Vi er årets Visma Partner 2022

Vi er årets Visma Partner 2022

iAdvice (nu Exsitec) blev årets Visma Partner 2022 samt Visma Excellence Partner 2022
på Visma Partnerdagen, som blev afholdt den 1. marts 2023 hos Visma i København.

”Hos iAdvice havde vi et rigtig godt 2022. Vi er utroligt stolte og glade over at modtage priserne og ser frem til fortsat at levere på et niveau, der gør os til den bedste Visma partner i Danmark. 2023 er også kommet godt fra land, og vi ser frem til endnu et år med vækst, og til at implementere endnu flere højkvalitets ERP-løsninger der skaber øget effektivitet og omkostningsbesparelser ved vores kunder” udtaler Simon Ballegaard, Salgschef hos iAdvice.

Prisen som årets partner gives til den partner som har udmærket sig i sit samarbejde med 
Visma, og som har haft den største vækst i løbet af året. Om valget på iAdvice giver Visma følgende begrundelse:


”iAdvice har løbende hen over året solgt rigtig godt med Visma produkter, og specielt blev 2. halvår af 2022 rigtig godt for partneren hvor den for alvor fik gang i Visma.net kunderne. iAdvice har investeret meget i deres ressourcer og kompetencer, så fremtiden ser lovende ud for at de kan fortsætte deres vækst.” udtaler Torben Jeppesen, Partner Account Manager hos Visma.


Udover prisen som årets partner modtog iAdvice også prisen som årets Excellence partner for tredje år i træk. Prisen bliver givet med følgende begrundelse:


”iAdvice har i 2022 har gjort sig bemærket ved at være en partner som har et stort ønske om succes og som dermed er klar til at gøre hvad der kræves for at tage det ekstra skridt. De har styrket deres salgsteam med flere ressourcer og været meget synlige på forskellige messer i løbet af året. 
iAdvice er ligeledes den partner, som har ydet den mest ekstraordinære indsats, hvor de altid har sat kunden først og leveret løsninger af højeste kvalitet.” udtaler Torben Jeppesen, Partner Account Manager hos Visma.


Vi ser de to priser som en kæmpe anerkendelse af vores arbejde. Vi er hele tiden klar til at tage samarbejdet og de løsninger vi leverer til nye højder. Vi går en spændende tid i møde her i 2023, hvor vi skifter navn til Exsitec, hvilket giver os et endnu bedre fundament til at vokse forretningen med flere produkter og tilbud til vores kunder.” udtaler Johnny Hansen, Administrerende direktør hos iAdvice.

Exsitec Danmark
Exsitec Danmark