ERP-system, der gør en forskel i din virksomhed

Et ERP-system (Enterprise Resource Planning - ERP) forenkler og effektiviserer forretningskritiske processer. Systemet håndterer virksomhedens mange processer indenfor økonomistyring såsom bogføring, kunder- og leverandører, samt ordre- og lagerstyring.

Øget effektivitet og produktivitet

Et ERP-system kan automatisere mange rutineopgaver og processer, hvilket giver dig mere tid til værdiskabende opgaver, der er vigtige for din virksomhed.

Øget kontrol og overblik

Et ERP-system giver dig et samlet billede af forretningen, hvilket gør det nemmere for dig at holde styr på forskellige processer og aktiviteter. Det kan også bidrage til at minimere risici og undgå fejl.

Gladere kunder

Et ERP-system kan hjælpe virksomheden med at håndtere kunderelaterede processer på en mere effektiv måde, hvilket resulterer i øget kundetilfredshed blandt deres kunder.

Bedre finansiel overvågning

Et ERP-system kan hjælpe dig med at spore og analysere din økonomi, hvilket gør det nemmere at have styr på indtægter og udgifter og du kan træffe velfunderede økonomiske beslutninger i din virksomhed.

 

 

 

 

 

 

 

ERP-systemer vi kan tilbyde

Visma Net

Visma Net er et moderne og kraftfuldt cloud-baseret ERP-system, der forbereder dig til økonomisk vækst og fremtidig udvikling.

Læs mere om Visma Net ERP ->

Visma Business ERP

Visma Business er det tilpasningsdygtige ERP-system med en kraftfuld standardversion og uendelige muligheder for tilpasninger til allerede eksisterende, smarte og unikke forretningsprocesser. Udvid nemt med yderligere tjenester og skab en samlet løsning, der er svær at slå.

Læs mere om Visma Business ERP ->

Visma Business NXT

Visma Business NXT kombinerer det bedste fra 2 verdener. De fleksible og kraftfulde muligheder i flagskibet Visma Business og den moderne og fremtidssikrede teknologi i skyen.

Læs mere om Visma Business NXT ->

Nogle af vores kunderFordele ved et ERP-system

At implementere et ERP-system kan være en stor investering. Men det giver også virksomheder en række af fordele, der kan hjælpe med
at optimere og automatisere deres forretningsprocesser. I det hele taget kan et ERP-system hjælpe virksomheder med at reducere
omkostningerne, øge produktiviteten og effektiviteten, samt forbedre deres samlede forretning og konkurrenceevne.

 

Integrering

Med et ERP-system kan du samle og integrere data fra forskellige forretningsområder som salg, indkøb, lager, produktion og regnskab. Det giver en samlet oversigt i ét system.

Automatisering

Et ERP-system kan automatisere manuelle processer som f.eks. ordrebehandling, fakturering og lagerstyring, hvilket kan reducere risikoen for fejl og øge effektiviteten.

Tag bedre beslutninger

Få mulighed for at generere rapporter og analyser, som kan hjælpe dig med at få indsigt i din data, og dermed få et bedre grundlag for dine beslutninger. 

Bedre kundeservice

Ved at have en bedre styring af indkøb, lagerstyring og produktion, kan virksomheder også forbedre deres kundeservice og levere varer og tjenester hurtigere.

Mere effektivt

Et ERP-system kan hjælpe med at identificere flaskehalse og ineffektive processer i virksomheden og dermed bidrage til øget effektivitet og produktivitet.

Overhold reglerne

Et ERP-system kan hjælpe med at sikre overholdelse af regler og standarder, herunder skatteregler, arbejdsmiljøstandarder og databeskyttelse.

Skift til et moderne ERP-system i skyen

Enkel og hurtig overgang med NextStep

Er jeres økonomisystem ved at være forældet, eller ønsker I at sikre jeres konkurrenceevne?
Så kan det være tid til at opgradere til et moderne, cloudbaseret ERP-system.
Overgangen fra on-premise  til en cloudløsning er nu blevet enkel og hurtig
takket være vores standardiserede proces og NextStep leverancepakker.

 

Læs mere om ERP-systemer
På Exsitec-bloggen

Hvad er et ERP-system?

ERP-system Visma.net ERP 3 min

Hvad er et ERP-system?

ERP står for Enterprise Ressource Planning. Enkelt forklaret er det en løsning, der indeholder funktioner og processer...

5 grunde til at vælge et cloud-baseret ERP-system

ERP-system Visma.net ERP 4 min

5 grunde til at vælge et cloud-baseret ERP-system

Et ERP-system er til dig som vil holde dig opdateret, have et bedre arbejdsflow og undgå tidskrævende, manuelle opgaver.

4 grunde til at vælge Visma Net

ERP-system Visma.net ERP 4 min

4 grunde til at vælge Visma Net

En af de største fordele ved Visma net er dens brugervenlighed. Visma net er cloud-baseret, hvilket betyder, at du nemt...

 

Læs flere indlæg om ERP-systemer og andre relevante emner på Exsitec-bloggen!

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres forretning for at nå deres ambitioner. Med kombinationen af ​​Nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med vores kunder gennemført tusinde succesfulde leveringsprojekter.

web-ball-prize

 

Langsigtige kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter levering. Med engageret support, proaktiv ledelse og løbende inspiration skaber vi værdi på både kort og lang sigt. Sammen leverer vi løsninger, der gør en forskel i kundens forretning.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger og skræddersyede systemtilpasninger med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen

Vi tilbyder support på alle ERP løsninger vi leverer

Vores konsulenter er eksperter i hele vores systemportefølje, og vi er ekstra stolte af vores konsulenters lange erfaring med Visma-produkter som Visma.net og Visma Business.

 

 

 

Snak med mig om ERP-systemer

Er du interesseret i et nyt ERP-system eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP