Vi er specialister indenfor IT-sikkerhed

IT-Sikkerhed er en afgørende disciplin i den moderne digitale verden, hvor teknologi og information spiller en central rolle i vores hverdag. Det er vigtigt at beskytte elektroniske systemer, netværk og data mod uautoriseret adgang, misbrug, manipulation eller ødelæggelse. Hos Exsitec kan vi hjælpe jer med at ruste jer, til en verden med et stigende antal cybertrusler, der kan true jeres virksomheds centrale systemer.

 

 

 

IT-Sikkerhed-miljo-ironman

Derfor skal i vælge Exsitec
som jeres IT-Sikkerhedspartner

Når du vælger Exsitec som din IT-sikkerhedspartner, åbner det op for en række fordele, der forbedrer jeres IT-løsning. Vores team af dygtige IT-konsulenter sætter sig ind i jeres IT-løsning og i samarbejde med jer, identificere de jeres næste skridt på jeres IT-sikkerhedsrejse. Med vores ekspertise får du målrettet rådgivning og en skræddersyet tilgang, der sikrer jeres IT-løsning.

IT-Sikkerhed-miljo

Beskyt din virksomhed:
Betydningen af solid IT-Sikkerhed

I dagens digitale verden er IT-sikkerhed afgørende for at beskytte mod hyppige cybertrusler som datatyveri og ransomware. Et effektivt IT-sikkerhedssystem sikrer datafortrolighed, -integritet og -tilgængelighed. Dette er kritisk i den accelererende digitalisering, hvor opretholdelse af tillid og beskyttelse af personlige oplysninger er altafgørende.

IT-Sikkerhed-miljo-pc

Backup af filer

Dette kaldes også filbaseret eller remote backup. Dette er en automatisere backup-service, der sender sikkerhedskopier af alle jeres filer ud af jeres lokation og over i 2 forskellige datacentre, så jeres filer altid er sikre. Dette beskytter mod kryptering af data og andre slags hackerangreb.

IT-Sikkerhed-miljo-samtale

Backup af Office 365

Har I styr på jeres backup af filer og Office 365? Dine data er ikke mere sikre, fordi du har dem i cloud og data som behandles via Microsofts 365 applikationer, er i cloud. Derfor er det vigtigt at du beskytter dine data i Microsoft 365 via backup.

IT-Sikkerhed-miljo-mennesker-1

Endpoint sikkerhed

9/10 sikkerhedsbrud hos en virksomhed sker hos den enkelte bruger. Derfor er det essentielt at brugerens PC er sikre mod udefrakommende og interne trusler som malware, ransomware, phishing-angreb, uautoriseret adgang og andre sikkerhedstrusler. Endpoint-sikkerhed er især vigtig i dagens komplekse IT-miljøer, hvor medarbejdere bruger mange enheder og arbejde fra forskellige lokationer.

IT-Sikkerhed-miljo-tavle

Netværkssikkerhed

Et sikkert netværk er det første forsvar mod cyberangreb, herunder malware, phishing, ransomware og DDoS-angreb. Effektive netværkssikkerhedsløsninger kan opdage og blokere disse trusler, før de får adgang til virksomhedens systemer og data. Vores netværkssikkerhedsløsninger, er designet til at beskytte dine systemer, data og forretningskritiske applikationer mod avancerede trusler.

 

 

 

Snak med mig om IT-Sikkerhed

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde indenfor IT-Sikkerhed? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

Joachim-holmstoel-2023-kontakt

Joachim Holmstoel

Salgskonsulent IT