Start august 2024           Fultidsstilling

Sales Talent Programme

Skal du være Exsitecs næste salgstalent?
I løbet af 6 måneder får du forudsætningerne for at blive en succesfuld sælger af digitale it-løsninger, som gør en forskel.
Få en unik chance for at kickstarte din karriere i IT-branchen.

 

 

 

Vi tør prøve

At turde prøve er vores rettesnor i vores daglige arbejde. For os er det vigtigt at have en kultur, hvor du som medarbejder føler, at vi tror på dig. Vi vil gerne have, at du er opmærksom, når du ser nye muligheder for dig og Exsitec, derfor påtager vi os ansvaret for at skabe de rette betingelser for, at du tør prøve.

At turde prøve er også grundlaget for vores succes. Ved at være nysgerrige og modige, prøve nye ideer og metoder, kan vi skabe innovative løsninger, der gør en reel forskel for vores kunder. Vores værdiord fremadrettet er tæt forbundet med vovemod og betyder, at vi er åbne over for forandring og altid klar til at tage nye udfordringer op.

Vi bliver bedre sammen

Uanset om det er sammen med kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere, er vi bedst, når vi arbejder sammen og hjælper hinanden med at nå vores mål. Hos os er det vigtigt at mærke arbejdsglæde og vi tror på, at det skabes ved at støtte og opmuntre hinanden. Vi er et fællesskab, der altid stræber efter at forbedre os sammen, og som skaber en kultur, vi kan være stolte af. Hvis du ønsker at arbejde i et miljø, hvor dit bidrag tæller, og hvor du kan være en del af et fællesskab, der stræber efter at gøre en forskel, er du kommet til det rette sted.

Vi gør en forskel

Hos Exsitec gør vi en forskel ved at påvirke vores forretningsområde, og vi ønsker at gøre en forskel som IT-virksomhed i IT-branchen. Vores forretningssans og vores ansvar rækker derfor ud over vores egen drift. Vi støtter og samarbejder med virksomheder og organisationer, der arbejder for at skabe en bedre branche for alle, ikke mindst for at skabe en lige branche. Vi er stolte af at have 42 % kvindelige medarbejdere, men vi har stadig lang vej igen.

Det første skridt mod at løse et problem er at uddanne. Derfor påtager vi os ansvaret for at uddanne os selv og dem omkring os om de udfordringer, IT-branchen står over for. Vi bestræber os på at tilbyde vores medarbejdere muligheder for videreuddannelse og kompetenceudvikling, både i og uden for virksomheden, for at sikre, at de har de nødvendige kompetencer.

Vi er ukomplicerede

Vores værdiord enkelhed gennemsyrer alt, hvad vi gør, det er en vigtig nøgle til succesfulde IT-projekter. Vi skaber IT-løsninger, der er tilgængelige for mange, og som er med til at gøre hverdagen nemmere for vores kunder.

Enkelhed handler også om, hvordan vi er som mennesker, over for hinanden og over for vores kunder. Vi er ukomplicerede, både i vores kommunikation og vores handlinger.

Vi elsker digitale løsninger

Hos Exsitec forstår vi IT-kraften til at skabe forandring og nå mål, både for os selv og vores kunder. Vi elsker virkelig IT, og det er interessen og nysgerrigheden, der driver os til at udvikle innovative digitale løsninger og metoder, der gør en forskel.

Nyt program for fremtidens sælgere

I efteråret 2024 lancerer vi vores helt nye salgsakademi. Exsitecs Sales Talent Program er en unik mulighed for dig som nyuddannet eller med et par års erhvervserfaring. Vores program er designet til at give dig de færdigheder og den viden, du behøver for at få succes i et dynamisk og udfordrende salgsmiljø. On-boarding programmet er præget af en række forskellige aktiviteter såsom uddannelse, mentorordninger og kundeprojekter.

 • Træning i vores tilbud og drift for derefter at uddybe din viden indenfor vores salgsorganisation.
 • Mentorskab i løbet af on-boarding programmet, hvor du får udviklet dig tidligt og testet dine færdigheder ved at ledsage din salgscoach i hans/hendes hverdag.
 • Kundeprojekter, hvor du sammen med din mentor kommer til at tage del i flere spændende projekter indenfor salgsprocessen og giver dig de rette forudsætninger for at styre din egen.
Mere om programmet

I løbet af 6 måneder får du forudsætningerne for at blive en succesfuld sælger af IT-løsninger, der gør en reel forskel.
En unik chance for at kickstarte din karriere i IT-branchen.

Udover mentoring og træning får du også et fantastisk fællesskab med resten af ​​sælgerne, hvor du hurtigt opbygger et netværk af kontakter i hele Exsitec med mulighed for at møde kollegaer fra hele Norden.

Du vil lære, hvordan du demonstrerer forretningsmæssige fordele, hvordan du driver og udvikler kunderelationer, og hvordan du effektivt håndterer kundernes forventninger. Du lærer at identificere langsigtede og profitable samarbejder og forretningsmuligheder og kører derefter dine egne salgsprocesser fra A til Z.

Efter on-boarding programmet kvalificerer du dig som salgsspecialist inden for et af vores forretningsområder. Du vil gradvist påtage dig et større ansvar for salgsprocessen, fra behandling af nye og eksisterende kunder, til tilbudshåndtering og lukning.


Hvem søger vi?

 • Vi søger dig, der er nyuddannet eller personer med op til et par års erhvervserfaring.
 • En person med passion for salg og opbygning af langsigtede kunderelationer.
 • Du er tryg ved hyppige forandringer og nye løsninger. Det er vigtigt i en virksomhed, der er i vækst.
 • Du er drevet og klar til at lære og vokse i en branche i hastig forandring.

Sales Talent Programme

Vores salgsprogram er nøje designet til at give deltagerne en solid start og udvikling i organisationen.
Onoarding programmet er opdelt i tre hovedblokke med hver deres unikke fokusområder.

Blok 1

Introduktion til Exsitec:
I løbet af den første blok sætter vi rammerne for hele programmet. Denne blok er dedikeret til at lære både virksomheden og hinanden at kende.

 • Vi introducerer deltagerne for vores løsninger og vores dygtige konsulenter vil holde oplæg, der fremhæver virksomhedens kultur, værdigrundlag og markedsposition.
 • Vi gennemgår salgsprocesserne og fremhæver praktiske eksempler på arbejde ved at gennemgå en rigtig kundecase.

Blok 2

Salgstræning: Få en grundig forståelse af salgsteknikker med praktiske øvelser og kundecases i den virkelige verden.

 • Vi udforsker vores interne værktøjer, der hjælper sælgere med at være effektive i deres arbejde. I løbet af denne blok kommer du til at opleve, hvordan det er at køre din egen salgspipeline.
 • I denne blok bliver du også certificeret i Customer Centric Selling (CCS).Blok 3

Nordic Exchange: Udvid din horisont gennem interaktioner med kolleger fra Norden og fokus på specialisering.

 • Sælgere fra hele koncernen mødes for at diskutere salg. Videnudveksling mellem vores lande er en vigtig nøgle for vores fremtidige vækst.

 

 

 Sammenfattende betyder programmet, at deltagerne får en velafrundet introduktion til Exsitec, en dyb forståelse af rollen som sælger og et rigere indblik i vores forretning ved at interagere med kolleger fra hele Norden.

Hvorfor Exsitec?

 

Udvikling

Vi tilbyder dig udviklingsmuligheder gennem vores interne mentor-, leder- og salgsprogrammer. Derudover tager du løbende til eksterne og interne konferencer for at lære om nye områder, dele kompetencer og blive inspireret.

Fleksibilitet

Hos os anvender vi kompensationstid, som giver dig mulighed for at styre din arbejdstid fleksibelt. Da vi er spredt på flere lokationer i Norden, kan du selv vælge, hvilken lokation du arbejder på til dagligt. Eller måske vil du skifte permanent fra en by til en anden!

Variation

I dag har vi mere end 4000 kunder, det giver os en varieret hverdag, hvor du støder på mange typer virksomheder med forskellige behov og udfordringer. Vi henter vores projekter hjem til kontorerne og arbejder oftest i et multi-projekt miljø.

Sundhed

Exsitec arbejder målrettet med forskellige tiltag for at sikre, at medarbejderne er sunde og arbejdsdygtige. Du får blandt andet støtte til både træning og behandling, og alle medarbejdere er omfattet af sygesikringen for behandlingsgaranti.

Sociale aktiviteter

Hos Exsitec kan vi godt lide at bruge tid med hinanden, og vi arrangerer aktiviteter året rundt for alle interesser. Uanset om du kan lide at male, træne crossfit eller prøve mad, er vores mål, at der skal være aktiviteter, der passer til dig.

Rejser

Med vores fleksibilitet og vores mange kontorer hos Exsitec er det nogle gange svært at mødes fysisk. Derfor inviterer vi hos Exsitec til at besøge hinanden i vores forskellige byer, selvfølgelig står Exsitec for rejser, hotel og mad!

 

 

 

 


Visby (4)

 


Möt Olivia!

Olivia är en av våra alumner från vårt tidigare program inom sälj. I januari 2024 tog hon emot utmärkelsen "Årets säljprestation 2023". Läs mer om Olivia i vår artikel genom knappen nedan.

 

 

Läs mer om oss

Läs våra artiklar som berättar med om hur vi ser på olika frågor och hur vi ställer oss till det som arbetsgivare.

Våra kollegor

Under 1 min

Våra kollegor

Vad innebär det då att vara en bra kollega för oss på Exsitec? I den första delen av vår artikelserie, Att jobba på...

Lön & förmåner

Under 1 min

Lön & förmåner

I denna artikel kommer vi att utforska hur Exsitec arbetar med just lön och förmåner.

Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Under 1 min

Karriär- och utvecklingsmöjligheter

I det senaste inlägget pratar vi om hur vi ser på karriär- och utvecklingsmöjligheter på Exsitec.

Ansøg og bliv en del af vores
Sales Talent Programme