Skal du vælge Business NXT eller Visma net ERP?

Skal du vælge Business NXT eller Visma net ERP?

Står du over for beslutningen om at vælge mellem Visma net ERP og Business NXT til din virksomhed? Valget mellem disse to kraftfulde cloud-baserede forretningssystemer kan være afgørende for fremtiden for din virksomhed.

I dette blogindlæg vil vi udforske vigtige detaljer for at hjælpe dig med at træffe den beslutning, der bedst opfylder din virksomheds unikke behov og vision.

Hvad er Visma net?

Visma net ERP repræsenterer fremtidens økonomi- og logistiksystem, en komplet cloud-baseret løsning, der er modulær og dermed skalerbar. Med sine hovedmoduler, herunder Økonomi & Regnskab, Projekter, Løn & HR og Logistik, kan Visma net tilbyde en samlet løsning. Denne modulære struktur muliggør en omkostningseffektiv tilgang, hvor du kun betaler for de funktioner, du virkelig har brug for. Behovet for at udvide systemet kan hurtigt og nemt opfyldes direkte i skyen, hvis der opstår nye krav.

Hvad er Business NXT?

Business NXT repræsenterer en videreudvikling af Vismas fremragende lokalt installerede system, Visma Business, og er specielt designet til mellemstore til store virksomheder. Det er en fuldt cloud-baseret løsning med fokus på højtydende, åbne API'er og cloud-integrationer.

I Business NXT får du det bedste fra begge verdener – den fleksibilitet og høje grad af tilpasnings- og designmuligheder, der findes i Visma Business og samtidig muligheden for at bruge moderne teknologi gennem et cloud-baseret system.

 

Hvilket system er bedst for dig?

At vælge mellem Visma net ERP og Business NXT handler ikke om rigtigt eller forkert, men snarere om at finde den perfekte pasform til din virksomhed. Når du står over for dette valg, er der flere faktorer at overveje.

1. Behov og størrelse:

Visma net: Ideel til virksomheder, der stræber efter standardisering inden for økonomi og logistik, samtidig med at muligheden for specialløsninger bevares.


Business NXT: Velegnet til større virksomheder med høj transaktionsvolumen, krav om enestående ydeevne og behov for en skræddersyet løsning, selvom dette kommer til en højere pris.

 

2. Visma Business-brugere:

Hvis din virksomhed allerede har Visma Business og har god erfaring med det lokalt installerede forretningssystem, er Business NXT en god mulighed, hvis du overvejer at flytte til skyen. Der er et veludviklet skema til migrering af data mellem systemer, og grænsefladen til Business NXT har mange ligheder med dens lokalt installerede forgænger.

 

Opsummering:

Valget mellem Visma net ERP og Business NXT er unikt for hver virksomhed. Ved at identificere dine specifikke behov og fremtidsplaner og samarbejde med en pålidelig partner, vil du være i stand til at lande på den løsning, der giver mest værdi og understøtter din virksomhed på den bedste måde.

Vi hos Exsitec er her for at rådføre os og være din partner. Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan skræddersy løsningen til dine specifikke behov og mål.

Hvis du er interesseret i at lære mere om de forskellige forretningssystemer, vi tilbyder, kan du læse mere om vores løsninger her:


Du kan også læse mere om de cloud-baserede forretningssystemer på vores produktsider om Business NXT og Visma net ERP.

 

Har du brug for rådgivning vedrørende valget?
Kontakt os!

Kontakt forfatteren
Exsitec Danmark
Exsitec Danmark