Vi har fået tildelt vores 4 Børsen Gazelle i træk

Vi har fået tildelt vores 4 Børsen Gazelle i træk

Her hos iAdvice/Exsitec er vi utroligt stolte og glade for at modtage prisen igen i år, hvilket betyder at vi nu for 5 gang i alt, og 4 gang i træk, er kåret som Børsen Gazelle virksomhed.

Det er en erhvervspris som vi er meget stolte og taknemmelige over at have modtaget så mange gange allerede, i løbet af virksomhedens 14-årige levetid. 

Børsen Gazelle 2022 bliver givet til virksomheder som vokser kontinuerligt og har klaret sig udover det sædvanlige, med en fordobling af omsætning eller bruttoresultat i løbet af de seneste 4 regnskabsår. Disse krav har vi hos iAdvice nu levet op til 4 år i træk, hvilket er endnu en flot milepæl for os som virksomhed. 

Gazelle prisen er derfor et direkte bevis på den kontinuerlige vækst, som vi hos iAdvice har oplevet igennem de seneste mange år.

Der skal derfor også lyde en stor tak til vores kunder for at vælge os som deres foretrukne leverandør af Visma ERP-løsninger, IT-rådgivning & drift samt POS Kassesystemer. Vi oplever fortsat en stigende interesse for vores kompetencer og konsulentydelser og I har stor andel i at det er muligt for os, at modtage denne fornemme pris igen i år.

Børsens Gazelle pris er et skulderklap og en anerkendelse af, at vi har gang i noget godt her hos iAdvice og Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med vores kunder & partnere.

Exsitec Danmark
Exsitec Danmark