Tidsregistrering for medarbejdere i Visma Business

Tidsregistrering for medarbejdere i Visma Business

Nye EU-regler for tidsregistrering af medarbejdernes arbejdstid træder i kraft pr den 1. juli 2024.

Det får betydning for alle virksomheder i EU. Med vedtagelsen af den nye lov for arbejdstids registrering skal alle arbejdsgivere sørger for at kunne registrere og dokumentere medarbejdernes arbejdstid. Og data skal være tilgængelig i en periode på 5 år.


Vi vil i det følgende ikke komme med yderligere information omkring EU-lovgivningen for Time registrering, da der fra flere sider er skrevet ud om hvilken betydning det har for virksomhederne og hvad konsekvenserne er. 

Vi vil med dette alene præsenter en løsningsmodel som er udviklet til jeres Visma Business, så vi sikrer at I som virksomhed kan opfylde de minimumskrav der er til medarbejder timeregistrering.  

Løsningen tager udgangspunkt i at jeres Visma Business har ubegrænset adgang til at oprette brugere i Visma, og dernæst er Modulet simpelt og nem at benytte. Eksempelvis kan man til en hver tid udtrække en rapport direkte til Excel for timeoversigt.

For at i møde komme de behov der er til time registrering, er vi kommet med 3 løsningsmodeller som der frit kan vælges imellem. Se beskrivelse af løsningerne nedenfor.

Visma Business licens information

For virksomheder som benytter en Visma Business light licens skal man være opmærksom på at der IKKE er ubegrænset adgang til bruger oprettelse i Visma Business. Kontakt os for yderligere information

Version 1:
Simpel stempel tidsregistrering

stempel ind og ud

Funktioner

  • Krav: Man logger ind i Visma med eget bruger ID
  • Man stempler ind – der oprettes en tidslinje med nu og her tid
  • Man Stempler ud – der ligges nu og her tid på seneste dags registrering
  • Man kan se en dagsoversigt der går 5 år tilbage – og man kan printe en oversigt til Excel

Version 2:
Simpel stempel tidsregistrering med Touch funktionalitet

stempil ind og ud med touch

Samme som version 1, men med en touchskærm for nem registrering når medarbejderne møder ind på arbejdspladsen. Kan også kombineres med version 3 med en timegruppe profil.

Funktioner

  • Man vælger sig selv på medarbejder via ”Forrige” og ”næste” knappen
  • Man stempler ind – der oprettes en tidslinje med nu og her tid
  • Man Stempler ud – der ligges nu og her tid på seneste dags registrering
  • Man kan se en dagsoversigt der går 5 år tilbage og man kan printe den til Excel.
  • Det er muligt at lave en fælles timebruger som alle logger ind på, vælger sig selv og logger ind. Man kommer kun til at kunne se total oversigten hvis man er på den bruger som det drejer sig om.

Version 3:
Simpel stempel tidsregistrering med timegruppe profil

stempel ind og ud med timegruppe ny

Samme som version 1, men med mulighed for at vælge en timegruppe, som er oprettet. Kan kombineres med touchskærm hvis dette også ønskes.

Funktioner

  • Man kan registrere en dag ud fra en Timegruppe – man kan vælge sin timegruppe inden man registrerer.
  • Timegrupperne opsættes centralt, alt efter hvilke grupper man ønsker
  • Tidslinjer ligges ind i henhold til den valgte tidsgruppe. Man kan tilpasse tiderne efterfølgende hvis de ikke stemmer helt overens med gruppen.
  • Denne version kræver at man logger ind på sin egen bruger – men der kunne godt laves en version som Version 2, hvor man vælger på en liste.

Pris for opsætning (3)

Kontakt os på 31 15 44 00 eller Salg@exsitec.dk hvis du er interesseret i at få implementeret en af ovenstående løsninger

Kontakt forfatteren
Exsitec Danmark
Exsitec Danmark