Exsitec lancerer Sales Talent Programme

Exsitec lancerer Sales Talent Programme

Exsitec er stolte af at kunne annoncere lanceringen af ​​"Sales Talent Programme", der starter i efteråret 2024. Programmet er en unik mulighed for personer, der lige er færdiguddannet eller har et par års erhvervserfaring, til at lære det grundlæggende om salg af IT-systemer. Programmet er designet til at give deltagerne de færdigheder og den viden, de har brug for til at få succes i et dynamisk og udfordrende salgsmiljø. Uddannelsen er præget af en række forskellige aktiviteter såsom uddannelse, mentorordninger og kundeprojekter.

"Vores ambition med 'Sales Talent Program' er ikke kun at uddanne dygtige sælgere, men også at opdyrke ledere, der kan drive succes på et stadig mere digitaliseret og kundecentreret marked," siger Johan Kallblad, administrerende direktør i Exsitec. "Gennem dette program investerer vi i fremtiden – ikke kun for vores virksomhed, men også for hele industrien," fortsætter han. 

Det nye program vil fokusere på områder som prospecting, strategisk salg, kunderelationer og digital markedsføring, med stor vægt på praktiske erfaringer og viden fra den virkelige verden. Muligheden for ansøgning til "Sales Talent Program", vil være tilgængeligt for både nye og eksisterende medarbejdere indenfor Exsitec.

"Vores 'Sales Talent Program' er ikke kun en uddannelse indenfor salg, det er en karrierevej, der byder på kontinuerlig udvikling og muligheder for at vokse. For os er det vigtigt at skabe de bedste forudsætninger for, at hver enkelt deltager kan lykkes, fra deres første dag hos os og gennem hele deres karriere."¨, siger Emma Billenius, HR-direktør hos Exsitec.

Muligheden for at ansøge til programmet er allerede åbnet her:For mere information om "Sales Talent Programme", kontakt venligst:

Peter Knudsen

COO | Salgsdirektør & Konsulentchef 

peter.knudsen@exsitec.dk

Exsitec Danmark
Exsitec Danmark