business-strategy-white

 

Visma Onestop

 

Onestop Reporting

Med Visma OneStop Reporting får i et cloudbaseret system med kraftfulde og brugervenlige rapporteringsfunktioner, der giver fuld gennemsigtighed.

Automatiserede processer

  Cloudbaseret

 Lav skræddersyede rapporter

 Få det fulde overblik med
Visma OneStop Reporting

Med Visma OneStop Reporting får i et cloudbaseret system med kraftfulde og brugervenlige rapporteringsfunktioner, konsolidering og budgettering, der giver fuld gennemsigtighed i virksomheden.

Med i pakken følger en række standardrapporter til fri afbenyttelse. Det er også muligt at lave sine egne rapporter, som kan skræddersyes til jeres virksomhedsbehov.

Visma OneStop Reporting er fuldt integrerbar med alle markedets førende ERP-systemer, herunder naturligvis Visma Business og Visma.net.visma-onestop-reporting-oversigt

 

Med Onestop Reporting får du

dashboard-overblik

Se alle nøgletal i realtid

Med Visma OneStop Reporting har du altid det fulde overblik over de vigtigste nøgletal i virksomheden.

Tag dine visualiseringer til næste niveau, og gør alle i stand til hurtigt at træffe faktabaseret beslutninger, på baggrund af standardrapporter eller skræddersyede dashboards.

Automation

Automatisering af processer

Lad OneStop Reporting gøre arbejdet og distribuere de rapporterne automatisk til bestyrelsen, salgsafdelingen m.fl. 

Man kan i opsætningen definerer frekvensen på afsendelsen, så ønsker du f.eks. at modtage en daglig rapport over medarbejdernes tidsregistreringer, eller en årlig kundeliste der viser virksomhedens tilgodehavende op til årsafslutning, Så kan OSR løse det for dig. 

process

Bruger og rollestyring

Det er ikke altid relevant for lageret at have adgang til de samme indsigter som finansafdelingen. 

Med Visma OneStop Reporting kan du holde styr på rettigheder og adgange på bruger og rolleniveau. På den måde kan du nemt og enkelt holde styr på at det kun er de rigtige personer, der har adgang til de relevante rapporter.

osr-3
osr-1

Design dine egne Rapporter 

Med OSR Rapport Designer kan du designe dine egne avancerede rapporter med den nemme drag and drop funktion. Så kan du skræddersy rapporterne helt fra bunden af og få lige præcis den ønskede indsigt i har brug for.

Rapporterne laves i Excel, som er direkte integreret ind i Visma OneStop Reporting.OSR Budgettering & Prognose

Med Visma OneStop Reporting får du også mulighed for at lave budgetter og prognoser som kan styres helt nede på brugerniveau. Brug din data til at lave budgetformularer og godkendelsesrutiner for de opstillede budgetter.

Alle brugere har adgang til deres eget overblik, hvor de kan se og kontrollere deres egne arbejdsopgaver i forbindelse med budgetteringen. 

Priser på Onestop Reporting

 

 

Snak med mig om OneStop Reporting

Er du interesseret i One Stop Reporting, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP