5 grunde til at flytte Visma Business til skyen

5 grunde til at flytte Visma Business til skyen

Mange virksomheder vælger at drive deres it-miljø lokalt, men går glip af mange af de fordele, som en sikker it-partner kan give. Outsourcing af sin drift er en måde at løfte driften og reducere omkostningerne. Det vigtigste er at have en samarbejdspartner, der opfylder behovene, er proaktiv og hjælper virksomheden med at udvikle sine løsninger, når behovene ændrer sig. I dette blogindlæg fortæller vi dig fem fordele ved at flytte Visma Business til skyen.

1. Reducerede omkostninger og øget omkostningskontrol

Størstedelen af ​​tiden brugt på at løse it-relaterede problemer kan normalt automatiseres eller outsources. Outsourcing af driften betyder, at it-chefer i virksomheden får mere tid til strategisk arbejde og ikke skal arbejde lige så reaktivt for at slukke brande.

Alle i virksomheden – uanset størrelsen på organisationen – sparer tid og undgår unødig administration, hvis it-miljøet er en velsmurt maskine. Outsourcet IT-drift betyder også en klarere omkostningskontrol både hvad angår software og hardware. Med en partner, der ejer alt it-udstyret, kan du også frigøre kapital. Du som kunde skal ikke betale for andet end den it, du rent faktisk bruger, og du skal kunne skalere op eller ned alt efter virksomhedens behov.

2. Drifts- og dokumentsikkerhed

Systemerne skal fungere, og alle data skal være i sikker opbevaring. Cloud-løsninger er fleksible, men kræver kontrol, privatlivsbeskyttelse og backup. Et tip er ikke at outsource offshore, men holde sig til en partner, der har både servere og personale i Sverige. Dette bliver især vigtigt med den nye databeskyttelsesforordning GDPR, og derfor er det klogt at satse på en samarbejdspartner, der gemmer al data i Europa, eller på en pålidelig udbyder som AWS eller Microsoft.

Tjek, at partneren, der overvåger og administrerer dit IT-miljø, gør det døgnet rundt, året rundt og altid er opmærksom på eventuelle afvigelser. Exsitec leverer IT-driftssupport gennem partner Aditso. Blandt andet for sikre driftshaller med tyverisikring, brandsikring og granatsikring og ingen uvedkommende har adgang uden ledsager.

3. Adgang til kompetencer og ressourcer

At styre den daglige drift er én ting, men at finde en IT-partner, der tænker strategisk, følger udviklingen og er kompetent inden for organisationsudvikling og økonomi kan være helt afgørende for din succes.

Exsitec har sammen med Aditso en fleksibel løsning, hvor du tilpasser teamet og ressourcerne til dine behov. En skalerbar ekstern IT-afdeling vil holde dig glad i det lange løb. Teamet består af specialister, både som rådgivere og som ledere af din IT-drift, så du kan fokusere på din kerneforretning.

4. Hurtigere og bedre support

Ingen ønsker at vente på, at deres IT-sag bliver løst. At stå og vente på, at "nogen" skal løse problemet, bremser arbejdet, kan være dyrt og tager meget energi. Outsourcing af supporten til professionelle it-specialister med en bred teknisk kompetence er normalt en lettelse for organisationen. Det gælder både den interne IT-afdeling og de brugere, der har brug for hjælp. Derudover sikrer en god ekstern IT-afdeling, at alle brugere altid har opdateret software og hardware, der fungerer upåklageligt.

Supporten er tilgængelig alle dage, døgnet rundt, året rundt og at du har en serviceaftale, der omfatter landsdækkende vagt og udrykning.

5. Styrket konkurrenceevne med en erfaren partner

God IT er ofte grundlaget for, hvor konkurrencedygtig en virksomhed er – det er dels en hygiejnefaktor, der holder medarbejderne (dine største ambassadører) tilfredse, mens sikre og effektive systemløsninger er afgørende for kundernes købekraft og loyalitet.

En god IT-driftspartner træner medarbejderne i, hvordan IT-miljøet og brugen af ​​IT kan effektivisere det daglige arbejde, f.eks. at holde møder online i stedet for dyre og tidskrævende rejser eller hvordan man deler dokumenter i skyen i stedet for at e-maile tunge eller fortrolige filer. Viden, der hjælper dig med at arbejde smartere og blive mere effektiv.

 

Læs mere om Visma Business her

Kontakt forfatteren
Exsitec Danmark
Exsitec Danmark