Vi skaber succeser hos kunderne.
Vi arbejder tæt sammen.
Vi gør en forskel og bliver bedre sammen.
Vi gør det svære enkelt.
Vi elsker digitale løsninger. Vi er Exsitec.


Velkommen til Exsitec!

Vi leverer digitale løsninger, der forbedrer vores kunders forretninger og gør en reel forskel.
Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for,
at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner.

 

En unik karriere

Ønsker du at arbejde i en international IT-virksomhed, I et firma hvor arbejdsglæde og nytænkning er kernen i virksomhedskulturen? Vi er specialister i forretningssystemer og alle de tilhørende programmer. Vi udvikler også mobile forretningssystemer gennem apps og web-løsninger. Hos os bliver du en vigtig del af teamet og en af drivende kræfter bag vores fortsatte udvikling og vækst.

Vores overbevisning er, at den bedste udvikling af medarbejdere foregår gennem samarbejdet mellem nyuddannede og erfarne konsulenter. Vi søger derfor altid nye kollegaer med forskellige grader af erfaring og vi arbejder aktivt med alle, som er klar til at udvikle sig med os.

Gennem innovation og nytænkning arbejder vi med dig i centrum. Du bliver givet et stort ansvar og får mulighed for vokse sammen med os. Vi baner vejen for fremtidens ledere, sælgere og konsulenter gennem vores interne ledelses-, praktikant- og mentorprogrammer.

At turde prøve er også grundlaget for vores succes. Ved at være nysgerrige og modige, prøve nye ideer og metoder, kan vi skabe innovative løsninger, der gør en reel forskel for vores kunder. Vores værdiord fremadrettet er tæt forbundet med vovemod og betyder, at vi er åbne over for forandring og altid klar til at tage nye udfordringer op.

Vi bliver bedre sammen

Uanset om det er sammen med kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere, er vi bedst, når vi arbejder sammen og hjælper hinanden med at nå vores mål.
Hos os er det vigtigt at mærke glæde på arbejdet og vi tror på, at dette skabes ved at støtte og opmuntre hinanden.

Vi er et fællesskab, der altid stræber efter at blive bedre sammen, og som skaber en kultur, vi kan være stolte af.

Hvis du ønsker at arbejde i et miljø, hvor dit bidrag tæller, og hvor du kan være en del af et fællesskab, der stræber efter at gøre en forskel, er du kommet til det rette sted.

Vi gør en forskel

Hos Exsitec gør vi en forskel ved at påvirke, hvor vi opererer, og vi ønsker at gøre en forskel som IT-virksomhed i IT-branchen, vores forretning og vores ansvar rækker derfor ud over vores egen drift. Vi støtter og samarbejder med virksomheder og organisationer, der arbejder for at skabe en bedre branche for alle, ikke mindst for at skabe en lige branche. 

Det første skridt mod at løse et problem er uddannelse. Derfor påtager vi os ansvaret for at uddanne os selv og dem omkring os indenfor de udfordringer, IT-branchen står overfor. Vi bestræber os på at tilbyde vores medarbejdere muligheder for videreuddannelse og kompetenceudvikling, både i og uden for virksomheden, for at sikre, at de har de nødvendige kompetencer.

Vi er ukomplicerede

Vores motto enkelthed gennemsyrer alt, hvad vi gør, det er en vigtig nøgle til succesfulde it-projekter. Vi skaber it-løsninger, der er tilgængelige for mange, og som er med til at gøre hverdagen nemmere for vores kunder.

Enkelhed handler også om, hvordan vi er som mennesker, over for hinanden og over for vores kunder. Vi er prestigeløse og ukomplicerede, både i vores kommunikation og vores handlinger.

Vi elsker digitale løsninger

Hos Exsitec forstår vi IT-kraften til at skabe forandring og nå mål, både for os selv og vores kunder. Vi elsker virkelig IT, og det er interessen og nysgerrigheden, der driver os til at udvikle innovative digitale løsninger og metoder, der gør en forskel.

Hvad tilbyder Exsitec mig?

 

Udvikling

Vi tilbyder dig udviklingsmuligheder gennem vores interne trainee-, mentor-, ledelse- og salgsprogrammer. Derudover går du løbende på eksterne og interne kurser for at lære om nye områder, dele ekspertise og inspiration.

Fleksibilitet

Vi er fleksible ift. tid og sted, hvilket betyder at du håndterer din arbejdstid fleksibelt. Du kan arbejde fra kontoret af men har også muligheden for hjemmearbejdsdage efter behov.

Variation

Med mere end 500 kunder er der stort grundlag for en varieret hverdag, hvor du vil møde og arbejde med mange typer virksomheder. Vi henter løbende projekter med hjem til kontorerne og arbejder i et miljø hvor adskillige projekter kører samtidigt.

Sundhed

Vi mener, at velvære og sundhed er en nøgle til at skabe glade medarbejdere. Derfor har vi både sund kantineordning på kontoret, samt sundhedsforsikring for alle ansatte.

 

 

Ledige jobs

 

Qlik konsulenter søges til vores Business Intelligence team

Business Intelligence | Fuldtid | Aarhus, København

Erfaren Visma Business forretningskonsulent

ERP | Fuldtid | Aarhus, København

Er du vores næste salgstalent? - Sales Talent Programme

Salg | Fuldtid | Aarhus, København

Læs vores artikelserie om at arbejde hos Exsitec

Del 1. Vores kollegaer

Under 1 min

Del 1. Vores kollegaer

Læs hvad der skaber en god kollega gennem værdier som glæde, enkelhed, innovation og forretningssans og om hvordan vi...

