Årets Visma til Bords seminar var en stor succes

Årets Visma til Bords seminar var en stor succes

Hvert år afholder vi vores seminar ”Visma til Bords” for alle vores kunder og samarbejdspartnere med interesse for Visma Business.

I år afholdt vi arrangementet i både Aarhus og i København, så alle vores kunder over hele landet, havde en mulighed for at deltage.

Først og fremmest skal der lyde en stor tak, til alle dem som deltog. Vi havde i Aarhus en rekordstor interesse, med over 50 deltagere til seminaret, som derfor blev flyttet til Hotel GuestAPART, for at vi kunne huse alle de mange gæster. Seminaret i København blev afholdt i Vismas egne lokaler i Carlsberg byen, hvor ca. 20 personer deltog på seminaret.

Ét af hovedemnerne på årets program var den nye bogføringslov for 2024, og hvad man skal være særlig opmærksom på i den forbindelse. Her blev der fortalt om, hvordan Visma Business som ERP-system, allerede kan håndtere samtlige lovkrav, blandt andet med Document Center modulet til fakturahåndtering, Approval til godkendelsesflow, samt Add-on Visma Acubiz til udlægshåndtering.

Et andet emne var de nye licenstyper, og hvordan den nye model går fra en vedligeholdelsesaftale til en abonnementsaftale. Her kom vi ind på de mange fordele og muligheder der ligger i den nye model, hvor man nu frit får mulighed for at vælge imellem alle de moduler som der bliver tilbudt i Visma Business.

Vi fik også gennemgået de nyere versioner af Visma og hvilke funktionaliteter der er kommet med dem. Helt specifikt blev version 15, 16 og 17 gennemgået, hvor der blev præsenteret nyheder i hver enkel version.

Der blev også præsenteret et par Add-ons til Visma Business i form af rapporteringsværktøjet OneStop Reporting og Business Intelligence værktøjet Qlik, samt udlægshåndteringssystemet Acubiz.

Endnu en gang en stor tak til dem som deltog ved dagene i både Aarhus og København. Vi havde en god dag med jer alle sammen, og vi håber at I gik hjem med ny og brugbar viden i forhold til jeres Visma Business ERP-system.

Vi håber at se jer alle igen til næste år, når vi igen slår dørene op for ”Visma til Bords”

Exsitec Danmark
Exsitec Danmark