Rejseregning i Visma Expense

Rejseregning i Visma Expense

Er du træt af at skulle passe, og ikke mindst have overblik over, alle dine kvitteringer fra diverse udgifter og rejser hver eneste måned? Så skal du helt sikkert begynde at registrere dine udgifter og rejseregninger elektronisk!

Kvittering er ikke et krav

Der er ikke længere krav om at opbevare originale kvitteringer som følge af en regelændring om originalitetskrav i 2014. Det har ført til, at mange er gået over til at opbevare udgifter og rejseregninger elektronisk. Men samtidig er der stadig mange derude, der tvivler på den "gode gamle måde". Det betyder, at de hver eneste måned sidder der med en stak kvitteringer, og måske ikke husker detaljer om rejsen eller andre ting, der ifølge loven skal opbevares. Det kan du derfor meget nemt undgå, hvis du bruger Visma.net Expense.

 

100% elektronisk

Visma net Expense er en online løsning, der giver dig mulighed for at tage dig af dine udgifter og rejseregninger når som helst og hvor som helst – 100% elektronisk. Du kan med det samme tage et billede af kvitteringen med Visma Attach-appen, og dermed har du ikke længere brug for den fysiske kvittering. Ydermere kan du gennemføre dit udlæg online, som så automatisk sendes til din leder til godkendelse. Godkendelsen foregår naturligvis også elektronisk og kan udføres på alle digitale enheder.

Skulle du ønske at forenkle din hverdag yderligere, kan kreditkort og kørselsudgifter også kobles direkte til løsningen. Med kreditkortintegration vil alle transaktioner blive importeret automatisk, mens du ved kørselsudgifter blot skal downloade en ekstra app, starte den når du sætter dig ind i bilen og så kan informationer uploades direkte til Visma.net Udgift - der beregnes også vejafgifter automatisk.

Dagens beregninger viser, at du ved at bruge Visma.net Expense vil kunne spare cirka 27 minutter for hvert udlæg, du foretager. Har din virksomhed f.eks. 40 udlæg om måneden, får du næsten 18,5 timer, som du kan bruge på andre og vigtigere opgaver. Elektronisk udbetaling er med andre ord en mulighed, du ikke vil gå glip af!

LÆS MERE OM VISMA.NET EXPENSE

Kontakt forfatteren
Exsitec Danmark
Exsitec Danmark