5 grunde til at vælge et cloud-baseret ERP-system

5 grunde til at vælge et cloud-baseret ERP-system

Fremtiden ligger i skyen! Og det er der, du også skal være, hvis du vil holde dig opdateret, have et bedre arbejdsflow og undgå tidskrævende, manuelle opgaver.

Forestil dig, at du sidder i kabinen. Med bål i pejsen, friskbrygget kaffe og et varmt tæppe i skødet. Med et cloud-baseret system kan dette være din arbejdsdag. Men en fleksibel arbejdsdag er kun én af mange grunde til at vælge en standardiseret og moderne ERP-løsning i skyen. Her er vores 5 grunde til at vælge et cloud-baseret økonomisystem.

5 grunde til at vælge et cloud-baseret økonomisystem


1. Altid opdateret. 

Med et cloud-baseret system har du et system, der altid er up-to-date. Du behøver ikke bekymre dig om opdateringer – det sker af sig selv, og du vil altid have den nyeste funktionalitet.


2. Jævnere arbejdsgang.

Du får en bedre arbejdsgang med færre manuelle opgaver, og et system der er integreret med bank, Altinn og adgang til elektroniske fakturaer. Der vil også være en bedre arbejdsgang på tværs af afdelingerne, da al data indsamles elektronisk, og alle dermed får adgang til den indsigt, de har brug for.


3. Bedre beslutningsgrundlag.

Ved hjælp af automatisering vil al information være opdateret, og dermed kan du til enhver tid tage "vikaren" i virksomheden. Dataene er friske, så du kan træffe faktabaserede beslutninger.


4. Skalerbarhed og fleksibilitet.

Markedet ændrer sig hurtigt – og dine kunders og samarbejdspartneres behov ændrer sig i takt hermed. En cloud-baseret løsning muliggør vækst og hurtige ændringer ved hjælp af skalerbarhed og fleksibilitet. Ny funktionalitet kan implementeres hurtigt, og processer kan automatiseres til at håndtere volumen. Datakapaciteten kan skaleres, hvis virksomheden vokser.


5. Tilgængelighed

Med et cloud-baseret system kan du arbejde hvor som helst og når som helst: hjemme, i toget eller på en café.

 

Overvejer du at ændre dit ERP-system, men er i tvivl om, hvad du skal tænke på?
Læs vores guide: Sådan skal du tænke, når du skifter dit ERP-system!

 

 


Sikkerhed er en vigtig faktor


Derudover er der andre faktorer, som er vigtige at kende. I en cloud-verden er det leverandøren af ​​systemet, der udvikler og opgraderer løsningen, og dermed er de også ansvarlige for sikkerheden. Dagens krav til sikkerhed betyder, at leverandøren organiserer sig med store teams, der har ekspertise på området. Det er derfor svært for virksomheder med andre kerneaktiviteter at opretholde samme sikkerhedsniveau. Lige så godt egentlig kan du trække på skuldrene og være sikker på, at din virksomhed er i trygge hænder.

Cloud-baseret ERP-system - en platform for forandring og innovation
Tænk på et moderne cloud-baseret ERP-system som en platform for kontinuerlig forandring og innovation. Funktionaliteten ændrer sig konstant, og nye moduler bliver en del af økosystemet. Du kan vælge og vrage blandt tredjepartsløsninger, der opfylder netop dine behov. Disse muligheder gør, at du som kunde skal følge med tiden, men samtidig får du mulighed for løbende at justere og effektivisere din forretning.

Er du nysgerrig på de muligheder en fremtidsorienteret cloud-baseret økonomiløsning kan give dig og din virksomhed?

LÆS MERE OM VISMA.NET

Kontakt forfatteren
Exsitec Danmark
Exsitec Danmark