Hvorfor skifte til Business NXT?

Hvorfor skifte til Business NXT?
Mange har sikkert hørt om Vismas nye satsning, Business NXT, som startede sin pilotperiode i 2022. Visma planlægger at lancere denne cloud-baserede løsning i 2023, hvilket betyder, at vi i dette blogindlæg ser på forskellen mellem Business NXT og Visma Business . Vi diskuterer også nogle af fordelene ved at skifte til Business NXT, så din virksomhed kan træffe det valg, der passer bedst til deres virksomhed.
God læselyst!

Visma Business og Business NXT
- hvad er forskellen?

Visma Business er et af de mest brugte ERP-systemer i Norge, med en velkendt og gennemprøvet datamodel, logik og processer. Business NXT er derfor bygget på samme fundament som Visma Business, for at give en så glidende overgang som muligt til en model der virker. Kort fortalt betyder det, at hvis din virksomhed allerede har implementeret Visma Business, kan al data overføres til Business NXT. Det betyder, at der ikke vil være nogen konvertering af data, - al historik og struktur vil blive overført til skyen.

Fordi Business NXT er bygget på samme fundament som Visma Business, er der også mange ligheder i layoutet af de data og genveje, som du er vant til fra før. På den måde bliver overgangen nem og mindre tidskrævende, fordi du allerede kender layoutet og datamodellen.

Men hvis der er så mange ligheder, hvorfor ville et skifte så være ønskeligt, og hvad er egentlig forskellen? Lad os tage et kig på 4 fordele ved Business NXT.

 

4 fordele ved Business NXT

Den største forskel er, at Business NXT er en cloud-baseret løsning, og med det følger visse fordele:

1. Ægte cloud-løsning

Business NXT er en ægte cloud-løsning, hvilket betyder, at alle fordelene forbundet med cloud-løsninger naturligvis følger med. Visma vil blandt andet betjene systemet, lave opgraderinger og opdatere systemet løbende for din virksomhed. Dette vil være med til at øge sikkerheden, hvilket er blevet et meget vigtigt emne i de senere år med øget cyberkriminalitet.

2. Fleksibel og hurtigt skalerbar løsning

Fordi Business NXT er i skyen, kan det hurtigt skaleres, når behovet opstår. Designmodellen følger også af Business, hvilket betyder, at det er muligt at skræddersy løsningen til din virksomheds behov. Det betyder, at Business NXT også er fleksibel.

Mange har spekuleret på, om et cloud-baseret ERP-system vil have samme kraft som et "offline"-system. Business NXT er lige så kraftfuldt som sin forgænger og kan behandle store mængder data.

3. Integrationer

Selvom de integrationer du har i Visma Business skal genskabes i Business NXT, vil den cloud-baserede løsning have en åben API, der muliggør flere, hurtigere og mere effektive implementeringer af tredjeparts integrationer. Mange af tredjeparterne er allerede nået langt med deres integrationer mod Business NXT, som blandt andet Compello og BXSoftware. Der vil være endnu flere og bedre integrationer tættere på lanceringen.

4. Automatisering og kunstig intelligens (AI)

Der har været meget snak om AI på det seneste, og Business NXT er ingen undtagelse. Business NXT bruger AI til for eksempel at komme med forslag til, hvordan tingene kan udføres og forbedres baseret på historiske data fra databasen. Der kommer også nye spændende ting forude, som vil effektivisere arbejdet.

 

Business NXT - Næste generations ERP-system 

Kort sagt får du det bedste fra begge verdener med Business NXT; de fleksible og kraftfulde muligheder fra flagskibet Visma Business og den moderne og fremadrettede teknologi i skyen.

Hvis du ønsker a lære mere om Business NXT er det værd at se webinarets optagelser om Business NXT, hvor vi fortæller om de muligheder du får med løsningen og tag en lille rundtur inde i pilotversionen. De gennemgår blandt andet de overordnede aspekter af systemet, for eksempel brugen af ​​automatisering, AI og dokumentregistrering.

Du kan også booke en workshop for at finde ud af, om du er klar til at flytte din Visma Business til skyen. Læs mere her

Du kan også læse mere om produktet Business NXT her ->

 

Kontakt forfatteren
Exsitec Danmark
Exsitec Danmark