Fordele ved logistik i Visma net

Fordele ved logistik i Visma net

Fordelene ved at benytte cloud-tjenester som Visma net Logistics er mangefoldige. Selvom de reducerede omkostninger ved IT-drift ofte er et centralt punkt, er det lige så væsentligt at anerkende de nye muligheder, der opstår ved overgangen til sådanne avancerede systemer.

Udover de økonomiske fordele åbner cloud-tjenester som Visma net Logistics dørene for øget fleksibilitet og forbedret sikkerhed. Den lavere totalomkostning (TCO) ved cloud-tjenester er en attraktiv faktor for mange virksomheder, da de slipper for store opstartsudgifter og kan skalere deres ressourcer efter behov.

Tidskrævende logistikprocesser

Der er mange lagerarbejdere i dag, der skal tyde håndskrevne plukkelister, samtidig med at de går i halvcirkler rundt på lageret for at foretage selve plukningen. Der er også mange mennesker, der løber frem og tilbage mellem lageret og kontoret for at tjekke beholdningen af ​​en bestemt vare. I 2021 skal du kunne forvente at have opdateret lager med få tastetryk, samt få en plukliste i en logisk rækkefølge, der gør plukningen så effektiv som muligt.

 

Krav til et logistiksystem

Men det er ikke nok, at logistiksystemet kun tilbyder "grundlæggende" funktionalitet som nævnt ovenfor. Der er krav og forventninger til, at et moderne system skal fungere for os ved at automatisere processer, give øget kontrol og effektivisere rutiner. Du skal ikke kun kunne reducere IT-omkostningerne, du skal også kunne arbejde mere effektivt, hvilket igen kommer dine kunder til gode. Det er afgørende, at logistiksystemet kan tilpasse sig vores skiftende behov og levere avancerede løsninger, der forbedrer vores konkurrenceevne på markedet og sikrer en problemfri drift på tværs af vores forsyningskæde.

Hvorfor Visma net Logistics

Visma net Logistics er et system bygget til fremtiden. Den indeholder avanceret funktionalitet, samtidig med at den er intuitiv og nem at bruge. Ved hjælp af API'et er mulighederne mange, såsom integration med faget/forsystemet, netbutik eller håndterminaler til ordreregistrering og lageroptælling.

At spare penge på IT-drift er uden tvivl et vigtigt punkt, men lige så vigtigt er den tid, din organisation vil spare. Akkumuleret over tid vil et par timer her og et par timer der være af stor værdi. Det er tid, som du kan bruge til værdiskabende arbejde.

 

Opsummering:

Cloud-tjenester som Visma net Logistics tilbyder en række fordele, herunder reducerede IT-omkostninger, øget fleksibilitet og forbedret sikkerhed. Moderne logistiksystemer som Visma net Logistics automatiserer processer, giver øget kontrol og effektiviserer rutiner, hvilket gavner både virksomheder og deres kunder. Visma net Logistics tilbyder avanceret funktionalitet og integration med andre systemer, hvilket sparer tid og øger produktiviteten. At spare penge på IT-drift er vigtigt, men tidsbesparelser er også værdifulde, da de frigiver tid til værdiskabende arbejde.

LÆS MERE OM VISMA NET ERP

Kontakt forfatteren
Exsitec Danmark
Exsitec Danmark