Projektledelse til dine digitaliserings ambitioner

Implementering af nye systemer kan være en svær opgave
Sammen gør vi det nemmere

 

 

 

 

 

Effektive projekter som er starten på noget nyt

Uanset om det er et stort eller lille projekt, med komplekse forandringer, mange tilpasninger og integrationer eller om det er et standardsæt, er forandrings processer næsten altid udfordrende i en organisation. Sammen finder vi de bedste systemer og services til dine behov, som implementeres af markedets bedste konsulenter. Du får en dedikeret konsulent eller et stærkt team tilpasset dine mål og udfordringer.

Mockup - PowerBI

 Effektive projektplaner

De fleste af de projekter, vi udfører, følger stort set de samme processer, men nogle af projekterne er mere unikke. Under alle omstændigheder er alle projekter tilpasset kundens behov. Sammen med dig opstiller vi den projektplan, der fungerer bedst ud fra de krav, der gælder.

Projektledelse

I vores projekter har vi erfarne projektledere fra Exsitec, samt dedikerede ressourcer fra kunden. Der nedsættes en projektgruppe, der arbejder sammen om at implementere den nye løsning med succes. Sammen arbejder vi på at opnå de effekter og forbedringer, der er planlagt.

Hvad sker der bagefter?

I løbet af projektet får du tilknyttet en kundeansvarlig fra Exsitec, men også en projektgruppe. Begge forbliver en støtte selv efter et afsluttet projekt. Normalt er næste skridt aktiv systemforvaltning af løsningen og support af det hele fra Exsitec.

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres drift for at nå deres ambitioner. Med kombinationen af ​​Nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med vores kunder gennemført tusindvis af succesfulde leveringsprojekter.

web-ball-prize

 

Langsigtede
kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter levering. Med engageret support, proaktiv systemforvaltning og løbende inspiration skaber vi værdi på både kort og lang sigt. Sammen leverer vi løsninger, der gør en forskel i kundens forretning.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger og skræddersyede systemtilpasninger med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen

 

Snak projekter med mig

Er du interesseret i en projektpartner, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP