computer-code-interface-white

Certified Partner (2)

Business NXT


Med Business NXT (tidligere Visma Business NXT) får du det bedste fra 2 verdener. De fleksible og kraftfulde muligheder fra Visma Business flagskibet og den moderne og fremtidssikrede teknologi i skyen.

Sikkerhed

Business NXT er opgraderet, opdateret og drevet af Visma. Som driftsleverandør er Visma så ansvarlig for deres data og sikkerheden i løsningen. Med nutidens cyberkriminalitet er dette ekstremt vigtigt at have god kontrol over. Visma tager også backup af løsningen.

Åben API, AI og maskinlæring

Business NXTs åbne API gør det muligt at integrere løsningen med utallige andre løsninger og systemer. API'et har en GraphQL-grænseflade til enkel og effektiv forespørgsel og manipulation af alle de data, du har brug for i Business NXT.

Business NXT strømliner også dit daglige arbejde med indbygget automatisering, AI, machine learning og afvigelseshåndtering. Lad systemet gøre arbejdet for dig!

Cloudbaseret forretningssystem

Med ERP-systemet i skyen er det nemt at skalere funktionalitet op eller ned efter behov. Tilpas brugere og funktioner i systemet og betal kun for det brugte.

 Business NXT sammen med jeres øvrige systemer

Forretningssystemet Business NXT har en åben API, som giver autoriserede systemer adgang til data gemt i løsningen. På den måde kan vi nemt få deres systemer til at "snakke" sammen. Dette skaber igen en unik løsning til deres specifikke behov.

systemkart-BusinessNXT

Web ball - BusinessNXT

 

Visma Business NXT
har skiftet navn til Business NXT

I maj 2022 prælancerede Visma det nye cloud-baserede ERP-system Visma Business NXT.
Visma Business NXT er baseret på flagskibet Visma Business, som er nordens mest brugte ERP-system.

Visma Business NXT er perfekt til store og mellemstore virksomheder, der har brug for maksimal ydeevne og integrationer.

Nu hvor pilotfasen er overstået og løsningen lanceres for alle kunder, valgte Visma at ændre navnet på produktet fra Visma Business NXT til kun Business NXT.6 fordele med Business NXT

 

Sikkerhed

Visma opgraderer, opdaterer og driver Business NXT-løsningen for dig, og er ansvarlig for dine data og sikkerheden i løsningen. Med nutidens cyberkriminalitet er dette ekstremt vigtigt at have god kontrol over.
Udover drift og opgraderinger tager Visma backup af løsningen.

Velkendt datamodel

Datamodellen i Business NXT er både velkendt og gennemprøvet. Den datamodel du har i Visma Business i dag vil indgå længere oppe i Business NXT. Vi tager en kopi af den og Visma uploader den nemt til Business NXT, så al den data du har i dag er inkluderet.

Fleksibel og skalerbar

Business NXT er fleksibel, effektiv, hurtig og skalerbar. Designmuligheden du kender fra Viama Business er der, som andre cloud-systemer ofte ikke har. Det er Business NXT, der tilpasser sig dig, ikke dig, der skal tilpasse sig systemet.

Åben API og integration

Business NXTs åbne API betyder, at du kan have enhver form for integration med løsningen. API'et har en GraphQL-grænseflade, der giver dig mulighed for nemt og effektivt at forespørge og manipulere alle de data, du har brug for i Business NXT.

Services er inkluderet

Alle de kendte service produkter fra Visma, som f.eks AutoInvoice, AutoPay, Visma Approval og Visma WorkFlow er integreret og inkluderet i Business NXT. Læs mere om de produkter nedenfor

AI og maskinlæring

Business NXT strømliner dit daglige arbejde med indbygget automatisering, AI, machine learning og afvigelsesstyring. Et eksempel er, at du får automatiske forslag til, hvilken konto en indgående faktura skal bogføres på, af Business NXTs AI ved hjælp af data i databasen.

