Arbejde hos Exsitec - En artikelserie i 6 dele

Del 2: Løn & fordele

Ved at tilbyde individuelle lønninger og mange fælles fordele stræber vi efter at skabe en struktur,
hvor hver enkelt føler sig værdsat, belønnet og har mulighed for at opnå en god balance i arbejdslivet.
Vi forstår, at hver medarbejder er unik, og derfor bør deres arbejdserfaring også være det.
I denne artikel vil vi undersøge, hvordan Exsitec arbejder med løn og fordele.

 

 

 

 

1 Hvad definerer en god kollega?
2 Sådan arbejder vi sammen for at blive bedre kollegaer.
3 Fremtiden for Exsitec og vores arbejdskultur
4 Mød flere kollegaer


Artikler i serien: 

1. Vores kolleger

2. Løn og goder hos Exsitec

3. Karriere- og udviklingsmuligheder

4. Fleksibilitet og balance mellem arbejde og privatliv

5. Ledelsen hos Exsitec

6. Exsitecs finansielle stabilitet

1

Løn hos Exsitec

Hos Exsitec værdsætter vi individet og tror på individuelt tilpassede lønninger for at belønne vores medarbejderes præstationer. I stedet for at have en standardiseret lønskala, der bestemmer lønniveauet ud fra titler, værdsætter vi i stedet, hvordan en person præsterer i forhold til erfaring og kompetencer. Lønningerne skal være rimelige.

Vi mener, at det er mere retfærdigt at belønne medarbejdere baseret på individuelle præstationer og fortjenester, frem for en fast lønstruktur, der ikke tager højde for individuelle indsatser. Det giver os mulighed for at belønne arbejde på højt niveau, hvilket kan resultere i højere løn for drevne og erfarne medarbejdere.

Samarbejde
At have individuel løn er en del af vores arbejdskultur, der er funderet i vores værdier. Vi tror på samarbejde og at lade mennesker udvikle sig i deres eget tempo, hvilket betyder, at vi også ønsker at tilbyde anderledes og unikke muligheder for vores medarbejdere til at vokse og udvikle sig i virksomheden, efterhånden som de vokser med vores virksomhed.

Værdierne sætter dagsordenen
I vores tidligere artikel talte vi om vores værdiord;
Glæde, Enkelhed, Nytækning og forretningssans.
Disse er altid vigtige for virksomheden og er derfor
i høj grad grundlaget for vores lønkriterier.

Hos Exsitec fastsætter vi løn efter:
- Evner og kompetencer
- Resultater
- Attitude og adfærd

 

 

 

2

Exsitec er en virksomhed baseret på følelsen af ​​fællesskab, og vi lægger stor vægt på at være et team. For at undgå konkurrence og fremme samarbejdet har vi valgt ikke at arbejde med individuelle modeller. Simpelthen fordi vi gerne vil vinde sammen.

 

 

 

3

Exsitecs syn på fordele

Når vi taler om fordele, henviser vi ofte til noget, der er sat i samme kategori som løn, og som gives til medarbejderen ud over lønnen.
Hos Exsitec bestræber vi os på at have en attraktiv fordelspakke med arbejdsmarkedspension, sygesikring, fleksible arbejdstider,
fri internetadgang, fri mobiltelefon og lignende. Når vi hos Exsitec taler om fordele, tror vi også gerne på, at det omfatter ting,
som ikke kun skal opgøres i penge. Her er nogle andre fordele, som er vigtige for os som arbejdsgiver at tilbyde:

Vores økonomiske position

Hos Exsitec er bredden i vores produktsortiment ikke kun en styrke – det er kernen i vores succes. Vi har en diversificeret produktportefølje, der har tiltrukket en bred kundebase, der spænder over mange forskellige brancher. Dette har skabt en forretningsmodel, der har vist sig ikke kun at være bæredygtig, men også økonomisk robust over tid.

Vores stabilitet og succesrige positionering gør os til en attraktiv arbejdsgiver i IT-sektoren. Vi er stolte af at tilbyde atantraktive karrieremuligheder og fortsætter konstant med at søge efter de dygtigste IT-talenter, der ønsker at være en del af vores fremadrettede rejse.

For dem, der ønsker at se nærmere på vores økonomiske position, kan i læse vores økonomiske rapporter. Som børsnoteret virksomhed giver vi et gennemsigtigt billede af vores økonomiske rejse og vores ambition om at drive en stabil og voksende forretning.

Namnlös designExsitecs omsætning over tid (millioner svenske kroner)

Design uden navn - 2024-06-03T113358.274

 

Udviklingsmuligheder

Hos Exsitec ser vi karriereudvikling som en fælles rejse mellem virksomheden og den enkelte. Vi ønsker ikke at sætte vores personale i kasser, der er forudbestemt til præcis, hvad rollen kommer til at betyde i dag og i fremtiden. I stedet ønsker vi, at vores medarbejdere skal føle, at de kan udvikle sig i deres eget tempo, og kan påvirke, hvornår og hvordan de vil tage det næste skridt i deres karriere.

Vi tror på, at en stor del af at nå vores vækstmål handler om at opmuntre vores medarbejdere til at tage initiativ og prøve nye roller i virksomheden, samtidig med at vi sørger for at tilbyde uddannelses- og udviklingsmuligheder. Vi er stolte af at tilbyde vores medarbejdere en række forskellige karriereveje og støtte dem i at finde den rigtige vej til at nå personlige og professionelle mål. Nogle eksempler på uddannelse er trainee-programmet, mentorprogrammet, projektlederakademiet og vores interne lederprogram.

Vores lokationer og muligheden for at arbejde, hvor du føler dig hjemme

Hos Exsitec ønsker vi, at vores medarbejdere skal føle sig hjemme på arbejdspladsen. Vi er stolte af at have kontorer i hele norden, og vi sikrer, at hvert kontor har sin egen unikke karakter og samtidig bevarer en stærk virksomhedsidentitet i hele virksomheden.

Vi mener, det er vigtigt, at vores medarbejdere har mulighed for at arbejde et sted, der føles rigtigt for dem, og at de har adgang til støtte og ressourcer, der gør, at de kan blomstre i virksomheden, uanset hvor de befinder sig geografisk.

Vi stræber efter at skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere kan trives og udvikle sig, og hvor de kan føle sig som en del af et fællesskab, der strækker sig over hele landet. Vi ønsker kontorer, der ligger centralt og tæt på offentlig transport. Det giver mange mulighed for at være tæt på deres hjemmekontor, men også en øget mulighed for at flytte mellem byerne.

Namnlös design (1)

4

 

 

 

Andre goder:

Vi tilbyder naturligvis også mere traditionelle fordele, og her er nogle af dem, vi er mest stolte af:

Normal arbejdstid

For os er det vigtigt, at alle medarbejdere får en god balance mellem arbejde og privatliv. Normal arbejdstid hos Exsitec er mandag til torsdag ​fra 08:00 til 16:00, fredag 8:00 til 15:30 med en halv times frokostpause, det vil sige 37 timer om ugen.

 

Ferie og komp tid

Ifølge ferieloven har alle ret til 5 ugers ferie i ferieåret, uanset om man har optjent ret til betaling under ferie, og uanset om man er ansat på fuld tid, på deltid, er timelønnet eller elev. Derudover tilbyder Exsitec 6. ferieuge efter 12 måneders ansættelse som afholdes som feriefri dage.

Personalegoder

Exsitec tilbyder medarbejderne fri internet i forbindelse med arbejdsbrug og der til tilbydes fri mobiltelefon, hvor man frit kan vælge om den skal være iPhone eller Android-baseret.

 

Pension & forsikring

Exsitec tilbyder pensions ordning og sundheds sikring.  Sundhedsforsikring dækker, hvis du kommer til skade, bliver syg eller ramt af krise. Du har desuden mulighed for at medforsikre din ægtefælle-/samlever og børn op til 24 år.

Læs vores tidligere indlæg:

Del 1. Vores kollegaer

Under 5 min

Del 1. Vores kollegaer

Læs hvad der skaber en god kollega gennem værdier som glæde, enkelhed, innovation og forretningssans og om hvordan vi...

Del 3. Karriere- og udviklingsmuligheder

Under 5 min

Del 3. Karriere- og udviklingsmuligheder

Hos Exsitec ser vi karriereudvikling som en fælles rejse, hvor medarbejdere kan udvikle sig i deres eget tempo og...

Del 4. Fleksibilitet & worklife balance

Under 5 min

Del 4. Fleksibilitet & worklife balance

Vores vision hos Exsitec er at skabe et arbejdsmiljø, der er fremadskuende og tilpasningsdygtigt.

Del 5. Lederskab

Under 5 min

Del 5. Lederskab

Læs om godt lederskab hos Exsitec og forstå vigtigheden af tillid, integritet og bæredygtige forretningsrelationer i...

Del 6. Økonomisk stabilitet

Under 5 min

Del 6. Økonomisk stabilitet

Udforsk Exsitecs finansielle stabilitet i usikre tider. Opdag, hvorfor arbejdet her giver et sikkert grundlag for...

Nysgerrig på en karriere hos Exsitec?

 

 

 

Vil du høre mere?
Peter svarer gerne på dine spørgsmål

peter-knudsen-kontakt

Peter Knudsen

COO | Salgsdirektør, Konsulentchef og HR-chef