Datacenter hos Exsitec

Vi tilbyder serverhosting via eget datacenter. Serverhosting er en tjeneste, der giver jer mulighed for at lagre jeres data og applikationer på en fjernserver og give jer adgang til beregningsressourcer uden at skulle vedligeholde jeres eget hardware. Hosting giver kunderne den infrastruktur og de værktøjer, der er nødvendige for at lagre, styre og levere deres data og applikationer til brugerne.

 Lad os stå for jeres serverhosting

Hosting af servere hos Exsitec, giver virksomheder en pålidelig, skalerbar og sikker hosting-løsning, der er optimeret efter deres behov og understøttet af et team af eksperter.

Med en lang række hosting-muligheder er vi godt positioneret til at imødekomme de skiftende behov hos vores kunder og hjælpe dem med at nå deres digitale forretningsmål.

 
exsitec-serverloesning

 Fordele ved at hoste servere hos Exsitec

 

Pålidelighed

Hosting af servere hos os sikrer, at jeres data og applikationer er tilgængelige for brugerne 24/7. Vores datacenter er udstyret med strøm og kølesystemer, flere netværksleverandører og avancerede sikkerhedsfunktioner, der sikrer maksimal oppetid og pålidelighed.

Skalerbarhed

Vores hosting-tjenester er designet til at vokse med din virksomhed. Som dine data- og applikationsbehov vokser i størrelse og kompleksitet, kan du nemt opgradere din hosting-plan.

Sikkerhed

Hosting af servere hos os giver jer avancerede sikkerhedsfunktioner såsom firewalls, trusselsdetektion og prevention-systemer. Dette sikrer, at dine data og applikationer er beskyttet mod cybertrusler såsom malware og hacking.

Performance

Vores hosting-tjenester er optimeret til perfomance, og giver brugerne hurtig adgang og en problemfri oplevelse. Dette er især vigtigt for virksomheder, der er afhængige af deres data og applikationer for at kunne arbejde effektivt.

Support

Vi giver vores kunder omfattende support og management-tjenester for at sikre, at jeres hosting-miljø er optimeret til succes. Dette inkluderer overvågning og vedligeholdelse, backup og recovery, samt sikkerhedsstyring.

joakim-holmstoel-kontact

 

 

Har du spørgsmål vedrørende Azure? Joachim svarer gerne på dine spørgsmål