Del 2. Løn og fordele

Under 1 min

Del 2. Løn og fordele

Exsitec tilbyder individuelle lønninger og fælles fordele for at skabe en arbejdsplads, hvor alle føler sig værdsat og...

Del 3. Karriere- og udviklingsmuligheder

Under 1 min

Del 3. Karriere- og udviklingsmuligheder

Hos Exsitec ser vi karriereudvikling som en fælles rejse, hvor medarbejdere kan udvikle sig i deres eget tempo og...

Del 4. Fleksibilitet & worklife balance

Under 1 min

Del 4. Fleksibilitet & worklife balance

Vores vision hos Exsitec er at skabe et arbejdsmiljø, der er fremadskuende og tilpasningsdygtigt.

Del 5. Lederskab

Under 1 min

Del 5. Lederskab

Læs om godt lederskab hos Exsitec og forstå vigtigheden af tillid, integritet og bæredygtige forretningsrelationer i...

Del 6. Økonomisk stabilitet

Under 1 min

Del 6. Økonomisk stabilitet

Udforsk Exsitecs finansielle stabilitet i usikre tider. Opdag, hvorfor arbejdet her giver et sikkert grundlag for...

 Aarhus

aarhus.lokation

København

Kontor

Godt at vide:

Intern udvikling og karriere

Hos Exsitec ser vi karriereudvikling som en fælles rejse mellem virksomheden og den enkelte. Vi ønsker ikke at sætte vores personale i kasser, der er forudbestemt til præcis, hvad rollen kommer til at betyde i dag og i fremtiden. I stedet ønsker vi, at vores medarbejdere skal føle, at de kan udvikle sig i deres eget tempo, og kan påvirke, hvornår og hvis de vil tage det næste skridt i deres karriere.

Vi tror på, at en stor del af at nå vores vækstmål handler om at opmuntre vores medarbejdere til at tage initiativ og afprøve nye roller i virksomheden, samtidig med at vi sikrer, at vi tilbyder uddannelses- og udviklingsmuligheder. Vi er stolte af at tilbyde vores medarbejdere en række forskellige karriereveje og støtte dem i at finde den rigtige vej til at nå deres personlige og professionelle mål. Nogle eksempler på uddannelse er trainee-programmet og  mentorprogrammet.

For os er det vigtigt, at du som medarbejder tager ansvar for din udvikling samtidig med, at du får opbakning fra virksomhedens ledere. Ved at tilbyde vores medarbejdere mulighed for at vokse i virksomheden, tror vi på, at vi ikke kun bidrager til vores egen vækst, men også til at skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere hygger sig og føler sig motiverede til at udvikle os sammen med os.

 

 

Løn

Hos Exsitec værdsætter vi individet og tror på individuelt tilpassede lønninger for at belønne vores medarbejderes præstationer. I stedet for at have en standardiseret lønskala, der bestemmer lønniveauet ud fra titler, værdsætter vi i stedet, hvordan en person præsterer i forhold til erfaring og demonstreret kompetence.

Vi mener, det er rimeligt at belønne medarbejdere baseret på individuelle præstationer og fortjenester, frem for en fast lønstruktur, der ikke tager højde for individuelle indsatser. Det giver os mulighed for at belønne arbejde på højt niveau, hvilket kan resultere i højere løn til dygtige og erfarne medarbejdere.

At have individuel løn er en del af vores arbejdskultur, der er funderet i vores værdier. Vi tror på samarbejde og at lade mennesker udvikle sig i deres eget tempo, hvilket betyder, at vi også ønsker at tilbyde anderledes og unikke muligheder for vores medarbejdere til at vokse og udvikle sig i virksomheden, efterhånden som vores virksomhed vokser.

 

Arbejd hvor du vil

Hos Exsitec ønsker vi, at vores medarbejdere skal føle sig hjemme på arbejdspladsen. 

Vi mener, det er vigtigt, at vores medarbejdere har mulighed for at arbejde et sted, der føles rigtigt for dem, og at de har adgang til støtte og ressourcer, der gør, at de kan blomstre i virksomheden, uanset hvor de befinder sig geografisk.

Vi stræber efter at skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere kan trives og udvikle sig, og hvor de kan føle sig som en del af et fællesskab, der strækker sig over hele landet.

Pensions- og forsikringsydelser

Exsitec yder og betaler for følgende pensions- og forsikringsydelser til medarbejderne:

  • Arbejdsmarkedspensionsordning vedrørende folkepension, efterladtesikring, syge- og præmiefritagelsesforsikring
  • Arbejdsskadeforsikring
  • Servicegruppelivsforsikring
  • Privat plejeforsikring

Uddannelse

Hos Exsitec er vi stolte af at tage ansvar for kompetence manglen i IT-branchen, og vi er forpligtet til at skabe en arbejdsplads, der fremmer uddannelse og udvikling af vores medarbejdere.
Ved at investere i vores medarbejdere kan vi fortsat levere de bedste løsninger til vores kunder og bidrage til at styrke it-branchen som helhed.

Læs mere om Exsitec

 

 

 

 

Vil du høre mere?
Peter svarer gerne på dine spørgsmål

peter-knudsen-kontakt

Peter Knudsen

COO | Salgsdirektør, Konsulentchef og HR-chef