API'et har en GraphQL-grænseflade til enkel og effektiv forespørgsel og manipulation af alle de data, du har brug for i Business NXT.

Business NXT strømliner også dit daglige arbejde med indbygget automatisering, AI, machine learning og afvigelseshåndtering. Lad systemet gøre arbejdet for dig!

Cloudbaseret forretningssystem

Med ERP-systemet i skyen er det nemt at skalere funktionalitet op eller ned efter behov. Tilpas brugere og funktioner i systemet og betal kun for det brugte.

 Oplev næste generation af ERP-systemer med Business NXT

Business NXT er en fuldt ud cloudbaseret ERP-platform, ligesom Visma.net. Det er Vismas nyeste flagskibsprodukt, der er baseret på den tidligere lokalt installerede Visma Business. Business NXT er særligt velegnet til mellemstore og store virksomheder, der har behov for kompleks funktionalitet, åben API og som er Cloudbaseret.

Med Business NXT har man taget det bedste fra Visma Business og udviklet næste generation af systemet ved at udnytte moderne cloud teknologi, der inkluderer avanceret kunstig intelligens og maskinlæring på et helt nyt niveau.

Udover finans og logistik er systemet også tæt integreret med rapporterings- og budgetteringsløsninger. Takket være et åbent API giver Business NXT jer ubegrænsede muligheder for at tilpasse jeres egen unikke cloudbaserede ERP-løsning, der passer præcis til jeres specifikke behov.

Web ball - BusinessNXT

 

BusinessNXT_Icon_RGB (1)

 

Visma Business og Business NXT
Hvad er forskellen?

Visma Business er et af de mest brugte ERP-systemer i Skandinavien, med en velkendt og gennemprøvet datamodel, logik og processer. Business NXT er derfor bygget på samme fundament som Visma Business, for at give en så glidende overgang som muligt til en model der virker. Kort fortalt betyder det, at hvis din virksomhed allerede har implementeret Visma Business, kan al data overføres til Business NXT. Det betyder, at der ikke vil være nogen konvertering af data, - al historik og struktur vil blive overført til skyen.

Fordi Business NXT er bygget på samme fundament som Visma Business, er der også mange ligheder i layoutet af de data og genveje, som du er vant til fra før. På den måde bliver overgangen nem og mindre tidskrævende, fordi du allerede kender layoutet og datamodellen.

Men hvis der er så mange ligheder, hvorfor ville et skifte så være ønskeligt, og hvad er egentlig forskellen? Længere nede på siden tager vi et kig på 6 fordele ved Business NXT.

Det er nemt at flytte fra
Visma Business til Business NXT

Vi har sikret, at overgangen til skyen bliver så enkel som muligt for dig, der allerede bruger Visma Business. Visma Business har en velkendt og gennemprøvet datamodel, og vi har valgt at genbruge denne i Business NXT af flere grunde:

  • Overgangen bliver let. Vi flytter ganske enkelt al data fra Visma Business til Business NXT uden strukturelle ændringer.
  • Vi genbruger al struktur i datamodellen med hensyn til gruppering af registre, brug af omkostningsbærere, nummerserier og intervaller.
  • Datamodellen er udviklet i mange år, brugt på tusindvis af kunder, på tværs af mange brancher og brancher, og er gennemprøvet og funktionel.
I praksis flytter vi i øjeblikket dataene manuelt, i fremtiden vil dette være mere automatiseret, med automatiserede flytteværktøjer.
Upgrader-nxt-1

 6 fordele med Business NXT

 

Sikkerhed

Visma opgraderer, opdaterer og driver Business NXT-løsningen for dig, og er ansvarlig for dine data og sikkerheden i løsningen. Med nutidens cyberkriminalitet er dette ekstremt vigtigt at have god kontrol over.
Udover drift og opgraderinger tager Visma backup af løsningen.

Velkendt datamodel

Datamodellen i Business NXT er både velkendt og gennemprøvet. Den datamodel du har i Visma Business i dag vil indgå længere oppe i Business NXT. Vi tager en kopi af den og Visma uploader den nemt til Business NXT, så al den data du har i dag er inkluderet.

Fleksibel og skalerbar

Business NXT er fleksibel, effektiv, hurtig og skalerbar. Designmuligheden du kender fra Viama Business er der, som andre cloud-systemer ofte ikke har. Det er Business NXT, der tilpasser sig dig, ikke dig, der skal tilpasse sig systemet.

Åben API og integration

Business NXTs åbne API betyder, at du kan have enhver form for integration med løsningen. API'et har en GraphQL-grænseflade, der giver dig mulighed for nemt og effektivt at forespørge og manipulere alle de data, du har brug for i Business NXT.

Services er inkluderet

Alle de kendte service produkter fra Visma, som f.eks AutoInvoice, AutoPay, Visma Approval og Visma WorkFlow er integreret og inkluderet i Business NXT. Læs mere om de produkter nedenfor

AI og maskinlæring

Business NXT strømliner dit daglige arbejde med indbygget automatisering, AI, machine learning og afvigelsesstyring. Et eksempel er, at du får automatiske forslag til, hvilken konto en indgående faktura skal bogføres på, af Business NXTs AI ved hjælp af data i databasen.

Det får du i Business NXT

download-file-3880_3c6f4f18-f9c0-4015-8f78-f28bf94b710cFakturahåndtering 

Visma.net AutoInvoice gør det muligt for virksomheder at sende elektroniske fakturaer, hvilket giver øget kontrol over alle nødvendige oplysninger på fakturaen, reduceret administration for bogholdere og andre økonomiansvarlige, reduceret miljøbelastning og at vi hurtigere kan få betalt. Visma.net AutoInvoice er således en del af digitaliseringen af ​​fakturabehandlingen i en virksomhed.

Læs mere om Visma.net Autoinovice ->

bank-cards-2270_18997a97-98eb-40e3-957c-15544747d56a  Betalinger

Visma.net Autopay er en integration med nordiske banker, der automatiserer manuelle processer til afsendelse og modtagelse af elektroniske betalinger til og fra dit Visma ERP-system. Visma.net Autopay håndterer alle banktransaktioner knyttet til en eller flere kassekonti i Visma.net, hvor hver kassekonto igen er knyttet til en konto i banken. Når betalinger er godkendt i Visma, sendes de til banken. Tilbagemeldingsfilen fra banken modtages via Visma.net AutoPay og kontoerne opdateres automatisk.

Læs mere om Visma.net Autopay ->

save-file-3879_05d01842-10e0-475b-ba26-bc8e064032f8  Godkendelse

Godkendelse for både Visma.net og Visma Business. Visma.net Approval automatiserer og effektiviserer godkendelsesflows og er integreret med udlægshåndtering og rejseafregning (Expense).

Læs mere om Visma.net Approval ->

 Skatteintegrationrecycle-74_fc1517fd-7e36-4087-9b1c-236f67eea191

Visma.net AutoReport er en skatteintegration i Business NXT. Der sendes automatisk oplysninger mellem Business NXT, Payroll og skat, såsom indsendelse af anmeldelse og momsanmeldelse, samt opkrævning af skattekort. Visma.net AutorReport understøtter også boganmeldelse via standard SAF-T format. Visma.net AutoReport arbejder i baggrunden, så du kan levere rapporter og dokumenter inden for deadlines.

omrade-ikon-budget-prognos-antracit  Rykker og inkasso

Visma AutoCollect er et enkelt og intuitivt ryknings- og indsamlingssystem integreret i Business NXT. Da AutoCollect er en del af løsningen, har du kun én hovedbog at forholde dig til, og tallene vil altid være opdaterede! Begynd at bruge Visma AutoCollect, hurtigt og nemt - uden ekstra omkostninger!

lightning-strike-4405_29c19fa3-1ffd-4a4b-80bb-a45f8998362a  Dokumenthåndtering

Visma WorkFlow bruger AI til at strømline dokumenthåndtering i Business NXT. Indgående fakturaer og andre dokumenter behandles automatisk og effektivt ved hjælp af Visma Workflow. Du opsætter selv dokumentflowet, hvilken behandlingsmetode du skal have og hvem der godkender.Business NXT sammen med jeres øvrige systemer

Forretningssystemet Business NXT har en åben API, som giver autoriserede systemer adgang til data gemt i løsningen. På den måde kan vi nemt få deres systemer til at "snakke" sammen. Dette skaber igen en unik løsning til deres specifikke behov.

Business NXT workflowPakker & Priser
Business NXT

Med Business NXT kan du få lige netop den løsning, som der passer bedst til jeres virksomhed. Du betaler udelukkende for de funktioner og tillægsydelser, som virksomheden har behov for og faktisk anvender, uden yderligere omkostninger. Med Business NXT får du desuden et ubegrænset antal brugere uden at det koster jer ekstra.

Business NXT standard pris-1Ekstra lagring pr. 100 GB: +1.500 kr.
Ekstra lagring pr. 500 GB: +3.000 kr.
OSR Komplet: +1.187 kr.

Business NXT plus pris-2Ekstra lagring pr. 100 GB: +1.500 kr.
Ekstra lagring pr. 500 GB: +3.000 kr.
OSR Komplet: +1.187 kr.

Business NXT komplet pris-2Ekstra lagring pr. 100 GB: +1.500 kr.
Ekstra lagring pr. 500 GB: +3.000 kr.

OneStopReporting-white

OneStop Reporting
Rapportering i Business NXT

OneStop Reporting har kraftfulde og brugervenlige budget-, rapporterings- og konsolideringsfunktioner, der giver dig fuld indsigt i din virksomhed.

Byg dine egne rapporter i Excel eller benyt det store udvalg af færdige rapporter i løsningen. OneStop Reporting hjælper dig med at effektivisere den daglige drift og du får fuldt overblik og indsigt i virksomheden.

OneStop Reporting er inkluderet i Business NXT-abonnementet.

Sådan ser Business NXT ud

Business NXT menu
Business NXT produktinformation
Business NXT bestillingsforslag

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres drift for at nå deres ambitioner. Med kombinationen af ​​Nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med vores kunder gennemført tusinde succesfulde leveringsprojekter.

web-ball-prize

 

Langsigtige
kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter leveringen. Med engageret support, proaktiv ledelse og løbende inspiration skaber vi værdi på både kort og lang sigt. Sammen leverer vi løsninger, der gør en forskel i kundens forretning.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger og skræddersyede systemtilpasninger med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen

 

visma-aarets-partner-2023-ny-1          visma-aarets-partner-2022-ny-2         visma-aarets-partner-2022-ny (2)-1          visma-aarets-partner-2022-ny (3)-1

 

 

 

 

Snak med mig om Business NXT

Er du interesseret i Business NXT, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP