Udlægshåndtering

 

Udlægshåndtering spiller en vigtig rolle i at opretholde god økonomistyring, sikre overholdelse af regler og politikker, og skabe effektive arbejdsprocesser i virksomheden.
Udlægshåndtering bidrager også til at minimere risikoen for økonomiske fejl og misbrug, samtidig med at det øger transparensen og tilliden både internt og eksternt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Systemer vi tilbyder:

Visma.net Expense

Visma.net Expense er intuitivt og nemt at
anvende. I sparer værdifuld tid og sikrer jer
korrekt omkostningshåndtering fra start til
slut med få manuelle input, da processen er
automatiseret.
Visma.net Expense kræver ingen
softwareinstallation, og I betaler kun
for det antal af bruger, I har behov for.

Visma.net Expense er fuldt integreret med
Visma.net ERP og Visma Business.

 

Læs mere om Visma Expense ->

Acubiz

Acubiz er et selskab i Visma koncernen, hvor målet er at digitalisere og automatisere virksomheders administrative processer.

Acubiz har leveret teknologi inden for Expense Management siden 1997.

Alle løsninger og services tager højde for alle delprocesser inden for afregning og dertilhørende administrative opgaver.

Læs mere om Acubiz ->

Nogle af vores kunderFordele ved digital udlægshåndtering

At implementere et ERP-system kan være en stor investering.
Men det giver også virksomheder en række af fordele, der kan hjælpe med at optimere og automatisere deres forretningsprocesser.
I det hele taget kan et ERP-system hjælpe virksomheder med at reducere omkostningerne, øge produktiviteten og effektiviteten,
samt forbedre deres samlede forretning og konkurrenceevne.

Automatisering

Automatisering øger produktiviteten betydeligt, reducerer omkostninger og mindsker administrativt arbejde på en effektiv måde.

Det muliggør skalering, håndtering af kompleksitet, omfattende dataanalyse og åbner nye døre for udvikling og innovation i virksomheden.

Økonomiske fordele

Effektiv udlægshåndtering sparer omkostninger, reducerer administrative opgaver og forhindrer fejl og overskydende betalinger.

Bedre kontrol minimerer misbrug og overtrædelser, mens hurtigere behandlingstider og rapportering øger produktivitet og økonomisk styring.

 Tidsbesparende

Udlægshåndtering sparer tid ved at effektivisere indsendelsesprocessen, mindske administrativt arbejde og sikre hurtigere godkendelse og refusion af udlæg.

Dette giver medarbejderne mulighed for at fokusere på deres arbejde, frem for at følge op på udlæg. 

 Nøjagtighed

Ved at digitalisere udlægshåndtering opnår man nøjagtighed og sporbarhed, hvilket er essentielt for en moderne og effektiv forretningspraksis.

Dette sker ved at sikre en omhyggelig dokumentation af alle udgifter, der let kan tilpasses og ændres efter behov.

 

 

Medarbejderstilfredshed

Ved at udføre udlægshåndtering korrekt sikrer virksomheden overholdelse af relevante regler, politikker og skatteregler.

Dette opbygger tillid hos medarbejderne, da de ved, at virksomheden tager ansvar for at opretholde en høj standard og overholde lovgivningen.

Samlet overblik

Udlægshåndtering bidrager til at danne et sammenfattende og klar billede af virksomhedens udgifter.

Dette letter styringen og kontrol af udgifterne, og sikrer samtidig overholdelse af virksomhedens politikker og regler.

 


 

Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres forretning for at nå deres ambitioner. Med kombinationen af ​​Nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med vores kunder gennemført tusinde succesfulde leveringsprojekter.

web-ball-prize

 

Langsigtige kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter levering. Med engageret support, proaktiv ledelse og løbende inspiration skaber vi værdi på både kort og lang sigt. Sammen leverer vi løsninger, der gør en forskel i kundens forretning.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger og skræddersyede systemtilpasninger med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen

 

Vi tilbyder support på alle løsninger vi leverer

Vores konsulenter er eksperter i hele vores systemportefølje, og vi er ekstra stolte af vores konsulenters lange erfaring med Visma-produkter som Visma.net og Visma Business.

 

 

 

Snak med mig om udlægshåndtering

Er du interesseret i udlægningshåndtering eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP