sales-concrete

 

Visma Autopay

Visma Autopay er en problemfri integration med nordiske banker, der automatiserer manuelle processer til afsendelse og modtagelse af elektroniske betalinger.

Håndtering af transaktioner

Visma net Autopay håndterer alle banktransaktioner, der er knyttet til en eller flere kassekonti i Visma net, hvor hver kassekonto er knyttet til en konto i banken.

Koblet direkte til banken

Når betalinger er godkendt i Visma, sendes de videre direkte til banken. Herefter modtages genindberetningsfilen fra banken automatisk via Visma Autopay, hvorefter regnskabet opdateres.

Integreret med ERP-systemet

Med Autopay er der ikke behov for manuel eksport eller import af filer. Transaktionerne på bankkontoen bliver lagt direkte ind i ERP-systemet, uden at du skal downloade og uploade filer.

  

Elektroniske betalinger på en hurtig og sikker måde

Visma AutoPay er navnet på den teknologi, der automatisk opdaterer Visma ERP med alle indgående og udgående banktransaktioner. Med bankintegrationen får du et fuldt overblik over indgående og udgående transaktioner, uden at skulle logge på netbank.

Visma AutoPay fjerner en del af de manuelle processer i forbindelse med afsendelse og modtagelse af elektroniske betalinger, og skaber i stedet en effektiv og automatiseret arbejdsgang, der håndteres direkte i dit Visma ERP-system

Du får også mulighed for at effektivisere de manuelle processer i forbindelse med afsendelse og modtagelse af elektroniske betalinger. Visma AutoPay går rent teknisk ind og sender og modtager kontoudskrifter og transaktioner mellem ERP-systemet og bank. Denne dataoverførsel sker automatisk indenfor et selvvalgt tidsrum.

services_figur

 


En nordisk standard
for betalinger

Læs mere om projektet P27 Nordic Payments

P27 NPP (27 står for de ca. 27 millioner mennesker der bor i regionen og NPP for Nordic Payment Platform) er et projekt mellem de førende nordiske banker om at udvikle en fælles standard for betalinger.

Det vil give virksomheder og enkeltpersoner mulighed for at foretage realtidsbetalinger i flere forskellige valutaer, indenfor og på tværs af landegrænser. I forbindelse med projektet skal bankerne tilpasse deres tilbud og betalingsprodukter.

Bankerne er allerede begyndt at udfase ældre betalingsprodukter, såsom LB, og du kan som bankkunde have modtaget anmodninger fra din bank om at skifte til ISO20022-format.

Vi opfordrer dig derfor til allerede nu at overveje, om det er tid til at gennemgå og opgradere din løsning til betalinger.

Kontakt os for at høre mere om P27 og vores tilbud vedrørende bankstyring.6 fordele med Visma Autopay

 

Udbetalinger

AutoPay håndterer dine betalinger til Bankgiro, Plusgiro og bankkonti med både indenlandske og internationale betalinger.

Indbetalinger

Du kan administrere dine kundeindbetalinger i AutoPay, hvor kundebetalingslinjerne indtastes i systemet og matches mod den korrekte faktura ved hjælp af OCR-kontrollen.

 

Transaktioner

Andre typer transaktioner, der håndteres som indgående betalinger i AutoPay, er kontoindskud såsom refusioner fra leverandører, udbetalte tilskud og kontooverførsler.

Importer kontoudtog

AutoPay importerer også kontoudtoget fra banken for at fange andre transaktioner såsom renteomkostninger, renteindtægter, bankgebyrer, lønudbetalinger og andre banktransaktioner, der ikke indgår i indgående eller udgående betalinger.

 

Simple kontoafstemninger

Den automatiske import af kontoudtoget via AutoPay giver dig et komplet grundlag i systemet for at oprette en kontoafstemning, hvor du på en enkel og automatiseret måde afstemmer saldoen på bankkontoen med saldoen i hovedbogen.

 

Automatisering

Visma AutoPay er opbygget, så rutineopgaver kan automatiseres. Systemet arbejder med skemalægning, som giver dig mulighed for at bruge tid på andet end manuelt arbejde.

Banker med integrationer

I dag er der integrationer med de største nordiske banker til Visma AutoPay

Nordea

Handelsbanken

Danske Bank

SEB

Swedbank

Typer af udbetalinger

Visma AutoPay håndterer betalinger til Bankgiro, Plusgiro, Bankkonti, både indenlandske og internationale betalinger, samt SEPA-betalinger.

 

Test selv
Så meget sparer du med automatiseringen i Visma Autopay

 Autopay sammenlignet med
manuelle ind- og udbetalinger

Indbetalninger

 

Trin med Visma Autopay
 1. Send fakturaen til din kunde med fakturanummer/OCR

 

Trin manuelt

 1. Send faktura med reference

 2. Opret forbindelse til banken

 3. Download betalingsfil

 4. Registrer indbetalinger i dit ERP-system

 

 

Udbetalinger

Trin med Visma Autopay
 1. Opret betalinger

 2. Godkend betalinger

 

Trin manuelt

 1. Opret betalingsfil

 2. Opret forbindelse til banken

 3. Upload betalingsfil/tegn

 4. Opret forbindelse til banken en gang til

 5. Download fil til tilbagerapportering

 6. Registrer betalinger via fil i dit ERP-system

Overvejer du at skifte ERP-system?

Læs mere om Visma net ERP ->

Visma.net-1

 

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

 

3 (2)-1

4000 kunder i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres drift, for at opnå deres ambitioner. Med en kombination af Nordens største trainee program og markedets mest erfarne eksperter, har vi gennemført tusindvis af succesfulde projekter sammen med vores kunder.

2 (7)

Lange kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter levering. Med engageret support, proaktiv ledelse og kontinuerlig inspiration, skaber vi værdi på kort sigt såvel som på længere sigt. Samtidig leverer vi løsninger, der gør en reel forskel i kundens forretning.

1 (4)

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger, skræddersyede systemtilpasninger og sikker IT-drift med brugeren i fokus, sikrer vi at systemerne arbejder sammen på tværs af hinanden.

aarets-visma-partner-2022-2

 

aarets-visma-excellence-partner-2022-1-1

 

Visma-aarets-excellence-partner-2021

 

Borsen-Gazelle-pris-2022

 

 

 

 

 

Snak med mig om Visma AutoPay

Er du interesseret i at integrere Visma AutoPay med dit ERP-system?
Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP