NextStep-ERP-lilla og hvit-trasp-rund-mindre

KOM NEMT I GANG MED EN
CLOUDBASERET ERP-LØSNING

 

 

1

Skift ERP-system

Er i vokset ud af jeres nuværende økonomisystem, eller har I stadig en on-premise løsning, men et mål om at være konkurrencedygtig også i fremtiden?

Så kan det være tid til at tage næste skridt, og erstatte jeres nuværende forretningssystem med et fremtidssikret og moderne ERP-system i skyen.
Mange tror at det er både svært og kompliceret, at skifte fra et mindre- eller On-Premise økonomisystem, til en moderne og fremtidsorienteret ERP-løsning i skyen.

Det kan det have været før i tiden, men det er ikke længere tilfældet. Efter flere projekter har vi nu standardiseret processen, og lavet en best-practice for, hvordan du hurtigt og nemt kan komme i gang med din nye ERP-løsning i skyen, ved hjælp af en af ​​vores NextStep leverancepakker.

Hvorfor skifte til et cloud-baseret ERP-system?

Med et ERP-system i skyen skal du ikke tænke på opgraderinger og opdateringer i systemet, og alle udfordringer med VPN bliver også historie.

Du logger ind fra hvor som helst, og når som helst, så længe du har adgang til internettet.

Dyr hosting drift, og opgraderinger af server hardware er ligeledes fortid. Alt drift og vedligehold ligger som en del af Cloud løsningen. 

Du behøver heller ikke at genstarte processer, tjenester og ikke mindst, du behøver ikke at genstarte din lokale server.
Du behøver ikke længere bruge tid på at kontakte ASP-leverandøren for login, adgangskodeproblemer eller genstart af serveren.

Sikkerhed i skyen

Både Visma net ERP og Business NXT opgraderes, opdateres og drives af Visma.

Som driftsleverandør er Visma så ansvarlig for deres data og sikkerheden i løsningen. Med nutidens cyberkriminalitet er dette ekstremt vigtigt at have god kontrol over.

Visma tager også backup af løsningen og garanterer sikkerheden af ​​dine data.

Visma net ERP vs. Business NXT

Vi leverer 2 ERP-systemer i skyen, Visma net ERP og Business NXT. Den største forskel på Visma net ERP og Business NXT er, at Visma.net er mere standardiseret og mindre fleksibel at skræddersy end Business NXT. Business NXT er baseret på Visma Business datamodel, hvor du kan tilpasse og skræddersy løsningen til din smag.

Vi har lavet en oversigt over forskelle og ligheder mellem disse to forretningssystemer længere nede på siden.

Visma net ERP vs. Business NXT ->

Øget effektivitet og produktivitet

De nye, fremadrettede ERP-systemer i skyen, Visma net ERP og Business NXT automatiserer mange rutineopgaver og processer. Ved at bruge alle de funktioner og muligheder, der findes i disse løsninger, vil du både minimere fejl, der ofte kan opstå ved manuelle processer, og du sparer en masse tid, som du i stedet bruger til mere værdifuldt arbejde.

Hvorfor skal du have et cloudbaseret ERP-system?

2

2

Automatisering

Du får automatisk fakturering, banktransaktioner, indberetning til myndigheder og godkendelsesflowet er automatiseret. Ved at automatisere disse processer minimeres de manuelle processer, hvilket sparer tid.

 Forudsigeligt

Ved at have systemet i skyen er der ingen driftsomkostninger forbundet med løsningen. Du betaler en fast månedlig pris for licenser som tilpasses dit brug. Du betaler kun for de moduler, du rent faktisk bruger i systemet.

Brugertilpasset

Systemet er brugertilpasset. De forskellige brugere af systemet har kun adgang til de arbejdsområder, der er relevante og nødvendige for at kunne udføre deres arbejdsopgaver.

 

 Sikkerhed

Cloudløsningerne opgraderes, opdateres og drives af Visma. Visma er ansvarlig for dine data og løsningens sikkerhed. Med nutidens cyberkriminalitet er dette ekstremt vigtigt at have god kontrol over.

Altid opdateret

Alle dashboards og rapporter bliver altid opdateret i realtidsdata på pc, mobil og tablet, så længe du har internetadgang. Du behøver ikke vente på, at dataene bliver opdateret, før du kan fortsætte med at arbejde.

Nem godkendelse

Da løsningen er tilgængelig på alle enheder, er det nemt at godkende fakturaer, udlæg, rejseregninger, ferie og fravær fra din mobiltelefon. Dette er enkelt og effektivt i en hektisk hverdag.Leverancepakker

1-May-03-2024-06-57-25-9298-AM

NextStep
til Visma net ERP

NextStep Visma net ERP har til formål at gøre det nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektivt, at flytte fra nutidens on-premise ERP-løsning til skyen.

