Vores historie

Før vi blev Exsitec i 2023 gik vi under navnet iAdvice og har siden 2008 leveret løsninger og konsulentydelser indenfor flere forskellige forretningsområder. Hos Exsitec er vi eksperter i implementering og support af ERP-systemerne Visma Business og Visma.net. Vi har også en Business Intelligence, hvor Qlik er vores hovedprodukt. Derudover står vi for den generelle IT-Drift hos mange af vores kunder.

Nedenfor kan du se et uddrag af hvad der er sket siden begyndelsen i 2008.

iadvice-exsitec

 

 

 

 

Årets Visma Partner 2023 & Årets Konsulent

Marts 2024
For 2 år i træk modtager vi prisen som Årets Partner af Visma. 
Udover prisen som Årets Partner blev vores Teamleder i Visma net, Henrik Lilleør, også kåret til årets Visma Konsulent 2023. Priserne bliver givet på baggrund af et stærkt år, hvor vores konsulenter har implementeret en række stærke ERP-løsninger for vores kunder og deres virksomheder. Med prisen som Årets Partner 2023 cementerer Exsitec sin status i Skandinavien da vi hermed tager prisen som Årets Visma Partner i Danmark, Sverige og Norge.

visma-aarets-partner-2023-ny

5. År i streg som Børsen Gazelle

Oktober 2023
Vi er glade for at dele den fantastiske nyhed med jer! 
Vi har vundet 5. Gazelle pris i streg, og det bringer vores samlede antal Gazelle priser op på 6. For at modtage Gazelle prisen skal man som virksomhed opnå betydelig vækst i omsætning og overskud over en kort tidsperiode, samt overholde økonomiske og lovgivningsmæssige krav. Dette anerkender vores dedikation og hårde arbejde for at levere de bedste produkter og tjenester til jer, vores kunder.
Vi vil gerne takke jer for jeres fortsatte støtte, som har gjort denne præsentation mulig. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde.

 

Borsen-Gazelle-pris-2023

Vi skifter navn til Exsitec

Marts 2023
Efter at have været en del af den svenske koncern Exsitec siden 2018, var det nu endelig tid til at tage springet fuldt ud og skifte navn fra iAdvice til Exsitec. Med sammenlægningen af alle organisationerne i Skandinavien, får vi muligheden for at udvide vores kompetenceniveau og assistere vores kunder på tværs af landegrænserne, samtidig med at vi kan udvikle flere talentfulde medarbejdere på tværs af Danmark, Sverige og Norge. På sigt vil det også betyde at vi kan tilbyde endnu flere produkter og løsninger til både eksisterende og nye kunder. 

Exsitec Holding AB dkk

Vi bliver Årets Visma partner 2022

Marts 2023
Vi blev i Marts kåret som årets Visma partner 2022 af Visma Danmark. Det er første gang vi vinder prisen som årets partner, og det er et kæmpe skulderklap for os, at få prisen og anerkendelsen, som den bedste på markedet. Udover prisen som årets partner fik vi også prisen som årets Excellence partner. En pris der bliver givet til den Visma partner der yder en ekstraordinær indsats i løbet af året. 

aarets-visma-partner-2022-2

Vi sælger vores POS-forretning

September 2022
Efter at have solgt og supporteret FlexPOS kassesystemer siden 2009, valgte vi hos iAdvice (Nu Exsitec) at sælge den del af forretningen fra, for at i stedet fokusere 100% på vores kerneområder indenfor implementering og support af forretningssystemer, samt Business intelligence & IT-drift.

flexpos-kassesystem (1)

Vi opkøber Qlik konsulenthuset QIS

Juli 2022
For at styrke vores position indenfor Business Intelligence markedet, opkøber vi QIS som er en af de førende Qlik partnere i Danmark. For iAdvice (Nu Exsitec) har det været vigtigt hele tiden at være på forkant af udviklingen indenfor BI og det var derfor vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder BI værktøjet Qlik, som er et af førende og mest kraftfulde Business Intelligence værktøjer på markedet. 

Med købet af QIS kommer en portefølje af BI kunder som er fordelt i blandt andet Danmark, Norge, Sverige, Tyskland mm. Vi kan med Qlik dække hele BI behovet af hos vores Visma kunder og med Qlik har vi skabt fundamentet for udvikling af vores BI Team. I hele Exsitec koncernen er vi sammenlagt 70 Qlik & BI konsulenter, som er fordelt på 24+ kontorer i DK, SE og NO. I alt tæller Exsitec koncernen nu +550 medarbejdere.

exsitec-opkoeber-qis

 

Vi vokser med 12 nye medarbejdere

August 2021
Hos iAdvice (Nu Exsitec) oplever vi stadig større og større interesse for vores konsulentydelser indenfor ERP-systemer. På baggrund af dette ansatte vi i 2021 8 nye konsulenter og 1 praktikant til vores ERP-afdeling, som skal være med til at yde vores kunder assistance i forbindelse med deres ERP projekter. Som tilføjelse til dette vokser Udviklingsafdelingen også med 2 udviklere, som giver os mulighed for at udvikle endnu skarpere løsninger til vores kunder. Ansættelsen af de mange nye folk i 2021, var det største indtag af medarbejdere på en gang i iAdvices historie.

12-nye-medarbejdere-2021

Vi flytter i eget domicil

Februar 2021
På grund af vores konstante vækst siden stiftelsen for 13 år siden, er der endnu en gang behov for at flytte i nye og større lokaler. Denne gang til eget domicil beliggende på Dusager 2 i Skejby, hvor der er god plads til at vækste yderligere. iAdvice (nu Exsitec) består lige nu af 30 mand, hvilket henover sommeren 2021 forventes at stige til over 40 mand. 

nyt-domicil

Exsitec bliver børsnoteret

September 2020
Onsdag d. 16. september blev Exsitec børsnoteret på Nasdaq First North børsen. Vi blev i Danmark en del af Exsitec i 2018 og i dag er vi samlet set +650 medarbejdere fordelt i Danmark, Sverige og Norge.

borsnotering

Vi bliver en del af Exsitec

November 2018
iAdvice bliver en del af den svenske virksomhed Exsitec i 2018. Vi er derfor nu en del af en koncern som i dag tæller over 650 konsulenter fordelt over hele Skandinavien og som har over 3.000 ERP-løsninger i drift.

exsitec-logo-tagline-ruby-DK

Vi flytter til Skejby

Maj 2018
I de første 5 måneder af 2018 blev der ansat 4 nye medarbejdere, og flere var på vej ind. Derfor flyttede iAdvice (Nu Exsitec), Mandag d. 1 juni i nye lokaler, hvor der var mere plads til udvidelser. iAdvice' nye adresse er Tangen 6, 8200 Aarhus. De nye lokaler ligger som en del af Skejby Business Park.

iadvice-flytter-skejby

10 års jubilæum

Januar 2018
Den 7 januar kunne iAdvice (nu Exsitec) holde 10 års jubilæum. For 10 år siden fik Johnny ideen om at gå selvstændig og oprettede dermed firmaet iAdvice. Dengang bestod vi af 11 glade og topmotiverede medarbejdere, fordelt på 2 fysiske lokationer i henholdsvis Risskov & Vejle. Noget vi allerede så som en stor bedrift på daværende tidspunkt.

10-ars-fodselsdag-iadvice

Vi flytter til Risskov, Aarhus

August 2016
På grund af stigende efterspørgsel på vores ydelser og dermed ansættelse af nye folk i koncernen var der efterhånden en anelse trængt på adressen i Randers. Derfor flyttede iAdvice (Nu Exsitec) pr. 01.08.2016 i nye lokaler i Risskov, Aarhus. Hvor vi fik udvidet vores kontor og lager faciliteter betragteligt.

risskov-kontor-iadvice

Nye produktområder kommer til

Januar 2009
I løbet af 2009 kom flere produktområder til. iAdvice (Nu Exsitec) oplevede en stigende efterspørgsel fra kunderne omkring IT-support og IT-drift. Det blev udgangspunktet for at starte den tekniske afdeling op som i dag har fokus på salg af IT-løsninger, herunder Microsoft Office365, server, storage, PC’er, IT-drift og support.

Retail kasseløsninger (POS) blev ligeledes en del af vores produktportefølje. iAdvice valgte produktet fra FlexPOS som indenfor kasseløsningen er et unikt ”POS kasseapparat”. FLEXPOS er yderst fleksibelt og arbejder særdeles godt sammen med økonomisystemerne Visma Business, Dynamics NAV, e-conomic, Dynamics C5 samt flere forskellige Webshops løsninger. I 2009 havde iAdvice 200+ kasseapparater løsninger kørende over hele landet.

flexpos-kassesystem (1)

Bahne kommer til

Juni 2008
Bahne Brugskunst kom til som kunde i sommeren 2008, og var på daværende tidspunkt vores klart største kunde. Bahne benyttede allerede Visma Business, men kun som backend til deres regnskab. De benyttede andre systemer til den primære drift ude i butikkerne.

Vi overbeviste dem om, at vi kunne samle alle deres delsystemer i et centralt system. iAdvice omlagde herefter de mange forskellige forretningsløsninger, og fik alle de forskellige delsystemer samlet under en fælles løsning i forretningssystemet ”Visma Business” som herefter blev Bahnes primære økonomiløsning.

Bahne's Visma Business er i dag en af de største Visma Business installationer i Danmark, og løsningen udvikles løbende for at kunne imødekomme de mange nye behov som Bahne mødes med i markedet.

logo-bahne

iAdvice bliver skabt

Januar 2008
iAdvice (Nu Exsitec) blev stiftet i januar 2008 af Johnny Hansen. Johnny havde i årene forinden været IT-ansvarlig i virksomheden Nordhavn A/S, hvor han var med til at implementere Visma Business og Di Diver, efter at have oplevet hvilken forskel Visma Business og Di Diver havde haft på Nordhavn A/S, valgte Johnny at gå selvstændig, og startede hermed iAdvice – med Nordhavn som første kunde. Allerede det første år gik det hurtigt for iAdvice, og der kom løbende nye Visma Business kunder til.

johnny-hansen-kontakt-2

Kan vi hjælpe jer med noget?