Inkludert i Business NXT

download-file-3880_3c6f4f18-f9c0-4015-8f78-f28bf94b710cFakturahåndtering 

Visma.net AutoInvoice gør det muligt for virksomheder at sende elektroniske fakturaer, hvilket giver øget kontrol over alle nødvendige oplysninger på fakturaen, reduceret administration for bogholdere og andre økonomiansvarlige, reduceret miljøbelastning og at vi hurtigere kan få betalt. Visma.net AutoInvoice er således en del af digitaliseringen af ​​fakturabehandlingen i en virksomhed.

Læs mere om Visma.net Autoinovice ->

bank-cards-2270_18997a97-98eb-40e3-957c-15544747d56a  Betalinger

Visma.net Autopay er en integration med nordiske banker, der automatiserer manuelle processer til afsendelse og modtagelse af elektroniske betalinger til og fra dit Visma ERP-system. Visma.net Autopay håndterer alle banktransaktioner knyttet til en eller flere kassekonti i Visma.net, hvor hver kassekonto igen er knyttet til en konto i banken. Når betalinger er godkendt i Visma, sendes de til banken. Tilbagemeldingsfilen fra banken modtages via Visma.net AutoPay og kontoerne opdateres automatisk.

Læs mere om Visma.net Autopay ->

save-file-3879_05d01842-10e0-475b-ba26-bc8e064032f8  Godkendelse

Godkendelse for både Visma.net og Visma Business. Visma.net Approval automatiserer og effektiviserer godkendelsesflows og er integreret med udlægshåndtering og rejseafregning (Expense).

Læs mere om Visma.net Approval ->

 Skatteintegrationrecycle-74_fc1517fd-7e36-4087-9b1c-236f67eea191

Visma.net AutoReport er en skatteintegration i Business NXT. Der sendes automatisk oplysninger mellem Business NXT, Payroll og skat, såsom indsendelse af anmeldelse og momsanmeldelse, samt opkrævning af skattekort. Visma.net AutorReport understøtter også boganmeldelse via standard SAF-T format. Visma.net AutoReport arbejder i baggrunden, så du kan levere rapporter og dokumenter inden for deadlines.

omrade-ikon-budget-prognos-antracit  Rykker og inkasso

Visma AutoCollect er et enkelt og intuitivt ryknings- og indsamlingssystem integreret i Business NXT. Da AutoCollect er en del af løsningen, har du kun én hovedbog at forholde dig til, og tallene vil altid være opdaterede! Begynd at bruge Visma AutoCollect, hurtigt og nemt - uden ekstra omkostninger!

lightning-strike-4405_29c19fa3-1ffd-4a4b-80bb-a45f8998362a  Dokumenthåndtering

Visma WorkFlow bruger AI til at strømline dokumenthåndtering i Business NXT. Indgående fakturaer og andre dokumenter behandles automatisk og effektivt ved hjælp af Visma Workflow. Du opsætter selv dokumentflowet, hvilken behandlingsmetode du skal have og hvem der godkender.

OneStopReporting-white

OneStop Reporting
Rapportering i Business NXT

OneStop Reporting har kraftfulde og brugervenlige budget-, rapporterings- og konsolideringsfunktioner, der giver dig fuld indsigt i din virksomhed.

Byg dine egne rapporter i Excel eller benyt det store udvalg af færdige rapporter i løsningen. OneStop Reporting hjælper dig med at effektivisere den daglige drift og du får fuldt overblik og indsigt i virksomheden.

OneStop Reporting er inkluderet i Business NXT-abonnementet.

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres drift for at nå deres ambitioner. Med kombinationen af ​​Nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med vores kunder gennemført tusinde succesfulde leveringsprojekter.

web-ball-prize

 

Langsigtige
kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter leveringen. Med engageret support, proaktiv ledelse og løbende inspiration skaber vi værdi på både kort og lang sigt. Sammen leverer vi løsninger, der gør en forskel i kundens forretning.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger og skræddersyede systemtilpasninger med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen

aarets-visma-partner-2022-2

 

aarets-visma-excellence-partner-2022-1-1

 

Visma-aarets-excellence-partner-2021

 

Borsen-Gazelle-pris-2022

 

 

simon-ballegaard-kontakt.png

 

 

Har du spørgsmål til Business NXT? Simon svarer gerne på dine spørgsmål