Ved at nedskalere omfanget af implementeringen og tydeliggøre, hvad der leveres i første fase af løsningen, gøres ERP projektet væsentligt nemmere. Med dette koncept bevæger du dig ind i en løsning baseret på standarder og "best practice".

2-May-03-2024-06-57-53-2603-AM

NextStep
til Business NXT

NextStep Business NXT har til formål at gøre overgangen fra Visma Business til Business NXT nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektiv.

Denne leveringspakke er baseret på en standard og er en "hyldevare" løsning. En overgang fra Visma Business (OnPrem) til Business NXT betyder, at du får historik og indstillinger med dig i denne proces.

3-May-03-2024-06-58-16-8424-AM

Komplekse
projekter

Ikke alle kan bruge en NextStep leveringspakke til at overgå til enten
Visma net ERP eller Business NXT.

Har du for eksempel behov for mere funktionalitet end standardpakkerne indeholder, eller en masse integrationer, så hjælper vi gerne, men så bliver projektleverancen større og mere kompleks, og kræver et særskilt estimat.

 

 

Visma net ERP vs. Business NXT

3

Visma net ERP by Visma

Visma net ERP er et moderne cloud-baseret forretningssystem, der forbereder dig på økonomisk vækst og fremtidig udvikling. Med ERP-systemet i skyen er det nemt at skalere funktionalitet op eller ned efter behov. Spar tid ved at automatisere processerne. Fakturering, bankintegration, og offentlig rapportering er funktioner, der er automatiseret i Visma.net ERP.

Visma net ERP er velegnet til virksomheder, der ønsker at standardisere indenfor økonomi og logistik, samtidig med at specialløsninger holdes ude.


Fimaets størrelse
XS S M L

Geografisk område
NO   SE   DK   FI   ENG   NL   

Sprog
Norsk, Svensk, Dansk, Finsk, Engelsk, Hollandsk, Fransk, Spansk, Tysk, Latvisk

Funktioner
- Økonomi og regnskab
- Logistik og opbevaring
- Sammensætning af varer (simpel produktion) *
- Projektregnskab
- Automatisk fakturahåndtering
- Indberetning
- Åben API/integration - Json
- Standardisering vs store tilpasningsmuligheder
- Dynamisk interface/tilpasses
- Velegnet til store transaktionsvolumener
- Mulighed for manuel håndtering/stansning
- Omkostningsoperatørstruktur**
- Egenskaber (info. ud over navn) for segmenterne i kontostrengen
- Kæde af ansvarsenheder - f.eks. knytte et projekt til en afdeling
- Opsætte egne interne systemprocesser
- Muligt at indstille obligatorisk ihændehaver/ansvarlighed på kontoniveau
- Muligt at indstille faste ihændehavere/ansvarligheder på kontoniveau
- dec. kode fra kontoplan hentes til bilagsregistrering

- Frie gruppering og data. felt på kontoplanen er 4***
- Bestem, hvor konstancebæreren skal hentes fra
- Duplikering af værdier fra ordrehovedet til linjen - eks. omkostningsbærere

* Forklaringer

* Sammensætning af varer (simpel produktion) i Vimsma.net ERP er enklere, end det er i Business NXT.

** Omkostningsbærerstruktur i Visma.net ERP: Mulighed for 30 cifre i alt - ingen mulighed for at tilføje andre egenskaber end navn

***Gratis gruppering og datafelter på kontoniveau i Visma..net ERP er 4, (3 mod det underliggende register, 1 er gratis)

Busienss NXT by Visma 500x200

Med Business NXT får du det bedste fra 2 verdener, de fleksible og kraftfulde muligheder fra flagskibet Visma Business og den moderne og fremadskuende teknologi i skyen. Business NXT er fleksibelt, effektivt, hurtigt og skalerbart. Det er Business NXT, der tilpasser sig dig, ikke dig, der skal tilpasse sig systemet.

Business NXT er velegnet til større virksomheder med
høj transaktionsvolumen og med høje krav til ydeevne og kraft, samt muligheden for tilpasninger til et standard system.


Fimaets størrelse
XS S M L

Geografisk område
NO   SE   DK   FI  ENG NL

Sprog
Registre og oversættelsestabeller kan bygges til alle sprog


Funktioner
- Økonomi og regnskab
- Logistik og opbevaring
- Sammensætning af varer (simpel produktion)
- Projektregnskab
- Automatisk fakturahåndtering
- Indberetning
- Åben API/Integration - GraphQL
- Standardisering vs Fantastiske tilpasningsmuligheder
- Dynamisk interface/tilpasses
- Velegnet til store transaktionsvolumener
- Mulighed for manuel håndtering/stansning
- Omkostningsbærerstruktur*
- Egenskaber (info. ud over navn) for segmenterne i kontostrengen**
- Kæde af ansvarsenheder - f.eks. knytte et projekt til en afdeling
- Opsætte egne interne systemprocesser
- Muligt at indstille obligatorisk ihændehaver/ansvarlighed på kontoniveau
- Muligt at indstille faste ihændehavere/ansvarligheder på kontoniveau
- dec. kode fra kontoplan hentes til bilagsregistrering
- Gratis gruppering og træning. felt på kontoplanen er 4***

- Bestem, hvor konstancebæreren skal hentes fra
- Duplikering af værdier fra ordrehovedet til linjen - eks. omkostningsbærere

* Forklaringer

* Omkostningsbærerstrukturen i Business NXT er 12 segmenter/ansvarlige enheder. De første 6 med ID/nøglefelter på maksimalt 9 (10). De næste 6 har alfanumeriske taster med 40 tegn på nummer 7 og 10 tegn på de sidste 5.

** Egenskaber (andre oplysninger end navne) for segmenterne i kontostrenge: Der er en masse tekst- og gruppefelter til brug for egenskaber for segmenterne i Business NXT.

*** Gratis gruppering og registrering. felter på kontoniveau i Business NXT er 12 gratis grupperingsfelter og 8 gratis informationsfelter ++

Visma net ERP by Visma

Visma net ERP er et moderne cloud-baseret forretningssystem, der forbereder dig på økonomisk vækst og fremtidig udvikling. Med ERP-systemet i skyen er det nemt at skalere funktionalitet op eller ned efter behov. Spar tid ved at automatisere processerne. Fakturering, bankstyring, offentlig rapportering og certifikatflow er funktioner, der er automatiseret i Visma.net ERP.

Visma net ERP er velegnet til virksomheder, der ønsker at standardisere indenfor økonomi og logistik, samtidig med at specialløsninger holdes ude.


Fimaets størrelse
XS S M L

Geografisk område
NO   SE   DK   FI   ENG   NL   

Sprog
Norsk, Svensk, Dansk, Finsk, Engelsk, Hollandsk, Fransk, Spansk, Tysk, Latvisk

Busienss NXT by Visma 500x200

Med Business NXT får du det bedste fra 2 verdener, de fleksible og kraftfulde muligheder fra flagskibet Visma Business og den moderne og fremadskuende teknologi i skyen. Business NXT er fleksibel, effektiv, hurtig og skalerbar. Den designmulighed du kender fra Visma Business er der.
Det er Business NXT, der tilpasser sig dig, ikke dig, der skal tilpasse sig systemet.

Business NXT er velegnet til større virksomheder med
høj transaktionsvolumen og med høje krav til ydeevne og kraft.


Fimaets størrelse
XS S M L

Geografisk område
NO   SE   DK   FI  ENG NL

Sprog
Registre og oversættelsestabeller kan bygges til alle sprog

I den følgende tabel kan man se, hvad de to systemer hver især kan.
Tabellen giver et overblik over deres individuelle funktioner og egenskaber.

Funktioner VB, VN (1)

* Forklaringer

* Omkostningsbærerstrukturen i Business NXT er 12 segmenter/ansvarlige enheder. De første 6 med ID/nøglefelter på maksimalt 9 (10). De næste 6 har alfanumeriske taster med 40 tegn på nummer 7 og 10 tegn på de sidste 5.

** Egenskaber (andre oplysninger end navne) for segmenterne i kontostrenge: Der er en masse tekst- og gruppefelter til brug for egenskaber for segmenterne i Business NXT.

*** Gratis gruppering og registrering. felter på kontoniveau i Business NXT er 12 gratis grupperingsfelter og 8 gratis informationsfelter ++

* Forklaringer

* Sammensætning af varer (simpel produktion) i Vimsma.net ERP er enklere, end det er i Business NXT.

** Omkostningsbærerstruktur i Visma.net ERP: Mulighed for 30 cifre i alt - ingen mulighed for at tilføje andre egenskaber end navn

***Gratis gruppering og datafelter på kontoniveau i Visma..net ERP er 4, (3 mod det underliggende register, 1 er gratis)4

 

Test: Hvilket ERP system passer til dig?

 

  

Læs mere om ERP i skyen

Hvad er et ERP-system?

ERP-system Visma.net ERP 3 min

Hvad er et ERP-system?

ERP står for Enterprise Ressource Planning. Enkelt forklaret er det en løsning, der indeholder funktioner og processer...

5 grunde til at vælge et cloud-baseret ERP-system

ERP-system Visma.net ERP 4 min

5 grunde til at vælge et cloud-baseret ERP-system

Et ERP-system er til dig som vil holde dig opdateret, have et bedre arbejdsflow og undgå tidskrævende, manuelle opgaver.

Hvorfor skifte til Business NXT?

ERP-system 4 min

Hvorfor skifte til Business NXT?

Overvejer du at skifte til Business NXT? Der er flere gode grunde til at skifte til et cloud-baseret ERP-system, såsom...

5

5

Nogle af vores kunder

 

 

 

Snak med mig om NextStep

Er du interesseret i et nyt ERP-system eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP