At arbejde hos Exsitec - En artikelserie i 6 dele

Del 3: Karriere og udviklingsmuligheder 

Hos Exsitec ser vi karriereudvikling som en fælles rejse mellem virksomheden og den enkelte. Vi ønsker ikke at sætte vores personale i kasser, der er forudbestemt til præcis, hvad rollen kommer til at betyde i dag og
i fremtiden. I stedet ønsker vi, at vores medarbejdere skal føle, at de kan udvikle sig i deres eget tempo,
og kan påvirke, hvornår og hvis de vil tage det næste skridt i deres karriere.

 

 

 

 

1

Karriere og udvikling
hos Exsitec

Vi tror på, at en stor del af at nå vores vækstmål handler om at opmuntre vores medarbejdere til at tage initiativ og afprøve nye roller i virksomheden, samtidig med at vi sikrer, at vi tilbyder uddannelses- og udviklingsmuligheder. Vi er stolte af at tilbyde vores medarbejdere en række forskellige karriereveje og støtte dem i at finde den rigtige vej til at nå deres personlige og professionelle mål.

Intern mobilitet
Vi tror på, at vores største styrke og potentiale for vækst ligger inden for vores egne vægge. Derfor er intern mobilitet ikke kun en mulighed, det er et kerneprincip hos os.

Når man tænker på intern mobilitet, kan det være nemt udelukkende at fokusere på lodret bevægelse – det vil sige at klatre op i virksomhedens hierarki. Hos Exsitec betyder intern mobilitet både vertikal, horisontal og diagonal mobilitet. Det betyder for eksempel, at du har muligheder for at bevæge dig mellem roller med mere eller mindre ansvar, roller der hører til forskellige leveringsområder og som omhandler forskellige produkter.

Ved at opmuntre vores kolleger til at turde prøve forskellige afdelinger eller projekter, giver vi dem mulighed for at tilegne sig en bredere kompetence og en dybere forståelse for virksomhedens vækst.

To kolleger, der turde tage springet

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard2015 2020 1234 (18)

 

Tor-Daniel-2023-kontakt

Tor Daniel Nielsen2015 2020 1234 (19)

 

 

 

 

2

 

Effekten af ​​intern mobilitet

Intern mobilitet skaber ikke kun effekter i form af individuel vækst. Når vores kolleger bevæger sig mellem roller og afdelinger,
tager de deres erfaringer, viden og relationer med sig. Det skaber en samarbejdskultur, hvor områderne ikke ser hinanden
som isolerede siloer, men som dele af en større enhed. Det skaber også et dybere tilhørsforhold og engagement
blandt vores medarbejdere.
For vores medarbejdere er det vigtigt at være åbne over for forandringer,
være proaktive i deres karriereønsker og se hver ny rolle som en mulighed for læring og vækst.

 

 

 

Uddannelse

Hos Exsitec er vi stolte af at tage ansvar for kompetenceudviklingen i IT-branchen, og vi er forpligtet til at skabe en arbejdsplads, der fremmer uddannelse og udvikling af vores medarbejdere. Ved at investere i vores medarbejdere
kan vi fortsat levere de bedste løsninger til vores kunder og bidrage til at styrke IT-branchen som helhed.

Nogle eksempler på dette er vores populære uddannelsesprogrammer:

Mentorprogrammet

Mentoring er en vigtig hjørnesten i vores forretning. Det gør det muligt for Exsitec at have et stort trainee-program, det giver vores nye medarbejdere en tryg og udviklende (første) tid i deres professionelle roller.

”Mentorprogrammet gav mig værktøjerne til at kunne fungere som mentor for en ny medarbejder efter blot et år hos Exsitec. Gennem programmet får du ikke mindst et kontaktnetværk af andre mentorer, som du kan dele erfaringer med."

-Deltager i mentorprogrammet

Projektlederakademiet

I løbet af Exsitecs projektledelseskurser lærer du at vokse ind i rollen som at drive og lede projekter. Målet er at give dig som projektleder øget kompetence og erfaring, men også værktøjer til selvstændigt at træffe beslutninger, der går uden for gældende normer og praksis. Ved hjælp af en række leveringsstyringsprocesser sikrer vi kvalitet i ethvert projekt uanset leveringsområde, samtidig med at vi tilgodeser kundens specifikke forretningsbehov.

 “Træningen var fantastisk! Det er bemærkelsesværdigt, at trænerne har stor erfaring. Utroligt lærerigt, når andre deler deres tilbageslag og succeser.”

- Deltager i projektlederakademiet

Lederskabsprogram

Lederuddannelsen har kørt hvert år siden 2014 og er et program, der løber over 2 år. Programmet er åbent for alle, der arbejder hos Exsitec, uanset tidligere erfaring eller jobrolle.

Formålet med lederuddannelsen er at tilbyde deltagerne grundlæggende kompetencer i at opbygge og lede teams. Det handler om at give deltagerne værktøjer til at styre og udvikle sig inden for ledelse, salg og forretningssans. Det skal også give deltagerne en øget selvindsigt og ud fra det en mulighed for at forstå deres egen ledelsesfilosofi, rolle som leder og rollemodel. Det har også til formål at øge kompetencerne inden for salg, iværksætteri og vores forretning. Det bliver et krævende miljø og du som deltager skal være aktiv, proaktiv og åben for at kunne udnytte uddannelsen i sin helhed.


"Lederskabsprogrammet hos Exsitec hjalp mig ikke kun med at udvikle mit lederskab, men jeg fik også meget bedre selverkendelse og føler mig i dag meget mere sikker på, hvem jeg er, som leder og som individ."

- Deltager i lederprogrammet

3

4Læs vores tidligere indlæg:

Del 1. Vores kollegaer

Under 5 min

Del 1. Vores kollegaer

Læs hvad der skaber en god kollega gennem værdier som glæde, enkelhed, innovation og forretningssans og om hvordan vi...

Del 2. Løn og fordele

Under 5 min

Del 2. Løn og fordele

Exsitec tilbyder individuelle lønninger og fælles fordele for at skabe en arbejdsplads, hvor alle føler sig værdsat og...

Del 4. Fleksibilitet & worklife balance

Under 5 min

Del 4. Fleksibilitet & worklife balance

Vores vision hos Exsitec er at skabe et arbejdsmiljø, der er fremadskuende og tilpasningsdygtigt.

Del 5. Lederskab

Under 5 min

Del 5. Lederskab

Læs om godt lederskab hos Exsitec og forstå vigtigheden af tillid, integritet og bæredygtige forretningsrelationer i...

Del 6. Økonomisk stabilitet

Under 5 min

Del 6. Økonomisk stabilitet

Udforsk Exsitecs finansielle stabilitet i usikre tider. Opdag, hvorfor arbejdet her giver et sikkert grundlag for...

Nysgerrig på en karriere hos Exsitec?

 

 

 

Snak med mig om karrieremuligheder

Er du interesseret i en karriere hos Exsitec eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

peter-knudsen-kontakt

Peter Knudsen

COO | Salgsdirektør, Konsulentchef og HR-chef