1db10549-cadf-4fd2-bd02-051694e383cf kopier 2-1

 

Planacy - lettere økonomisk planlægning

Planacy hjælper dig med at automatisere og accelerere budgettering og prognoser. Spar tid, arbejd datadrevet og styrk samarbejdet mellem økonomi og drift

  Spar tid

  Øg samarbejdet

  Arbejd datadrevet

 planacy-logo-vertical-800x461

Planacy er en fleksibel platform til datadrevet økonomisk planlægning, skabt til at tilpasse sig diverse virksomheders behov.
Den håndterer komplekse forretningsrealiteter med avancerede regler og strukturer, hvilket gør den værdifuld.
Integration med Excel, ERP-systemer og business intelligence øger investeringsværdien.

Datadrevet økonomisk planlægning

 • Gør budget- og prognosearbejdet relevant og tilgængeligt for flere personer i virksomheden
 • Spar tid og øg kvaliteten af ​​tallene ved at integrere og automatisere dine processer
 • Kom i gang med hyppigere og enklere prognosearbejde
 • Træf beslutninger og lav planer baseret på aktuelle data

planacy-screenshot-v1

 

Planacy anvendes af

6 fordele ved Planacy

Løsninger

Spar tid og forenkle administrationen. Planacy kommer med flere færdige moduler til de mest almindelige økonomiske planlægningsprocesser. Konfigurer modulerne til din virksomhed eller byg en løsning,
der er fuldstændig tilpasset din unikke proces.

Viden

Vi fortæller gerne yderligere om, hvordan vi hjælper vores kunder med Planacy og fortæller mere om, hvordan budgetterings- og forecasting-processerne kan tilpasses og optimeres for at imødekomme dine specifikke behov og strategiske mål i dag.

Det siger kunderne

filippa-k-v2

Planacy har forenklet vores arbejde

"Vi havde tidligere en personafhængig og Excel-baseret budgetproces, hvor der blev brugt meget tid på at administrere og opdatere skabeloner. Nu lægger vi økonomibudgettet i Planacy, som indeholder et salgsbudget opdelt på koncept, kanal, marked og omkostning. centrum."

 

Craig Erdrich
Group Business Controller hos Filippa K

besqab-planacy-v1

Planacy har givet os øget kontrol 

"Fra at have alt i Excel til et planlægningsværktøj, hvor resultater og prognoser er integreret, får vi både kontrol og kan være proaktive i beslutningsprocessen. Derudover er det ikke kun sat op ud fra ledelsens synspunkt, men vores organisationen har haft stor indflydelse på grænsefladen og indholdet, hvilket har været vellykket"

Magnus Ekström
CFO hos Besqab

wisegroup-small-1

Planacy giver os sikkerhed i tallene

"Wise Group har en kompleks budgettering og forecasting-proces, der er blevet nem at administrere og bruge takket være Planacy. Med støtte fra en lang række chaufførbaserede skabeloner til salg, personale og underkonsulenter drives det rigtige beløb ind i rigtige konto- og omkostningssteder, hvilket letter vores budget- og prognosearbejde.”

Camilla Molin
Controller hos Wise Group

yrkesakademin-small-1

Planacy opfattes som meget brugervenlig

"Planacy forenkler med sin brugervenlighed planlægningen af ​​de operationelle aktiviteter. Integrationen med Qlik Sense giver også hurtig adgang til de vigtigste driftsmæssige og økonomiske nøgletal, hvilket muliggør en løbende forbedring af Erhvervsakademiets drift og resultater. Feedbacken fra personalet har været yderst positive."

Antti Rokala
CFO på Erhvervsakademiet

haglofs-v3

Planacy har givet os øget kvalitet i arbejdet

"Med Planacy kan vi fokusere på at analysere og stille spørgsmålstegn ved inputdata og resultater i stedet for manuelt at sidde og konsolidere data i Excel gennem traditionel 'Copy/Paste'.

Planacy giver os en øget arbejdskvalitet og hurtigere analyse af prognoserne."Tobias Alvers
Business Controller hos Haglöfs

clear-channel-v2

Planacy har gjort vores arbejde mere struktureret

"Planacy har givet os forudsætningerne for at arbejde mere struktureret og overskueligt med budget og forecast. Vi er gået i gang med et enklere basisniveau, som vi sidenhen har forbedret, for eksempel med introduktionen af ​​Planacys HR-modul. Vi har nu besluttet, at vi også implementerer Planacy i andre skandinaviske lande."

Björn Fröblom
FP&A Manager Scandinavia hos Clear Channel

Sådan arbejder danske virksomheder med deres økonomiske planlægning


Læs rapporten om, hvordan danske virksomheder udfører deres budget- og prognosearbejde. Indholdet er baseret på en lang række interviews og er produceret i marts 2023. 

 

sa-arbetar-svenska-foretag-med-budget-prognos-2023

 

Med Excel

Budgeten är den stora årliga gemensamma planeringsaktiviteten i många företag. En aktivitet som tyvärr ofta förknippas med stress och sena kvällar för den som driver arbetet.

Process, data och användare ligger i olika system och arbetet mellan finance och verksamheten hänger inte ihop. Avdelningarna sitter med sina egna Excel-ark och skickar vidare dem till budgetansvarig som manuellt får mata in siffrorna i den centrala lösningen. Ändras en plan reflekteras inte ändringen automatiskt i alla andra planer.

Viktig tid går och det finns inget sätt att se hur en ändring slår finansiellt och operationellt i resten av verksamheten. Kvalitén på siffrorna ifrågasätts och ofta är det en eller två personer som vet hur Excel-lösningen hänger ihop. Något som gör processen personkänslig och svår att växla upp.

Utmaningar

 • Mycket tid och energi går åt till tråkigt repetitivt arbete. Kan tiden användas bättre?

 • Många manuella steg ökar risken för att misstag görs. Kan eventuella fel hittas och vad blir annars konsekvensen?

 • En tidsutdragen process gör att siffrorna snabbt blir inaktuella och ifrågasatta. Går det att öka värdet genom att arbeta på ett annat sätt?

 

Med Planacy

Planacy hjälper dig automatisera och accelerera ert arbete med budget. prognos och planering. Öka samarbetet mellan finance och verksamheten och få ett kraftfullt stöd för att driva både enkel och komplex planering

Med Planacy får du stöd för att:

 • Uppdatera planer och prognoser snabbt
 • Stärka samarbetet och kopplingen mellan verksamhetens operativa och finansiella planer
 • Identifiera, analysera och hantera förändring
 • Frigöra tid och bedriva ett mer värdeskapande planeringsarbete

Med Planacy Excel add-in kan du enkelt läsa ut data från Planacy till Excel. Skapa t.ex. era prognoser i Planacy och använd Excel till rapportering/analys eller låt ert befintliga rapportpaket uppdateras med data automatiskt från Planacy.

Möjligheter

 • Gör mer på mindre tid. Driv en effektivare planering genom att förenkla, automatisera och integrera process, data och organisation.

 • Lita på siffrorna Öka kontrollen över process och data och få full spårbarhet i vem som gjort vad och när.

 • Kapa kalendertid. Med snabbare processer kan du blicka framåt oftare och reagera och agera snabbare, tidigare och mer datadrivet vid avvikelser mot planen.

TIPS

Hvorfor Exsitec?

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres drift for at nå deres ambitioner. Med kombinationen af ​​Nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med vores kunder gennemført tusindvis af succesfulde leveringsprojekter.

web-ball-prize

 

Langsigtede
kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter levering. Med engageret support, proaktiv projektstyring og løbende inspiration skaber vi værdi på både kort og lang sigt. Sammen leverer vi løsninger, der gør en forskel i kundens forretning.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger og skræddersyede systemtilpasninger med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen.

 

 

 

Snak med mig om Planacy

Er du interesseret i at integrere Planacy med dit ERP-system eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP