Hvad kan et cloud-baseret ERP-system håndtere?

Hvad kan et cloud-baseret ERP-system håndtere?

Visma Software er ansvarlig for Visma net på det nordiske marked og også for nogle andre europæiske lande. Visma net baseret på en platform, der er 100% udviklet til at kunne bruges som SaaS-løsning.

Det, jeg opfatter som nogle af styrkerne ved Visma net, er den allerede forberedte automatisering i alle processtadier. Det er skalerbart, og du kan opdele processerne efter en virksomheds organisation og størrelse.


En mindre virksomhed ønsker at automatisere bestemte processer, som de anser for unødvendige kontroltrin, mens en større virksomhed ønsker, at den skal bestå bestemte roller og være visuelt styret.

Der er et stort udvalg af funktionalitet i Visma net. Det er muligt nemt at aktivere logistikfunktioner, der mangler i mange traditionelle ERP-systemer.

Med hjælp fra en erfaren konsulent kan du finde ud af, hvordan og hvad du kan bruge i systemet, og hvilke parametre der skal indstilles, for at det understøtter forretningen bedst muligt.

Nedenfor er nogle eksempler på, hvad et cloud-baseret system som Visma net kan klare i dag.

Flere lag

  • Købsforslag fra leverandør, eller genopfyldning fra andet lager
  • Der er komplet forretningslogik til at styre levering, ordredokumenter, transport og varemodtagelse. I rapporten kan du se værdien af ​​varer på vej til eksempelvis et andet lager.
  • Ubegrænset antal placeringer kan lægges på hvert lager, som kan indstilles, om det er tilgængeligt til salg, køb, lageroverførsel mv.

Automatisk beregning af ordrepoint mv.

  • Baseret på historiske salgs- og købstransaktioner, med eller uden sæsonbestemte parametre, beregne nye ordrepunkter, leveringstider mv. Dette kan så automatisk opdateres på artiklerne. Det bruges derefter ved oprettelse af nye genopfyldningsforslag i kombination med lagerbalance og eksisterende salgs- og indkøbsordrer.

Avanceret opgørelsesrutine

  • Ud fra lagerbevægelser kan du automatisk beregne og få hjælp til at klassificere dine varer som fx A, B, C varer. Det betyder for eksempel, at man ud fra forslaget kan styre, hvilke varer der skal lagerføres oftere end andre og lave rullende forslag til lagerbilag.

Ovenstående er avancerede funktioner, som jeg føler ikke er tilgængelige i enklere cloud-baserede systemer. Selv mange af de traditionelle ikke-web-baserede systemer mangler disse funktioner. For mange virksomheder er det ovenfor beskrevne en præmie og ikke nødvendigt i dag. Men tænk allerede nu og tænk over, hvilket behov du har i morgen, næste år, årene efter det. Sørg for, at udbyderen af ​​forretningssystem giver dig mulighed for at skifte op, vokse og effektivisere din virksomhed yderligere.

Sammenfattende

Hvis hjertet i din virksomhed er salg af lagervarer, kan det være på tide at gennemgå din strategi og efterspørge god logistikfunktionalitet. Er du klar til at tage skridtet til at sætte dine data i en Saas-løsning?

Start med at analysere markedet, der begynder at komme flere og flere systemer som er udviklet fra bunden til at blive leveret som en Saas løsning. Fordelen ved disse er, at de ikke har nogen arv fra en ældre løsning, der begrænser mulighederne for udvikling.

Fremtiden er allerede her, cloud-baserede kraftfulde ERP-systemer findes.

Læs mere om Visma net her

Kontakt forfatteren
Exsitec Danmark
Exsitec Danmark