Vi kan digitalisere servicevirksomheder

Virksomheder indenfor service og installation har ofte mange opgaver for forskellige kunder, der udføres dagligt. For at håndtere dette er der behov for enkel administration, hvor både administratorer, teknikere og kunder kan lave opgaver, dokumentere det udførte og følge op på arbejdet. Exsitec arbejder med de førende systemer på markedet indenfor service og installation og vi har stor erfaring med at implementere disse løsninger for vores kunder.

Øget effektivitet og mere kontrol

Ved at bruge systemer tilpasset service og installation ude hos kunderne, automatiseres dine rutineprocesser, hvilket betyder, at du kan bruge din tid på det, der er vigtigt for dig. Derudover får du et bedre overblik over forretningen og kan undgå unødige risici og fejl.

Eliminer papirarbejde og administration

Vi kan tilbyde systemer der hjælper dig med at eliminere unødvendig papirhåndtering og dobbeltarbejde, samt reducere din administrationsomkostninger til et minimum.

Højere kvalitet

Vi tilbyder systemer der hjælper virksomheder med at nå en højere kvalitet ved at give bedre kommunikation, klare arbejdsinstruktioner og have den rigtige information tilgængelig, hvor og når der er behov for det. Du bliver dermed mere effektiv, hvilket kan resultere i øget kundetilfredshed.

Hurtigere fakturering

Systemer der gør det nemmere at holde orden, som dermed øger rentabiliteten. Tiden fra opgavestart og frem til fakturering reduceres også kraftigt, og du går ikke glip af noget i faktureringsbilaget.

 

 

 

 

 

 

 

Nogle af vores kunder

Løsninger til servicebranchen

ERP-system

Vi er eksperter i implementering af ERP-systemerne Visma.net og Visma Business. Med det rette ERP-system kan i udnytte og samle virksomhedens kerneprocesser i et samlet digitalt værktøj.

Læs mere om ERP-systemer ->

Arbejdsordrer og projektledelse

Mobigo er et digitalt og mobilt servicesystem til service- og installationsvirksomheder, der gør hverdagen nemmere og mere effektiv. Ved hjælp af Mobigos moduler tilpasses funktionaliteten for at maksimere virksomhedernes kontrol over arbejdsordrer, tidsregistrering og meget mere.

Læs mere om Mobigo ->

Fakturahåndtering

Automatiser din fakturabehandling i skyen! Elektronisk fakturering gør faktureringsprocessen hurtigere og mere effektiv, og fakturaer kan administreres og betales uden manuelt arbejde og forsinkelser.

Læs mere om Elektronisk fakturahåndtering ->

Business Intelligence

Brug data til at bakke beslutninger op i virksomheden. Med det rette BI værktøj kan i aktivt tage beslutninger via indsigt fra data.

Læs mere om Business Intelligence ->

Vi kan bidrage med at forenkle

 

Bliv mere effektiv

Alt administrativt kan registreres på farten via mobilen. Det giver medarbejderne mulighed for at bruge tiden på det som de er bedst til.

strømlinet flow

Få et komplet flow af information digitaliseret. Vores løsninger sikrer at alt lige fra ordrer, ordrebekræftelse og følgeseddel, foregår elektronisk.

Rapportering

Foretag en rentabilitetskontrol på forskellige niveauer, herunder pr. produkt, produktgruppe, kunde eller kundegruppe. Der er også mulighed for at generere rapporter for disse parametre til forskellige roller, f.eks. indkøbschef, lagerchef og salgschef.

Forbedret kundeservice

Kundeservice er en vigtig del af enhver servicevirksomhed. Vi har løsninger der hjælper med at digitalisere kundeservicen så i kan opnå forbedret kommunikation, hurtigere svar på kundehenvendelser og dermed bedre give kunderne en bedre kundeoplevelse.

Reducer tidsforbruget

Ved at digitalisere opgaver som tidsregistrering og registrering af materiale forbrug, reducere i både papir og tidsforbruget på administrativt arbejde.

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

4000 kunder i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres drift for at nå deres ambitioner. Med en kombination af Nordens største trainee program og markedets mest erfarne eksperter har vi gennemført tusindvis af succesfulde projekter sammen med vores kunder.

2 (7)

Lange kunderelationer

Vi arbejder i langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter levering. Med engageret support, proaktiv ledelse og løbende inspiration skaber vi værdi på kort sigt såvel som på længere sigt. Samtidig leverer vi løsninger, der gør en reel forskel i kundens forretning.

1 (4)

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger, skræddersyede systemtilpasninger og sikker IT-drift med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen.

Snak med mig om digitalisering for servicevirksomheder

Er du interesseret i løsninger til din servicevirksomhed, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP