Skab rapporter fra dit Qlik miljø med NPrinting

Med Qlik NPrinting kan du designe, planlægge og distribuere rapporter i dit QlikView og Qlik Sense miljø. Brug data og færdige objekter fra dine Qlik-applikationer og få hjælp til at lave både enkle og avancerede rapportlayouts.

Med NPrinting designer kan du nemt via træk og slip funktion tilføje objekter fra flere Qlik-applikationer til samling i en rapport. Definer valg af rapportformat, hvor du kan vælge Microsoft Excel, Word, PowerPoint, HTML, PDF eller et af de almindelige billedformater. Berig rapporterne med formler, formatering og automatisering.

Med NPrinting Server får du mulighed for at levere rapporterne til modtagerne via e-mail, mapper (en pr. bruger) eller ved at publicere dem på en hjemmeside.

Du kan også oprette et websted, hvor brugerne kan liste og gennemgå alle tilgængelige rapporter. Her kan man også Læse, downloade eller starte et abonnement på en bestemt rapport. Alt styres i henhold til fastsatte rettigheder pr. bruger, så hver medarbejder kun har adgang til de rapporter, der er relevante for dem.

 

Sådan fungerer Qlik NPrinting

 

NPRINTING DESIGNER

Med NPrinting Designer kan du udvikle, teste og køre alle dine rapporter. Du kan også ndstille de tidsintervaller og filtre, som du vil sende dine rapporter med.

Træk og slip objekter fra flere Qlik-applikationer til en rapport. Definer valg af rapportformat, hvor du kan vælge Microsoft Excel, Word, PowerPoint, HTML, PDF eller et af de almindelige billedformater. Berig rapporterne med formler, formatering og automatisering.

NPRINTING ENGINE

Baseret på hvilke job der er planlagt, opretter NPrinting Engine selv rapporterne.

Der skal installeres mindst én motor, men flere kan tilføjes efter behov for at øge kapaciteten.

NPRINTING SERVER

Med NPrinting Server får du hjælp til at levere rapporterne til modtagerne via e-mail, mapper (en pr. bruger) eller ved at publicere dem på en hjemmeside. Der er også mulighed for at AD-HOC genere en NPrinting-rapport direkte fra en Qlik-applikation.

Opret et websted, hvor brugerne kan liste og gennemgå alle tilgængelige rapporter. Læs, download eller start et abonnement på en bestemt rapport. Alt styres i henhold til fastsatte rettigheder pr. bruger.

Fordele med Qlik NPrinting

 

 Skræddersyede formater

Lav attraktive rapporter i populære formater som f.eks. Excel, Word, PowerPoint eller PDF. Du kan også integrere data eller et billede direkte i en e-mail.
 

 Tilpas efter behov

Udform dine rapporter baseret ud fra modtager, indhold og formål. Planlæg og lad derefter Qlik NPrinting gøre arbejdet med automatisk at oprette den respektive rapport.
 

 Nå ud til flere

Spred viden og indsigt til flere mennesker i og uden for organisationen. Med Qlik NPrinting kommer du ud med den rigtige information til den rigtige person på det rigtige tidspunkt og i det rigtige format.
 
 
 

Notifikationer

Bliv notificeret i specifikke scenarier, så du aldrig går glip af, når et nøgletal krydser en vis grænse.
 

 Skemalægning

Skemalæg rapporter, så de altid er tilgængelige på det rigtige tidspunkt. Flere gange om dagen, ugentligt, månedligt eller sjældnere – alt sammen skræddersyet til dine behov.

Valgfri præsentering

Præsenter data og rapporter med den levering, der passer bedst til modtageren. Få rapporterne distribueret til en bestemt mappe, via e-mail eller til et intranet.
 

 

 

 

Snak med mig om Qlik NPrinting

Er du interesseret i Qlik NPrinting, eller har du spørgsmål til hvad vi kan tilbyde? Så kontakt mig direkte, eller udfyld formularen til højre.

Klaus-skalds-2023-kontakt-f (1)

Klaus Skalts

Teamleder & Senior Qlik Konsulent