Electronic-receipt-1-white

 

Visma.net ERP (1)

Visma Approval

Med Visma Approval får du mulighed for at skifte de traditionelle rutiner og administration ud med et automatisk godkendelsesflow for fakturering. 

Tidsbesparende

I stedet for at sende papirer eller e-mails med dokumenter rundt, der skal godkendes, kan du med Visma.net Approval i stedet bruge din tid på mere kvalitativt arbejde. Approval fungerer både med ERP-systemet Visma.net men også med Visma Business.

Opdag afvigelser

Administratorer får et godt overblik over alle sager og kan nemt opfange og håndtere eventuelle problemer eller afvigelser.

Automatiske påmindelser

Godkendere bliver også hjulpet i deres arbejde af automatiske påmindelser og automatiske processer fra dine systemer på ét og samme sted.

  


Automatiseret fakturagodkendelse

Visma Approval er navnet på Visma ERPs godkendelsesfunktion. Visma Approval er en cloud-baseret godkendelsesfunktion, som kan tilgås fra din mobil, tablet eller PC.

I Approval kan du godkende eller afvise fakturaer, og ydermere få et komplet overblik over dine godkendelsesopgaver. Approval har mange forskellige funktioner, der sørger for, at du bliver underrettet når du modtager en ny godkendelsesopgave.

Det er nemt at oprette regler i Visma Approval således at i kan styre på brugerniveau hvem der skal modtage og behandle de forskellige indkomne fakturaer. I kan derfor sætte reglerne op så de passer til jeres godkendelsesflow virksomheden.

Med Approval får i et komplet overblik over hvilke statuserer de forskellige indkomne fakturaer har, og få et komplet overblik over hvem der skal godkende disse, og hvor langt i godkendelsesflowet, hver enkelt faktura befinder sig.

Prisen pr. bruger er 97 kr.

 

approval-figur

 

Fordele ved moderne fakturagodkendelse

 

Reducer administrativt          arbejde

Med automatisering, skemalægning og påmindelser, skabes et procesflow, der letter arbejdet, hvilket reducerer tidsforbruget på administration.

 

Kan tilpasses til dine              unikke behov

Indstil procesflowet til at håndtere dine rutiner og unikke behov. Du kender din virksomhed bedst, og systemet kan tilpasses derefter. Du bestemmer selv, hvordan fakturaerne skal forløbe, hvordan de skal bogføres med mere.

Platform for samarbejde

Hvis der opstår spørgsmål i processen, er der mulighed for at videresende dokumenter, eller sende dem til gennemsyn. Det er også muligt at kommentere dokumenter direkte i systemet.

 

Godkend på farten

Godkend, rediger og videresend hvor som helst, når som helst, på din mobil, tablet eller computer.

Nem håndtering af                  afvigelser

Juster procesflowet for eventuelle afvigelser. Udpege vikarer, som får mulighed for at godkende, ved fravær eller en bestemt tidsplan baseret på udvalgte kriterier.

 

Integreret med andre              systemer

Lad informationer flyde mellem de systemer du benytter og som er nødvendige. Alt for at gøre det nemmere for dig. 

Tilpas efter dine egne processer

Godkendelsesflowet kan bygges op i et eller flere trin. I hvert trin vælges enten en eller flere faste personer til at godkende, eller godkenderen udpeges ud fra hvilke kodedele, der er angivet på fakturaen. Hvert trin kan sættes op med forskellige regler, for eksempel med en beløbsgrænse eller at den godkendende medarbejder ikke kan redigere konti ved godkendelse. Udover det flow, der er oprettet i Approval, er det muligt at angive den første godkender direkte på fakturaen fra Visma Financials.

Eksempel på godkendelsflow

Samarbejde & overblik med Visma Approval

Brugere får besked via e-mail, hvis de har dokumenter, der skal godkendes. Ved spørgsmål eller hvis dokumentet er havnet hos den forkerte, er det muligt at videresende dokumentet eller sende det til gennemsyn. Det er også muligt at kommentere dokumenter. Kommentarer vises til alle når dokumentet åbnes og læses også ind i Visma.

Medarbejdere kan direkte godkende dokumentet eller redigere, ændre, kommentere, anmode om gennemgang og videresende til andre relevante medarbejdere.

Visma Approval & udlægshåndtering

Udlæg kan nemt afleveres i Visma Approval fra Visma Expense. Det er også muligt at knytte udgiften videre til Visma projektstyring, hvis en udgift er knyttet til et bestemt projekt og fx skal faktureres kunden. Approval videresender herefter dette til visma Financials til bogføring

 

Oversigt over Faktura i Visma Approval

Den følgende oversigt indeholder en historik over fakturaer modtaget fra Documentcenter.
Den inkluderer adgangsdetaljer, noter og kommentarer, detaljer om fakturaen,
regnskabslinjer og det tilknyttede dokument. Denne samlede oversigt giver
et omfattende indblik i alle relevante oplysninger og handlinger
vedrørende faktureringen fra Documentcenter.

Design uden navn (58)

 

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

3 (2)-1

4000 kunder i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres drift, for at opnå deres ambitioner. Med en kombination af Nordens største trainee program og markedets mest erfarne eksperter, har vi gennemført tusindvis af succesfulde projekter sammen med vores kunder.

2 (7)

Lange kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter levering. Med engageret support, proaktiv ledelse og kontinuerlig inspiration, skaber vi værdi på kort sigt såvel som på længere sigt. Samtidig leverer vi løsninger, der gør en reel forskel i kundens forretning.

 
 

1 (4)

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger, skræddersyede systemtilpasninger og sikker IT-drift med brugeren i fokus, sikrer vi at systemerne arbejder sammen på tværs af hinanden.

 
aarets-visma-partner-2022-2

 

aarets-visma-excellence-partner-2022-1-1

 

Visma-aarets-excellence-partner-2021

 

Borsen-Gazelle-pris-2022

 

 

 

 

 

Snak med mig om Visma Approval

Er du interesseret i Visma Approval, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP