computer-code-interface-white

 

Certified Partner (2)

Vi er eksperter i 
IT-drift

Hos Exsitec er vi eksperter i helhedsløsninger indenfor IT-drift. Vi kan levere et komplet og sikkert servermiljø til alle dine IT-behov, i dit eget cloudbaserede miljø. Vores løsninger er skalerbare og kan nemt tilpasses efter netop din virksomheds behov.

Lad os stå for din IT-drift

Få en IT-driftsaftale hos os og betal et fast månedligt beløb som dermed giver adgang til ubegrænset IT-Support. Med en IT-driftsaftale hos os tager vi ansvaret for Jeres IT. I kan så med ro i maven koncentrere jer om jeres daglige arbejde.

Vi tager det fulde ansvar på områder som sikkerhed, opdateringer, drift, vedligehold osv. Selvom vi fysisk befinder os et andet sted end jer, så har alle jeres medarbejdere fri adgang til IT-Support, præcis som hvis i havde jeres egen IT-afdeling. 

Driftsaftalen kan også tilpasses, så vi har en fast dag pr. uge eller måned, hvor vi fysisk er hos jer og løser opgaver. Hele pakken er skruet sammen så medarbejderne ikke sidder tilbage frustreret over IT-opgaver der ikke bliver løst, Fordi de ikke tør ringe af frygt for store IT-supportregninger.

Professionel IT-support
Vores IT-Supportafdeling sidder klar alle hverdage mellem 8 og 16, så når i har brug for kvalificeret IT-Support er vi kun en opringning væk.

Vi kan hjælpe jer via telefon, e-mail og fjernsupport. Størstedelen af alle IT-opgaver i dag kan løses via fjernsupport og kan derfor løses hurtigt.

Vi kobler bare op på jeres skærm via TeamViewer og i løbet af 30 sekunder er vi på jeres skærm og klar til at yde support med det samme.

Vores samarbejdspartnere

 

microsoft-gold-partner

sentinel-one

trend-micro

heimdal-security

veeam-silver

fortinetVi tilbyder serverløsninger 

Skal i have ny server, så kan vi tilbyde at levere jeres nye server, det er uanset om vi selv vil have serveren stående hos jer lokalt, ønsker en Hosted server, eller Housing af server. Vi kan hos iAdvice levere alle tre serverløsninger. 

Dog har vi valgt ikke at sætte egne servere op i vores kælder. Vi tror på stordriftsfordele så Hostingløsninger og Housingløsninger leveres derfor i samarbejde med leverandører, hvor vi ved at de leverer varen til vores kunder.

Eksempel på serveropsætning:
Én fysisk server med VMWare - som styrer tre virtuelle servere.

De tre virtuelle servere har følgende funktioner:

  • 1 Filserver med AD, Fil og printstyring samt mail via Office365
  • 1 SQL-server med Visma Business og tilhørende værktøjer
  • 1 Terminalserver, hvorfra brugerne tilgår Fjernskrivebord. Hertil benyttes Officepakken og Visma Business

Årsagen til at det hele ikke bare blandes på én server er at man ikke må blande SQL-server og Terminalserver.

serverloesning

 

microsoft-gold-partner-logo

 


Vi er Microsoft Gold Partner

Vi er Microsoft Gold Partner. Det betyder at vi har nået det højeste partnerskabsniveau som Microsoft tilbyder forhandlere af deres produkter.

Vi har bl.a. opnået denne status ved at have et stærkt team af IT-konsulenter som er uddannet og certificeret på højeste niveau indenfor Microsofts produkter. 

Det at være Microsoft Gold Partner er derfor et stærkt bevis på at vi hos Exsitec har stor faglig erfaring med Microsofts produkter, samt at vi igennem en lang årrække har implementeret og vedligeholdt vores kundeporteføljes Microsoft løsninger på et fagligt niveau, der lever op til de højeste kvalitetskrav fra Microsoft.

joakim-contact

 

 

Vil du vide mere? Joachim svarer gerne på dine Spørgsmål