4 grunde til at vælge Visma net

4 grunde til at vælge Visma net

Er du måske i gang med at undersøge, hvilken ny ERP der passer til din virksomhed, og har du måske hørt om Visma net? Der bliver talt meget om Visma net lige nu. Nedenfor er nogle af grundene til, at Visma net er på mode, og hvorfor vi hos Exsitec elsker at arbejde med det.

1. Brugervenlig ERP

En af de største fordele ved Visma net er dens brugervenlighed. Systemet har en pæn og overskuelig brugerflade, og det er nemt for brugeren at forstå, hvor han skal klikke videre. Søgefunktionen i Visma net bidrager yderligere til dette. Hvis du leder efter en menumulighed eller en specifik transaktion, kan du nemt søge efter det i søgefeltet. Læs mere om søgefunktionen her. Derudover bruger systemet den samme logik i alle menuer, hvilket betyder, at uanset om du er i fx bestillings- eller regnskabsmodulet, vil du genkende visningerne og layoutet. At kunne køre hele flowet i samme system, fra tilbud til fakturering, gør det endnu nemmere for brugeren. Du behøver ikke at skifte mellem flere forskellige systemer, når du skal udføre disse opgaver, og du kan bruge tid på det, der virkelig er vigtigt: din virksomhed.

For at lette dataanalysen bruger Visma net det, der kaldes requests, som er en form for rapportering af data i realtid. forespørgsler kan nemt tilpasses til dine specifikke behov, og det er heller ikke svært at bygge nye forespørgsler, der viser præcis, hvilke data du ønsker. Vi hos Exsitec hjælper dig gerne med at bygge disse, og vi kan også lære dig, hvordan du selv tilpasser dine ønsker.

For at lette dataanalysen bruger Visma net det, der kaldes requests, som er en form for rapportering af data i realtid. forespørgsler kan nemt tilpasses til dine specifikke behov, og det er heller ikke svært at bygge nye forespørgsler, der viser præcis, hvilke data du ønsker. Vi hos Exsitec hjælper dig gerne med at bygge disse, og vi kan også lære dig, hvordan du selv tilpasser dine ønsker.

 

2. Et cloud-baseret ERP tilpasset nordiske lande 

I modsætning til mange andre ERP-systemer er Visma net et nordisk ERP, hvilket betyder, at det er tilpasset reglerne i de nordiske lande. Du skal ikke bekymre dig om, at din ERP ikke overholder de regnskabslove, der gælder i det land, du opererer i. Derudover kan du lave en færdig momsindberetning, der er klar til at blive sendt til skattemyndighederne.

Det er ikke muligt at tale om fordelene ved Visma net uden at nævne skyen. Visma net er fuldstændig cloud-baseret, hvilket betyder, at du nemt kan få adgang til ERP'en fra alle dine enheder - computer, tablet og smartphone. En internetforbindelse er alt, der kræves. Perfekt til dig, der er på farten og ønsker at kunne oprette en salgsordre på vej hjem fra kundebesøget. Udover dette behøver du ikke tænke på nogen dyre opgraderinger. Visma net udfører dette fire gange om året, og opdateringerne er umiddelbart tilgængelige for alle. Dine data opbevares i Vismas sikkerhedscenter, hvor adgangen er strengt begrænset, og alle følsomme data er krypteret.

3. Voks med ERP

Visma net giver dig mulighed for at vokse med ERP. Du kan vælge at starte med nogle få moduler og simple funktioner, og derefter tilføje flere funktioner og automatiserede løsninger, efterhånden som din virksomhed vokser. Det har vi hos Exsitec stor erfaring med at hjælpe virksomheder med, og vi vejleder dig gerne, når du skal vælge, hvilke moduler og funktioner du skal starte med. Med det cloud-baserede Visma net er opstarten forholdsvis kort, og du kan hurtigt komme i gang med systemet. Sammen kan vi på sigt supplere systemet med komplekse, automatiserede flows og flere moduler for at imødekomme virksomhedens behov, hvor de er lige nu. Er projektledelse en del af din virksomhed? Vi kan hjælpe dig med at implementere Visma net Project Management, som også er en del af det digitale økosystem.

 Læs mere om Visma net Project Management her

 

4. Integrer Visma net med andre systemer

Udover at Visma net har sit eget store økosystem, mener vi hos Exsitec, at det åbne API er en stor fordel. Det betyder, at vi kan integrere ERP med en række andre systemer - noget vi er eksperter i. Vi har gennemført integrationer til blandt andet det elektroniske fakturabehandlingssystem Medius AP Automation (tidligere MediusFlow), beslutningsstøtteværktøjet Qlik Sense og mange flere. Du kan læse mere om mulighederne med Visma nets åbne API her. Du kan også kontakte os, hvis du er interesseret i at vide mere om, hvilke systemer vi kan integrere Visma net med.

Visma net er det nordiske, cloud-baserede ERP, som med sin brugervenlighed og skalerbarhed er optimalt for en række virksomheder. Måske passer Visma net til din virksomhed? Kontakt en af ​​vores sælgere for at bestille en demo, hvor vi fortæller mere om systemet.

Læs mere om Visma net

 

Overvejer du at ændre dit ERP-system, men er i tvivl om, hvad du skal tænke på?

Læs vores guide: Sådan skal du tænke, når du skifter dit ERP-system!

 

Kontakt forfatteren
Exsitec Danmark
Exsitec Danmark