Seminarer & Events

Nedenfor kan du få et overblik over de kommende arrangementer som vi afholder eller deltager i. Vi har en del faste begivenheder som vores Visma seminar, der bliver afholdt 1 gang om året for både vores Visma Business og Visma net kunder.

Man er også meget velkommen til at deltage i disse arrangementer, hvis man blot er interesseret i at se hvad Visma net eller Visma Business er for noget, og lære mere om de to ERP-systemer. Udover vores egne arrangementer kan i også møde os på diverse messer og seminarer rundt om i landet. 

 Qlik Business Intelligence Seminar

13 juni 2023 - Hos Qlik Danmark, Dampfærgevej 27-29, 2100 København
Vi er glade for at kunne invitere dig med til vores årlige Qlik kundeseminar som denne gang afholdes hos Qlik i København. Her vil vi præsentere de seneste nyheder og funktioner indenfor Qlik-platformen, samt informere om den opdaterede prisstruktur.

Vores erfarne team af Qlik konsulenter, vil være til stede for at besvare dine spørgsmål og give yderligere information om de forskellige aspekter af Qlik-platformen. Seminaret er en fantastisk chance for at interagere med vores eksperter og lære mere om, hvordan Qlik kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine data og optimere beslutningsprocessen i din virksomhed. 

visma-til-bords-begivenhed2

 

Visma til Bords (Visma.net seminar)

Kommer snart - Mere info følger
Vi afholder årligt vores Visma til Bords seminar, hvor vi præsenterer nyheder, moduler og tips og tricks, vedrørende ERP-systemet Visma net.
Det giver jer muligheden for at møde vores konsulenter og få en snak om jeres ERP-system og tillægsmoduler hertil. Udover dette arrangement tilbyder vi også skræddersyede workshops og individuelle konsultationer, der giver jer mulighed for at dykke endnu dybere ned i jeres specifikke behov og udfordringer.

visma-til-bords-begivenhed

 

Visma seminar for vin & spiritus branchen

Kommer snart - Mere info følger
Vi vil i løbet af foråret afholde et Visma Business seminar for Vin & Spiritus branchen, hvor vi vil dykke ned i Visma Business med relation til branchen.
Vi vil her kigge på hvad der er mest relevant for lige netop jeres branche når
det kommer til at have et ERP-system som Visma Business, og hvilke Add-ons
og moduler som kan være med til bedst muligt at forløse jeres virksomheds potentiale. Mere info følger når vi nærmer os.

visma-til-bords-begivenhed2

 

 

 

Har du spørgsmål eller vil du
tilmelde dig et seminar?

Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP