Seminarer & Events

Nedenfor kan du få et overblik over de kommende arrangementer som vi afholder eller deltager i. Vi har en del faste begivenheder som vores Visma seminar, der bliver afholdt 1 gang om året for både vores Visma Business og Visma.net kunder. Man er også meget velkommen til at deltage i disse arrangementer, hvis man blot er interesseret i at se hvad Visma.net eller Visma Business er for noget, og lære mere om de to ERP-systemer. Udover vores egne arrangementer kan i også møde os på diverse messer og seminarer rundt om i landet. 

 Visma til Bords (Visma.net seminar)

22 marts 2023 - Hos Visma Danmark, Gærtorvet 1-5, 1799 København V
Vi afholder årligt vores Visma til Bords seminar, hvor vi præsenterer nyheder, moduler og tips og tricks, vedrørende ERP-systemet Visma.net. Det giver jer muligheden for at møde vores konsulenter og få en snak omkring jeres ERP-system og tillægsmoduler hertil. Næste arrangement bliver afholdt d. 22. marts hos Visma i København.

visma-til-bords-begivenhed2

 

Visma til Bords (Visma Business seminar)

Q3 2023 - Mere info følger
Vi afholder årligt vores Visma til Bords seminar, hvor vi præsenterer nyheder, moduler og tips og tricks, vedrørende ERP-systemet Visma Business. Det giver jer muligheden for at møde vores konsulenter og få en snak omkring jeres ERP-system og tillægsmoduler hertil. Mere information vil komme ud når vi nærmer os næste arrangement.

visma-til-bords-begivenhed

 

Visma seminar for vin & spiritus branchen

Kommer snart - Mere info følger
Vi vil i løbet af foråret afholde et Visma Business seminar for Vin & Spiritus branchen, hvor vi vil dykke ned i Visma Business med relation til branchen. Vi vil her kigge på hvad der er mest relevant for lige netop jeres branche når det kommer til at have et ERP-system som Visma Business, og hvilke Add-ons og moduler som kan være med til bedst muligt at forløse jeres virksomheds potentiale. Mere info følger når vi nærmer os

visma-til-bords-begivenhed2

 

simon-ballegaard-kontakt

 

 

Har du spørgsmål eller vil du tilmelde dig et seminar?