Ordrestyring

Optimer din forretning, spar tid og penge, og få bedre kontrol over din virksomhed med Ordrestyring. Med Ordrestyring kontrolleres alt gennem en enkelt platform, der er skræddersyet til de specifikke behov i din virksomhed.

Du har fuldt overblik fra din mobil, tablet eller computer, uanset om du befinder dig på kontoret eller er på farten! 

 

 Nem planlægning af opgaver

  Al dokumentation samlet ét sted

 Spar tid og undgå fejl

 Det komplette administrative værktøj til ordrestyring

Ordrestyring er en cloud-baseret software, der hjælper med at administrere projekter og arbejdstimer. Ordrestyring dækker alt fra ordrer, tilbud og opgaver til fakturering, tidsregistrering, materialeregistrering, entreprisestyring, dokumentation og prisanmodning.

Du og dine ansatte får mulighed for at opretholde en opdateret oversigt over forretningsøkonomi, både på individuelle projekter og for hele virksomheden.
Ordrestyring giver alle i håndværkerfaget mulighed for at opnå betydelige tidsbesparelser og øget effektivitet gennem automatiserede arbejdsprocesser.
Dette inkluderer automatisk overførsel af arbejdstimer og materialer fra medarbejdere til fakturaer samt nem integration de værktøjer du foretrækker at bruge. 

Moderne teknologi spiller en vigtig rolle i ordrestyring ved at automatisere opgaver og give realtidsinformation om ordrer og lagerstatus. Dette gør det muligt at reagere hurtigt på ændringer i efterspørgslen og reducere fejl. Målet er at sikre, at ordrer behandles hurtigt, effektivt og med høj kvalitet.

Det har aldrig været nemmere at styre dine ordrer, projekter og arbejdstimer.
Ordrestyring giver dig mulighed for at tage din virksomhed til det næste niveau og sikre, at du altid er på forkant med dine opgaver.

Forbedret kundeservice

Forbedret kundeservice
Du kan indstille 'Ordrestyring Hub' til at sende automatiske påmindelser til kunder. Så ved kunden altid, hvornår I kommer og udfører den aftalte opgave. Du kan nemt tilføje din virksomheds navn og logo, så kunden nemt kan genkende jeres virksomhed som afsender. 

Mindre papirarbejde

Mindre papirarbejde
Ordrestyring i bogføring hjælper dig med at gøre din økonomiske styring nemmere. Det betyder, at du kan spare tid ved at automatisere opgaver, få hurtig adgang til aktuelle økonomiske oplysninger og have mere kontrol over dine penge. Det er en måde at gøre din økonomi mere effektiv og overskuelig.

Mobilitet

Mobilitet
Med Ordrestyrings app har du altid din daglige oversigt ved hånden - lige meget hvor du er. Skulle du befinde dig et sted uden netværk, behøver du ikke bekymre dig om dataene ikke bliver gemt, for den synkroniserer helt automatisk når du igen har netværk.

Fuldt overblik
Fuldt overblik
Med Ordrestyring kan du planlægge hverdagen, registrere timer og materialer og sende tilbud med få klik. Du får overblik over både opgaver og rapporter, og din dokumentation ligger trygt gemt i systemet.
Fotodokumentation
Fotodokumentation

I Ordrestyring ligger din dokumentation sikkert gemt. Du kan gemme billeder og filer direkte på en ordre, som alle kan se med det samme i systemet. Sådan har du altid styr på både dokumentation og kvalitet på tværs af opgaver og medarbejdere.Ordrestyring app (3)

 

Styr alt igennem App'en

Med Ordrestyrings App får du fuld adgang til alle funktioner
du har brug for, uanset om du bruger din telefon eller tablet.
Du kan downloade Ordrestyrings-appen fra enten App Store eller Google Play.

Ordrestyrings appfunktioner (1)

 

Nogle af vores kunder

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres drift for at nå deres ambitioner. Med kombinationen af ​​Nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med vores kunder gennemført tusindvis af succesfulde leveringsprojekter.

web-ball-prize

 

Langsigtede
kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter levering. Med engageret support, proaktiv projektstyring og løbende inspiration skaber vi værdi på både kort og lang sigt. Sammen leverer vi løsninger, der gør en forskel i kundens forretning.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger og skræddersyede systemtilpasninger med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen.

 

Snak med mig om Ordrestyring

Er du interesseret i Ordrestyring eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.


simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP