Exsitec er årets Visma Partner 2023 & Henrik Lilleør årets konsulent

Exsitec er årets Visma Partner 2023 & Henrik Lilleør årets konsulent

Exsitec er kåret som ’Årets Visma Partner’ for 2. år i træk & Teamleder i Visma net, Henrik Lilleør, blev ligeledes kåret som ’Årets Visma Konsulent’

Vi er utroligt glade for igen i år at modtage prisen fra Visma, som Årets Visma Partner. Det er et klart bevis på vores ERP-teams hårde arbejde, dedikation og engagement i at levere værdifulde ERP-løsninger til vores kunder. 
 
Vi er derfor også ekstra stolte over at Henrik Lilleør er blevet kåret som årets konsulent, for hans arbejde i vores Visma.net Team. Vi har haft en stor tilgang af nye Visma.net kunde projekter i 2023, og Henrik og hans team af konsulenter har i samarbejde med kunderne, fået sat en masse nye spændende Visma.net installationer i verden. 

Omkring valget af os som Årets Visma partner giver Visma følgende begrundelse:  

 

”Exsitec er en partner, der år efter år stiller høje krav til sig selv og sine omgivelser. Deres evne til altid at stræbe efter mere og skabe en vinderkultur har været kraftigt medvirkende til, at Exsitec har været den Visma partner der i 2023 har leveret de absolut bedste resultater. En stor vækst fortæller alt om, hvor meget Exsitec har formået at udvikle både sig selv, sine medarbejdere og deres kunder. Dertil har Exsitec formået at skabe en intern kultur, hvor værdier som holdånd og respekt for hinanden samt kunderne vægtes højt af alle. Exsitec møder altid op utrolig velforberedt, engageret og målbevidst. Det giver kunden og Visma en tryghed og tro på, at Exsitec er en kompetent og troværdig ERP-partner med langvarigt perspektiv.”

Omkring valget af Henrik Lilleør, som Årets konsulent udtaler Visma:

”Henrik har gang i en rivende udvikling, og er på kort tid blevet en uundværlig konsulent. Ikke kun for Exsitec, men også for Visma. Henrik har en unik forståelse for processerne i virksomhederne og de mennesker, der udfører dem. Netop evnen til at forstå kunden og menneskerne hos kunden, gør ham i stand til at levere service og løsninger på et utrolig højt niveau. Udover sine stærke egenskaber inden for “konsulent-faget” har Henrik udviklet sig som en stærk teamleder i Exsitec. Henrik har uden tvivl gang i en rigtig lovende karriere, og i Visma glæder vi os over, at han har valgt at arbejde med Visma net ERP, OneStop Reporting og Business NXT.”

Med prisen som Årets Partner 2023 cementerer Exsitec sin status i Skandinavien da vi hermed tager prisen som Årets Visma Partner i Danmark, Sverige og Norge.aarets-partner-konsulent-awards

Exsitec Danmark
Exsitec Danmark