iAdvice ændrer navn til Exsitec

Vi er stadigvæk de samme medarbejdere, med de samme kompetencer
Vi har bare fået nyt navn

 

Fra d. 15 marts 2023 hedder vi Exsitec

iAdvice har været en del af den svenske koncern Exsitec siden 2018. Vi blev opkøbt helt i 2021 og tiden er nu inde til at vi tager springet fuldt ud og dermed går fra at være Danmarks største Visma partner, til at være  Skandinaviens største Visma partner. 

Med sammenlægningen af organisationerne i Skandinavien, får vi udvidet vores kompetenceniveau og en styrket mulighed for at assistere vores kunder på tværs af landegrænserne, samtidig med at vi udvikler flere talentfulde medarbejdere på tværs af Danmark, Sverige og Norge.

Vi bestræber os fortsat på at hjælpe alle vores kunder med at få en optimal udnyttelse af deres forretningssystemer, herunder især at samle virksomhedens mange afdelinger i ét system. Vi har fokus på at skabe værdi for vore kunder og på, at vores løsninger giver reelle omkostningsbesparelser og procesoptimeringer i virksomheden.

Og for at udvikle vores kunders virksomheder arbejder intens med at tilbyde produkter som understøtter kundernes forretning. Et eksempel her er Qlik som er den markedsførende Business Intelligence platform til alle forretningssystemer.

Exsitec Holding AB dkk

 

exsitec-iadvice3

Hvad betyder navneskiftet for vores kunder?

Navneskiftet får ikke de store konsekvenser for jer som kunder. Vores CVR-nummer forbliver det samme, og det er stadigvæk de samme medarbejdere, som i vil komme i kontakt med i dagligdagen. 

Derimod får i på sigt glæde af endnu flere ressourcer og produkter, som kan være med til at effektivisere og digitalisere jeres virksomheds hverdag. 

Grundlagt

2000

Exsitec blev grundlagt i 2000
i Linköping, Sverige

Ansatte

500

Exsitec har i alt
over 500 ansatte i Norden

Kunder

4000

Exsitec hjælper over
4000 kunder i Norden

Kontorer

20

Exsitec har kontor
over 20 steder i Norden 

Exsitec igennem 22 år

Exsitec AB blev grundlagt i 2000 og er vokset enormt siden da. I 2020 blev de børsnoteret, og væksten fortsætter.

Exsitec er en IT-konsulentvirksomhed, der leverer, implementerer og understøtter digitale løsninger indenfor ERP, CRM, Business Intelligence, fakturahåndtering og e-handel. Alt sammen for at gøre din hverdag nemmere og mere effektiv.
 
Exsitecs tankegang er "bättre samsammen" (bedre sammen) og "våga prova" (vove at prøve), som danner grundlaget for kulturen.

iadvice-exsitec-kontorer

 

 

Vil du høre mere? Peter svarer gerne på dine spørgsmål

peter-knudsen-kontakt

Peter Knudsen

COO | Salgsdirektør, Konsulentchef og HR-chef