Vi er eksperter i systemintegration 

Vi kan integrere dit Visma ERP-system med dine andre systemer. Systemintegration bidrager til en højere grad af automatisering, færre omkostningskrævende fejl og en hurtigere digitalisering.

Strategi

Når man integrerer systemer med hinanden er det vigtigt at have en god strategi. Vi hjælper dig på din rejse fra et kaotisk integrationslandskab med høj grad af personafhængighed til en mere fremtidssikret løsning.

Arkitektur

En god systemintegration kræver et stabilt fundament. Med en moderne integrationsplatform får du en fleksibel, skalerbar og omkostningseffektiv løsning over tid. Vi hjælper dig med at strukturere dit systemmiljø på en bæredygtig måde.

Administration og vedligeholdelse

For at få succes med automatisering og integration kræves en model, der tager højde for ændringer i forudsætningerne, både i forretningen og i de tekniske muligheder der måtte opstå. Vi tager ansvar efter levering.

Projekt

Vi leverer integrationsprojekter i både stor og lille skala. Vores erfaring strækker sig over mange forskellige områder og typer af systemer. Vi hjælper dig hele vejen fra forretningsbehov til udvikling og installation.

 

 

 

 

 

 

 

Vores mest benyttede integrationer

Visma Onestop Reporting (OSR)

Med Visma Onestop Reporting får du det fulde overblik over din data. I får et cloudbaseret system, med rapporteringsfunktioner til, der giver indsigt i alle de mest relevante nøgletal. Systemet kommer ligeledes med en rapportdesigner, så man kan designe sine egne rapporter. 

Læs mere om OneStop Reporting ->

Visma Acubiz Udlægshåndtering

Udlægshåndtering fra Acubiz gør det nemt at håndtere rejseafregninger og andre udgifter fra medarbejderne i virksomheden. Løsningen er mobil og kan derfor tilgåes på farten, så du altid kan skrive dine udgifter ind, uanset hvor du er.

Læs mere om Visma Acubiz ->

Qlik Sense

Qlik Sense er en moderne og effektiv Business Intelligence platform. Det markedsledende BI produkt sætter nye standarder får dataanalyse og giver jer mere indsigt i jeres virksomheds nøgletal. 

Læs mere om Qlik Sense ->

Nogle af vores kunderIntegrer din Visma ERP løsning med andre systemer

Tidligere har integrationer til ERP-systemer været noget med at flytte filer frem og tilbage og det har været kompliceret overhovedet at få adgang til at udvikle integrationer til de ældre ERP-systemer. I dag er det normalt at der findes et åbent API med fuld dokumentation til et API. Dette gør det muligt for både jer som kunde, jeres ERP-leverandør og 3. parts leverandører, at udvikle velfungerende integrationer til ERP-systemet.

Det er dog vigtigt at forholde sig til at brugen af et større ERP-system som Visma.net eller Visma Business, kan variere meget fra kunde til kunde, opsætningen og brugen af systemet kan tilpasses meget, så det kræver stadig et godt kendskab til kunden og kundens løsning for at opnå en god integration. 

visma-integrationer

  

Ofte stillede
spørgsmål og svar

Hvad er integrationsstrategi

En integrationsstrategi trækker retningslinjer for, hvordan systemerne i organisationen skal fungere sammen. Den tager udgangspunkt i organisationens IT-strategi og omhandler faktorer som tilgængelighed, videreudvikling og drift.

Hvad er en integrationsplatform?

En integrationsplatform driver integrationer og muliggør et højt niveau af koordinering, skalerbarhed og genbrug. Integrationsplatforme bidrager også til bedre gennemsigtighed og håndtering af fejl og advarsler i de integrationer, der drives der.

Hvorfor er API'er vigtige?

API'er gør information og funktioner tilgængelige i deres underliggende systemer. De fleste moderne forretningssystemer har åbne API'er, der letter integrationen med andre løsninger.

At to systemer har åbne API'er betyder ikke, at de automatisk kan tale med hinanden, men normalt skal informationer oversættes og håndteres, så det modtagende system kan forstå det.

API'er kan også bruges til at skabe struktur og ensartethed i en organisations systemlandskab, samt bruges til at pakke organisationsunik forretningslogik og gøre den tilgængelig for andre systemer.

Hvad er en Standardintegration?

Standardintegration bruges til at beskrive en integration, der er helt eller i vid udstrækning standardiseret. Det betyder normalt lavere omkostninger, men også begrænset fleksibilitet i løsningen.

Begrebet bruges af både softwareudbydere og konsulentvirksomheder. Som kunde er det derfor vigtigt at forstå, hvem der har ansvaret for løsningen, hvor mange andre kunder, der bruger løsningen, og hvilke begrænsninger der findes.

Hvad koster en integration?

Prismodellen for integrationsløsninger mellem systemer varierer. Simple og genanvendelige integrationsløsninger kommer ofte med en opstartsomkostning og en månedlig omkostning, mens mere avancerede løsninger kommer med en månedlig omkostning og omkostningerne ved selve implementerings projekt, som kan være væsentligt højere end blot opstartsomkostninger.

Enkle og genanvendelige løsninger kan fx koste 20.000 kr. i opstartsomkostninger og 1.000 - 5.000 kr./måned i månedlige omkostninger.

Mere avancerede løsninger skal altid i varierende grad tilpasses dine unikke behov.Nogle af de systemer vi integrerer til

Vi har hos Exsitec i dag et bredt udvalg af integrationer til Visma.net (VN), Visma Business (VB) og Business NXT (NXT). Det har vi fordi vores nuværende kunder har efterspurgt løsninger, hvor deres ERP-system er tæt integreret til andre systemer. Det gælder bl.a. webshops, POS løsninger, lagersystemer mv. Disse mange integrationer betyder at vores kunders løsninger bliver fantastisk effektive og der spares mange timer hver eneste dag ude hos dem.

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres drift for at nå deres ambitioner. Med kombinationen af ​​Nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med vores kunder gennemført tusindvis af succesfulde leveringsprojekter.

web-ball-prize

 

Langsigtede
kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter levering. Med engageret support, proaktiv projektstyring og løbende inspiration skaber vi værdi på både kort og lang sigt. Sammen leverer vi løsninger, der gør en forskel i kundens forretning.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger og skræddersyede systemtilpasninger med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen.

Vi tilbyder support på alle
løsninger vi leverer

Vores konsulenter er eksperter på hele vores systemportefølje.
Vi leverer support på alle løsninger vi leverer.

 

Snak med mig om systemintegration

Er du interesseret i systemintegration eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP