Elektronisk fakturahåndtering giver dig tid og kontrol

Elektronisk fakturahåndtering (EFH), er en tilgang til at håndtere leverandørfakturaer digitalt i stedet for at arbejde med papir- eller PDF-fakturaer. Elektronisk leverandørfakturastyring gør faktureringsprocessen hurtigere og mere effektiv, og fakturaer kan administreres og betales uden manuelt arbejde og forsinkelser. Formålet med elektronisk leverandørfakturastyring er at automatisere arbejdet med leverandørfakturaer, i hele organisationen.

Øget kontrol

Få fuld kontrol over dine fakturaer og indkøb, samt bedre overblik over dine omkostninger. Elektronisk fakturahåndtering hjælper dig med at optimere arbejdskapital og cash flow og reducere risikoen for fejl.

Nemmere håndtering

Attester fakturaer via mobile grænseflader og lad medarbejderne få adgang til fakturaerne digitalt for hurtigere opfølgning.

Hurtigere flow

Frigør tid ved at automatisere tidskrævende, manuelle opgaver og fokuser i stedet på at håndtere afvigelser alene.

Reducerede omkostninger

Gennem et automatiseret fakturaflow hjælper elektronisk fakturahåndtering dig med at eliminere unødvendige forretningsrisici og undgå forkerte betalinger og yderligere renter.

Automatisk matchning

Opnå en høj grad af automatisering i fakturaflowet gennem funktionalitet til automatisk matchning af fakturaer mod indkøbsordrer eller aftaler, helt ned på linjeniveau.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad vi kan tilbyde

Visma Document Center

Med Visma Document Center til Visma Business, får du en fremtidssikret og cloudbaseret løsning til håndtering af fakturaer. Dermed kan i reducere de manuelle processer til et minimum, og øge effektiviteten i bogholderiet.

Læs mere om Visma Document Center ->

Visma AutoInvoice

Visma AutoInvoice til Visma.net ERP, gør det muligt for virksomheder at sende og modtage fakturaer digitalt. Dermed får i automatiseret faktureringsprocesserne og slipper for papirsfakturaer. Alt sammen i ét samlet flow.

Læs mere om Visma AutoInvoice ->

Visma Approval

Visma.net Approval er betegnelsen for godkendelsesfunktionen i Visma.net ERP-systemet. Denne funktion er tilgængelig i skyen og kan benyttes fra enheder som mobiltelefoner, tablets og computere.

Med Approval kan du nemt godkende eller afvise fakturaer samt få et fuldt overblik over alle dine godkendelsesopgaver. Funktionen byder på en bred vifte af værktøjer, der sikrer, at du modtager underretninger, når der lander en ny godkendelsesopgave i din indbakke.

Læs mere om Visma Approval ->

Nogle af vores kunder

 

Læs mere om elektronisk fakturahåndtering
På Exsitec-bloggen

Hvad er elektronisk fakturahåndtering (EHF)?

ERP-system Fakturahåndtering 2 min

Hvad er elektronisk fakturahåndtering (EHF)?

Elektronisk fakturahåndtering (EFH) omfatter normalt import og scanning, gennemgang, matchning og regnskab samt...

Hvad er automatisk fakturabehandling?

ERP-system Fakturahåndtering 4 min

Hvad er automatisk fakturabehandling?

Formålet med automatisk fakturabehandling er at automatisere hele processen for håndtering og behandling af indgående...

4 tips til at tage det næste skridt mod strømlinet fakturahåndtering

ERP-system Fakturahåndtering 8 min

4 tips til at tage det næste skridt mod strømlinet fakturahåndtering

Behovet for elektronisk fakturahåndtering og processer for leverandørfakturaer kan se forskelligt ud for forskellige...

 

Læs flere indlæg om elektronisk fakturahåndtering og andre relevante emner på Exsitec-bloggen!

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet virksomheder med at digitalisere deres drift for at nå deres ambitioner. Med kombinationen af ​​Nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med vores kunder gennemført tusinde succesfulde leveringsprojekter.

web-ball-prize

 

Langsigtige
kunderelationer

Vi arbejder med langsigtede kunderelationer ved at tage ansvar før, under og efter leveringen. Med engageret support, proaktiv ledelse og løbende inspiration skaber vi værdi på både kort og lang sigt. Sammen leverer vi løsninger, der gør en forskel i kundens forretning.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhed

Ved at kombinere udvalgte systemer og services til en fungerende helhed skaber vi betingelserne for, at hver enkelt kunde kan nå deres ambitioner. Med bæredygtige integrationsløsninger og skræddersyede systemtilpasninger med brugeren i fokus sikrer vi, at systemerne arbejder sammen

Vi tilbyder support til alle systemer vi leverer

Vores konsulenter er eksperter i alle de systemer vi leverer.
Har du brug for support til et system er vi altid klar til at hjælpe.

 

 

 

Snak med mig om
elektronisk fakturahåndtering

Er du interesseret i at effektivisere jeres fakturahåndtering, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

simon-ballegaard-kontakt.png

Simon Ballegaard

Salgschef Visma ERP